icon

Čekáte mimi v srpnu 2019?

lenulka89
13. únor 2019

Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?

matys13
12. srp 2019

@inssomnia ta je krásná.. moc ti gratuluju a hlavně přeju hodně štěstí a zdraví 🙂

inssomnia
Autor odpověď smazal
lenulka89
autor
12. srp 2019

@inssomnia krásná ♥️💕😍hlavně ať jste obě zdravé a malička ať Vám dělá jen samou radost 😘závidím už to chci mít taky za sebou 😊

lenulka89
autor
12. srp 2019

@verunkaaa27 přeji plno síly, to zvládneš 🙂

lenulka89
autor
12. srp 2019

@matys13 tak už zabýváme jen my dvě 😀

verunkaaa27
12. srp 2019

tak malý Vašík se narodil v 10.34 s váhou 3670 g,dal mi trochu zabrat :D fotka mi nejde vložit, tak az budu doma 🙂

matys13
12. srp 2019

@lenulka89 to je hrozný. .všichni roděj a u mě se neděje snad vůbec nic.. já se toho nedočkám :D

matys13
12. srp 2019

@verunkaaa27 gratuluju ti 🙂

amitrama
12. srp 2019

@inssomnia velká gratulace 🥰 přeji hodně zdravíčka a ať hezky baští.

amitrama
12. srp 2019

@verunkaaa27 no teda, moc gratuluji

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
matys13
13. srp 2019

@inssomnia to si říkám pořád že to je za chvíli, ale určitě k mojí smůle se to odehraje až v září jak se malýmu nebude chtít ven.. já už bych si ho taky chtěla pochovat a mít tu hrůzu za sebou

barbora_rozek
13. srp 2019

holky, všem které máte své poklady už na světě gratuluju. Já jsem jedna z těch tichých dam s KP. Termín mám prvního září, tak doufám, že to do toho září doklepem, ale spíše to vidím bledě 🙂 ale je fakt, že to je jedno. Těším se na další zprávy o vašich miminkách a taky na to naše

lenulka89
autor
13. srp 2019

@matys13 no já se taky nemůžu dočkat 😀všeci se vyptavaji že už mi to je docela nepříjemné :( tak snad brzy🙂 chudák se před okolím radši schová, cítí beztak že mě to otravuje tak si říká, že ještě radši počká... 😀

Dnes jsme dotáhli domu kočárek 🙂 chlap si pustil na YouTube včelí medvídky a usnul 😂😂😂

lenulka89
autor
13. srp 2019

Hláška dne od chlapa když jsme dotáhli kočárek domu :"je to dobré pivo sa tam vleze a dole je taky dost místa...

matys13
13. srp 2019

@lenulka89 mmě všichni říkaj at počkám, at jsem trpělivá.. ale jak tady vidím že se tu pořád rodí tak to jde těžko no :D ale nic jinýho mi nezbude.. jak se bude chtít malýmu.. já to neovlivním 🙂

amitrama
13. srp 2019

@matys13 buď ráda že nepospicha. Ono každý den navíc je dobrý. Když to vidim na svých jak by se jim tak týden v bříšku ještě hodil.

amitrama
13. srp 2019

@lenulka89 přesně tak by tam i ten můj hned nacpal pivo 😄. My sme včera prvně vyjeli s tím naším tankem a musím říct že je bezva. Vůbec jsem nečekala že se tak snadno bude ovládat. Otázka je jak pojede když budou děti něco vážit plus případně ještě nákup k tomu.

amitrama
13. srp 2019

@inssomnia tak to je paráda. No už začínají oba slušně potahovat, ale mlíka nemám tolik. Takže z poloviny musím dokrmovat. Snad se toho už brzy zbavíme. Laktace se mi rozbíhá hodně pomalu, ale s tim jsem tak nějak po císaři počítala.

matys13
13. srp 2019

@amitrama já to chápu.. jen bych se už taky ráda dočkala.. takhle ke konci je moje trpělivost hodně málá už :D

lenulka89
autor
14. srp 2019

@matys13 hele zaděláno máš, dej mu čas ať pořádně vyroste a nabere vše potřebné, pořádně se dovyvine, pak už máš zavazek na celý život 🙂nějak prostě ven musí jít a do měsíce to určitě přijde 😀

lenulka89
autor
14. srp 2019

@amitrama sluší ti to mamino ☺️aji bříško už se ti pěkně stahuje. Vrátila jses zpátky ke své původní velikosti? No to je parník teda... Nevim jak bych to já dávala do paneláku, včera jsem projela s kočárem tak tak sklepem zůstalo tak 2cm z každé strany od futer ten bych tam nenarvala ani za nic😀

matys13
14. srp 2019

@lenulka89 a tak ja ho nijak nehonim. Jen je tenhle konec nejak dlouhej a hrozne nepohidlnej. Kazdou noc se po 2 vzbudim a znova,usnu,az okolo 5.. Aspon ten spanek kdyby byl lepsi..jj vim ze pak,se nevyspim, ale to bude trosku neco jinyho😀

amitrama
14. srp 2019

@lenulka89 z původních 23kg mám ještě 3 kg navíc. Akorát koukám na poporodní pás, páč zatím na cvičení není čas, tak abych tomu trochu pomohla. Kočárek má na šířku 78cm tak projedu i menšími dveřmi, ale vytočit se s ním do výtahu a tak jde blbě jak máme málo místa. Korbičky jsou menší, jsem zvědavá jak v zimě ještě ve fusaku je tam narvu. Ale to pohodlné tehu oblečení mi bude chybět 😃

inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
inssomnia
Autor odpověď smazal
lenulka89
autor
14. srp 2019

@inssomnia jojo na hojení hraze a nefoukat do tvrda... Mám ☺️no já mám prsa furt stejne ikdyz boli, myslela jsem že budu mít melouny a ono nic.. Zatím 😁

Strana