Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
@verunkaaa27 přeji plno síly, to zvládneš 🙂
tak malý Vašík se narodil v 10.34 s váhou 3670 g,dal mi trochu zabrat :D fotka mi nejde vložit, tak az budu doma 🙂
@verunkaaa27 gratuluju ti 🙂
@verunkaaa27 no teda, moc gratuluji
holky, všem které máte své poklady už na světě gratuluju. Já jsem jedna z těch tichých dam s KP. Termín mám prvního září, tak doufám, že to do toho září doklepem, ale spíše to vidím bledě 🙂 ale je fakt, že to je jedno. Těším se na další zprávy o vašich miminkách a taky na to naše
@matys13 no já se taky nemůžu dočkat 😀všeci se vyptavaji že už mi to je docela nepříjemné :( tak snad brzy🙂 chudák se před okolím radši schová, cítí beztak že mě to otravuje tak si říká, že ještě radši počká... 😀
Dnes jsme dotáhli domu kočárek 🙂 chlap si pustil na YouTube včelí medvídky a usnul 😂😂😂
@amitrama sluší ti to mamino ☺️aji bříško už se ti pěkně stahuje. Vrátila jses zpátky ke své původní velikosti? No to je parník teda... Nevim jak bych to já dávala do paneláku, včera jsem projela s kočárem tak tak sklepem zůstalo tak 2cm z každé strany od futer ten bych tam nenarvala ani za nic😀
@lenulka89 z původních 23kg mám ještě 3 kg navíc. Akorát koukám na poporodní pás, páč zatím na cvičení není čas, tak abych tomu trochu pomohla. Kočárek má na šířku 78cm tak projedu i menšími dveřmi, ale vytočit se s ním do výtahu a tak jde blbě jak máme málo místa. Korbičky jsou menší, jsem zvědavá jak v zimě ještě ve fusaku je tam narvu. Ale to pohodlné tehu oblečení mi bude chybět 😃

@inssomnia ta je krásná.. moc ti gratuluju a hlavně přeju hodně štěstí a zdraví 🙂