Čekáte mimi v srpnu 2019?
Ahoj holky, čekáte miminko v srpnu ? My bychom měli mít TP 21.8. jak se cítíte? Jste doma nebo chodíte do práce? Máte nevolnosti? Můžete spát? Jak na to reaguje okolí že jsi těhotná?
@lenulka89 a to jste měli vždycky tak? Nebo teď to tak vystupnovalo. Vím o čem mluvíš, manželova rodina jsou taky hodně věřící a kdyby aspoň křesťané... už jsem s manželem o tom xkrat diskutovala že nechci ani malé náznaky před dětmi a chápu že je uprostřed, ale v žádném případě nechci aby se dětem říkali nesmysly. Myslím, že to bude boj. Ale nepředbíhejme, možná budeme mile prekvapene. Důležité je abys to teď vydržela, miminko potřebuje silnou a veselou mámu.
Kdy vás čeká 2screening? Já jdu az 25.4. ale už začínám mít strach.
@amitrama já jsem s chlapem 2roky, předtím jsem měla vztah 7let a prostě to nemělo budoucnost tak jsem se s ním rozešla . Po půl roce jsem si našla tohoto a po roce co jsem se jim pomáhala na louce poli v lese vyvarovala jídla na které nebyli zvyklí podotýkám pro celou jeho rodinu za své peníze a nikdy jsem po nich nechtěla ani korunu na nakup(jedli dřív jen jídla z konzervy. )Mě jeho táta pomluvil stylem že z chlapa taham jen peníze a že se jim roztahuju v baráku a v kuchyni atd... tak jsem tam přestala chodit. Chlap si tenkrát ten rozhovor nahrál na telefon a pustil mi ho doma s tím že se s tátou pohadal. Naštěstí jsem u toho nebyla . Naštěstí teda pro ně protože tak mě chlap ještě nezná bych udělala dobrý průvan. Dodnes se mi nedostala žádná omluva jen chlap říkal že se byl z toho táta vyzpovídat u faráře ale mě se vůbec osobne ani přes chlapa neomluvil! Po 3mesicich jsem zjistila že jsem těhotná. Jim to chlap oznámil po půl roce a teď se mnou chcou strašně kontakt navázat. To víš že jo ... Já když tam nemusím tak tam nejedu a mám od nich klid. Chlap tam opravuje chalupu která by měla jít spíše k zemi ale jak chce. Chce tam jednou bydlet. Táta pořád čte bible, chodí po zjeveních panny Marie v autě poslouchá CD neposkvrněná.. do zrcátka jsem se v autě chtěla podívat když jsme si od nich půjčovali Vitaru na sazeničky stromků a vykukl na mě Ježíš s mířícím světlem na mě a s textem "Ježíši jen tobě důvěřují" síla no... Stranim se jich a děcko k nim taky nebudu tahat tak často. Když ho bude chtít chlap nechat pokřtít tak jako jo já jsem taky pokřtěna ale na ty jejich sezení a přednášky chodit nebude to já taky nechodila. Budeme návštěvovat častěji mou mámu ona už se na kluka moc těší ma už pro něj pískoviště, hračky nakoupené,postýlku, židličku... A navíc je normální ne jak tamto...
@inssomnia no nějak to dopadne. Jako udělali jsme si dítě po 2letech vztahu ale tak není na co čekat.Hodiny tikaji. Dřív bych si řekla že až tak po 5letech vztahu ale ten čas fakt utíká rychle a není na co čekat už tak budu stará matka. A navíc mamka přišla o dělohu v 30letech tak jsem se taky bala že budu mít problém abych vůbec dítě měla. Já chlapa miluju on o víře atd nemluví a za to jsem ráda. Spíme spolu taky často takže pohoda. Jen se teď vidame jen večer a v noci jelikož musí létat kolem baráku což chápu když je to jeho. Jen teď jsme se trochu chytli a já byla slaboch že jsem nezvýšila hlas . To ty hormony no..
Tak mám po 2screeningu a zjistili že má mimčo mnohočetné cysty v plexech to znamená že má cystičky(krevní nebo vodové sraženiny) na vyvyjejicim mozečku. Mělo by to vymizet tak snad to zmizí. Jinak ukázat se nechtěl ikdyž do něj doktorka drcla tak se urazil a ukázal zadek a záda zakryl si obličej rukama a nebavím se... 😂Takže fotku nemám 😐
@lenulka89 tenhle.. ale zas jedna kámoška mi psala že jsme ho kupovali moc brzo, že se to dělá až v posledním měsíci.. že je to pověra prý..
a pohyby mám občas pocit že cítím, ale nejsem si jistá jestli to je ono nebo jestli to jen namlouvám.. co jsem si přečetla na zprávě, tak mám i placentu vepředu.. takže nevím jestli to je prcek nebo střeva :D
@matys13 no tak paráda. Kočárek pěkný. Já s 2 mám na výběr tak ze 3 typů a ceny neskutečné... Taky proto číhám jestli se náhodou někde neobjeví hezký bazarový. jinak cena dvojkombinace přes 20 tis.. Takže já bych taky nečekala a koupila hned jak by bylo možné. Na pověry nevěřím, to by člověk v podstatě nepořídil nic a všechno až na poslední chvíli což je na nic, když nevíme jak na tom případně v 9 m budeme.
@lenulka89 to tě nechají čekat docela dlouho, já jdu za 2 týdny. Už to chci mít za sebou, věřím že bude všechno v pohodě ale chci to mít potvrzené. Trošku se bojím nepřiměřeného růstu, na poslední kontrole byli oba větší o 2 týdny což je dost, tak aby to nenaznačovalo něco špatného. Ale už se mi v břiše solidně melou, když ne jeden tak druhý :D nedovedu si to přestavit za pár týdnu. Teď i na sobě vidím jak se zvĚtšuji ze dne na den.
@matys13 pěkný taky jsem po takovém koukala akorát spodek korby byl bílý ne černý . Též máme kočár je dobře vybavený a je super že nám ho nechají na obchodě ve skladu a až ho budeme potřebovat tak si pro něj přijedem. Dávali jsme 13400za kočár a 1600cca za autosedačku. Tak se to dá... Je super že máš velké kola se bude dobře ovládat. Já mám placentu vzadu a hýbe se tam solidně aspoň mám klid v duši že je v pořádku živý. Hold jak poroste tak to bude síla a ještě ke všemu ve vedru.
@amitrama my brali z
Dary kočár. https://www.darababy.cz/detske-kocarky/kocarky-... koukni pokud chceš . No já mám zase opačný problém mě se vývoj opozdil zase o týden takže už jsme dva týdny pozadu:( ale prý to nevadí říkala pani na genetice v Prediku, hlavně že je prcek zdravý byl hodně napity plodovky sranda ho vidět na UTZ první co jsme viděli byl malý šulinek😂
@amitrama tolik? my za něj dali 11 tisíc.. a to je to trojkombinace.. ještě paní v obchodě říkala že ho dělají ještě v šedé barvě. ale ta černá je hezká.. hnedka jak jsme přišli tak se nám líbil.. a lepší ntam nebyl..
já mám pro mimi jen kočárek, 5 bodyček, dečku a látkový pleny na utírání.. jinak jsem ještě nic nekupovala
@lenulka89 no koukám, že jsou tam i dobré akce. díky za tip, budu to sledovat :D. No tak já 2 týdny napřed ty pozadu, nemohly bychom si to zprůměrovat??? :D:D:D Bereš nějaké vitamíny? říká se, že po nich děti rostou víc a je pravda, že já jsem poctivě užívala nejdřív mamavit a od druhého trim femibion 2. Teď už je neberu tak poctivě, očividně se jim daří.
@lenulka89 my jsme si ho rovnou odvezli domů. všichni nám ho doma pochválili.. protože budeme vozit přes zimu, tak mu v tý hlubší korbičce snad nebude zima..
jinak jsem dneska byla v poradně, doktor si přečetl výsledky, prohlédl mě, poslal na cukrovku a zrušil ultrazvuk příští týden.. prý je to zbytečný když jsem na něm byla včera..taky se mě ptal jestli už cítím pohyby.. tak sjem mu řekla že sem tam nějaký píchnutí cítím a on řekl že to bude asi ono.. tak snad to bude jen sílit tedka :d
@matys13 určitĚ budou, já to fakt den ode dne cítím víc a víc. No za trojkombinaci chtějí od 25 tis výš, ale to je fakt jenom základ bez fusaků a různých serepetiček, proto bych chtěla nějaký bazarový. Jako dá se sehnat i levnější ale moc je nedoporučují, jsou těžký a pak když ještě děti neco váží tak je to prý masakr. Já si vyhlídla zatím dva, ale nemám je ošahané. Ne všude je mají, no není taková poptávka :D ale nejaká prodejna v kolíne se na ne zaměřuje, tak si někdy uděláme výlet.
@amitrama tak to jsem nevěděla že jsou s tím takový problémy.. my jeli do obchodu kde si kočárek kupoval bratr jen to očíhnout co tam maj.. to že si ho rovnou povezem domů jsem nečekala.ale zas nebyl důvod proč ho nezvít.. je fakt hezkej, cena taky a už ho nemusíme hledat no..
já si nejsem jistá jestli to jsou kopance nebo střeva. mě sem tam píchá taky kvůli střevům.nebo to aspon dřív dělalo.. tedka nevím co jsou střeva a co ten prcek..
ale včera na ultrazvuku když mu doktorka koukala na hlavičku tak nám tam hezky zamával.. jen škoda že nevíme pohlaví no :(
Jinak holky, já teď jak rekonstruujeme tak nemáme zapojenou televizi jenom internet a docela sjíždím dokumenty od ČT zaměřené na mateřství, děti a tak. Jsou docela dobře zpracované, tak pokud nebudete vědět co si pustit a taky vás podobné věci zajímají doporučuji Duši neprodám, o náhradních matkách, docela síla co se děje...