Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
@inssomnia lahvičky mám od Aventu. Jsou dražší ale prý nejvíc podobné prsu, takže by se nemělo stát že dítě začne prso odmítat. A zatím to tak aj je. Akorát jsou plastové, což se mi strašně protiví když pokaždé musím sterilizovat. Plastům nevěřím takže jsem koupila obyč skleněnou v dm a od Aventu používám jenom savičku.
Jinak zítra budou mít prďoši 3 týdny a musím říct že strašně rychle rostou. Z porodnice jsme je odváželi v oblečení vel. 50 a málem z neho vypadli, teď už budeme muset přejít na větší. Dominik už nabral kilo a má druhou bradu 😄 Viki tolik nenabira i když jedi tak nějak stejně, ale ona se strasne čistí, snad nebylo přebalování aby nebyla pokadena. Dnes budu s nimi celý den sama, jsem zvědavá jak to zvládnu. Jako na potvoru se začali budit na přeskáčku.
@matys13 tak se pořád nic neděje 😕už nevím jak ho přesvědčit. Včera prochazka po lese do solidního kopce, půl koše hřibu nasbiranych... Večer 20 dřepu - tepla koupel za účelem nahrivani - po koupeli dalších 20 dřepu a ono nic... 😪Jestli do pondělka nepůjde tak domluva na vyvolávačku:(
@lenulka89 tak já mám ještě týden do termínu.. včera jsem byla na kontrole a u mě se prakticky taky nic neděje.. pořád stejně otevřená, čípek taky pořád stejnej.. jedinej rozdíl je v tom že vím že hlavička prý naléhá (byla jsem v nemocnici, můj doktor má dovču) a taky mi napsali váhovej odhad miminka.. což jsem se dozvěděla poprvé ke konci těhotenství.. ale jinak všechno v pořádku, takže malýmu se u mě nic neděje..
jen jsem začla nějak víc nabírat.. a absoluteně nechápu z čeho :(
@lenulka89 jako už je to dost náročný.. nejsou sice nějak extra vedra, ale mě to i tak stačí.. už aby se malýmu chtělo ven.. ale on má asi ještě čas.. jen doufám že mi neutíká plodovka.. snad bych si toho všimla.. i když mokrá jsem pořád jak se tedka potím.. a taky mi otejkaj víc nohy.. já jdu na kontrolu až v pátek.. ale asi jen kvůli otokům mě na vyvolávání nepošle
@matys13 no já mám taky natekle nohy a mám prý pořád chodit když teda mám po termínu :( dost blbě se chodí s 20kg navíc, nohy bolí:( chlap kvůli mě a malému měl čtvrtek a pátek dovolenou a ono se nic nedělo. Chodili jsme všude možně až ho z toho začaly bolet kolena a ve mě se to ani nehnulo a to on domu do bytu jezdil výtahem (6patro) a já si to hezky vyšla po schodech a nic :( zkouším malinik, ostré jídlo, bazalku, ananas prostě všechno co najdu na netu a nic 😀
S tou plodovkou jsem měla taky strašný strach, neustále se kontrolovala.. A vždy po kontrole v poradně když mi řekli že tam je tak jsem si oddechla.. Teď spíše řeším jak poznám kontrakce, nikdo neumí říct jak to vypadá než prohodit větu :"to poznáš " občas mě tam po cca 10 minutách pichne jakoby dole ale tak jestli to je ono no nevím... Navíc se to nestupnuje a nejsou intervaly kratší tak to neřeším. Ale fakt by mě zajímalo jak to poznám 😀tvrdnuti bricha mi gynda řekla že to taky poznám že to bolí... Ale mě to nebolí a břicho tvrdne kdybych si na něj nesahla tak nevím ani že je tvrdé 🙄
@inssomnia no paráda 🙂a spí ti v postýlce sama nebo si ji berete k sobě do postele? My už chceme taky, unavuji mě řeči ostatních lidí co denně píšou jestli :už? Už na ně bývám zlá že mě to depta a až to bude tak dám všem vědět... Jsem zvědavá jak se budou hrnout do hlídání, když budu potřebovat nebo kolik lidi nás navštíví az se prdolka narodí. Chlap si vzal čtvrtek pátek dovču, že se to může narodit a ono nic... Už jsem 40+5tt. Chudák dnes šel do práce si zas vyslechne od všech z fabriky jestli" Už"
Já koupila na Alze za 130 Kč zpivajiciho včelího medvídka 😂chlap ho pořád mačka aby hrál. Střídají se tam 3 písničky jsem mu řekla že vybije baterky jak ho bude pořád pouštět a je zajímavé že se malý taky uklidní 😊už aby byl venku ☺️
@inssomnia mě na to taky řekli že si mám dávat nohy nahoru. ale to bych je neměla daný jinak.. jako splasknou, ale někdy ne tolik..ale s tím jak to vypadá budu fakt rodit až v září.. vůbec nic se u mě neděje.. malýmu se u mě líbí že nechce ven :D a to bych si ho chtěla už pochovat :D
@lenulka89 tak to jsme na tom úplně stejně.. taky když jsem se ptala na kontrakce tak odpověd že to poznám a nejde si to s ničím splést.. takže když mě chvíli bolí v podbřišku tak to neřeším protože to je stejná bolest jako dycky a doted se nic neděje.. a stejně to dycky po nějaký době přejde.. a to tvrdnutí taky.. jako sem tam cítím že je jak šutr, ale nebolí mě to :D takže všechny rady jdou mimo mě.. jen mi každej říká at počkám, že mám do termínu ještě čas.. ale mě to čekání už nebaví :D

@verunkaaa27 no to se máme teda na co těšit jestli je to až takové... Ještě se bát abych nepoztracela vnitřnosti 😱