icon

Červen/červenec 2019

adriis
7. lis 2018

Ahojky vsem nove prichozim. Tak se hlasim mezi tehotne. Miminko cekam na prelomu cervna a cervence. Doma mam uz 22m chlapecka. Miminko bylo planovane, ale necekali jsme, ze to pujde tak rychle. Založila jsem i stejnojmennou Fb skupinku. Muzete se pridat 🙂🙂

Strana
z6
petulejan
5. pro 2018

já mám screening až 27.12. takže pod stromeček nic nebude,pokud to nikdo nepozná 🙂 a ani mi to moc nevadí,jednou jsem oznamovala na narozeniny a pak to bohužel dobře nedopadlo,takže snad teď bude vše ok 🙂

kittym
5. pro 2018

@sonisek kdy bude screening? Jak se bráška těší na dvojité nadělení 🙂

sonisek
5. pro 2018

@kittym zatím nijak extra 😂 asi to bude prožívat,až budou venku. Spíš mi jen říká,že počkej,až budeš mít velký břicho a ještě větší prsa 😂 Screening mám 13.12.

kittym
6. pro 2018

@sonisek koukám malej je srandista přející 🙂

chique
8. pro 2018

Ahoj. Taky se k vám přidám. Termín porodu podle screeningu mám 8.6. Pořád se mi tomu nechce věřit a bojím se něco nezakřiknout. Tohle těhotenství se nám povedlo 2,5 měsíce od revize po zamlklém těhu. Oznamovat to budeme dneska (jsem v 15. týdnu) na oslavě. Už to na mě začínají vidět, jinak bych klidně vydržela až do Vánoc. Doma máme kluka srpen 2016. Teď ještě nevíme co čekáme.

small_janik
8. pro 2018

Také se přidáváme 🙋🏻‍♀️ Termín 30.6., aktuálně probíhají celodenní nevolnosti bez zvracení -> už přes 3 týdny 🙈 snad bude brzy lépe 😊

kittym
9. pro 2018

Holky jak dávají chlapi náladovost, to, že musí (nebo by fakt měli) něco dělat za vás a případně i nedostatek sexu?

sonisek
9. pro 2018

@kittym tak já ani nějak náladová nejsem a téměř vše dělám sama,kromě tahání nákupu. Nebo odnést koš s vyprany prádlem,ale to pomáhá i synator 🙂 S tím sexem je to horší no,ale říká,že si holt musí počkat. My tak jednou za týden,mně pak bolí dole,jak když vše mám odřené :( A navíc večer usínám brzo,ráno vstávám taky dřív,je to těžký no.

sonisek
9. pro 2018

@small_janik snad bude líp ... Já nějaké extra nevolnosti nemám,nezvracim,chutě a reakce na pachy taky moc ne. Jooo,možná teď moc nemusím sladké a radši bych snědla brambůrky 😂😂😂

lenula02
11. pro 2018

Ahojky, tak mi volali po odberech ze mi vyšly vyšší hodnoty bílých krvinek / ze to značí zánět / tak sem dostala antibiotika :( ... jsem z toho posmutnela...😔🍀

kittym
11. pro 2018

@lenula02 a řešily kde ten zánět je, nebo jen nacpali atb? Jinak atb v těhotenství nevadí, spíš aby to doktroři trochu řešili..

lenula02
11. pro 2018

@kittym ptala sem mě jestli mi Něco není, jestli se cítím dobre . Tak mám rýmu a trpím na záněty nosohltanu takže to bude z toho asi ale i tak . Myslela sem ze to je relativně ok i když mě v krku kolo 🙄 jinak mi dala sikorospektralni ATB po 12h / 1tab .

aeio
22. pro 2018

@slunecko123 Ahojky 😊jeee,já mám termín 7.7.,čekáme první miminko 🙂

kittym
23. pro 2018

Krasne Vanoce holky!

jenka13
30. pro 2018

Ahoj holky,taky se pridávám 😊...termin mám 22.6.,dnes zacinam 16tt...je to mé čtvrté těhotenství,mám už holku 22let a kluka 20let a v lednu zamlkle těhotenství...je mi 40let.

lelen
30. pro 2018

Ahoj holky, také se přidávám do skupiny. Termín nám vychází na přelom června/ července 2019 a jde o první těhotenství. Mimi bylo plánované, takže radost obrovská a taky zároveň velký strach, aby vše probíhalo jak má.

sonisek
30. pro 2018

Ahojky, to nás tady bude ;)
Přijde mi,že se to vleče :( A přitom už zítra začnu 16tt 🙂

kittym
31. pro 2018

taky už se tak těšíte na hezčí počasí? Tohle je depresivní 🙂

sonisek
31. pro 2018

@kittym já neustále vyhlížím sníh 😂 Tady ve městě se dočkáme jen občas...a hrozně mi štve,jak lidi,co bydlí blízko hor atd,jak dávají krásné zasněžené fotky

jenka13
31. pro 2018

Já už se moc těším na jaro🙂mam moc ráda ty chvíle kdy se příroda probouzí...těším se až zase zacne ten kolotoč na zahrádce😉

chiara1990
4. led 2019

Ahoj holky.mohu se pridat?termin mam 13.7 doma mam temer 9leteho kluka a temer 6leteho take kluka 🙂

kittym
5. led 2019

@sonisek si teď na tebe vzpomenu kdykoli tu začne sněžit, teď to fakt stojí za to 🙂 tahle zima už se mi líbí, navíc už se prodlužují dny a navíc už je tu taková ta vyhlídka na jaro @jenka13 🙂 jsem zvědavá, jestli zas letos malýmu vytáhnu bazének už v dubnu jako minulý rok 🙂

@chiara1990 Vítej 🙂 necháte si prozradit pohlaví, nebo bude překvápko?

kittym
5. led 2019

@jenka13 vítej a držím palce ať je už vše OK. Už máš za sebou screening? Já jdu 14.2. na druhý a jsem z toho nějak nervní (na první jsem byla v klidu)..

@lelen také mi termín pořád přesouvali mezi 30.červnem a 1.červencem, na screeningu nakonec doktor napsal 1.7., takže čekám, že tak 10.7. se pochlubíme přírůstkem 🙂

sonisek
5. led 2019

@kittym no a včera jak tu bylo krásné,dopoledne sněžilo a dneska není nic,spíš to vypadalo na jaro :(

chiara1990
5. led 2019

@kittym ja nechci vedet ale pritel jo takze asi si necham holt rict...

kittym
5. led 2019

@sonisek nj, Plzeň stojí za houby v tomhle 🙂 my jsme zdrhli 5 let zpátky
@chiara1990 tak ať Dr napíše do obálky a tu dá manželovi 🙂 ale obdivuju všechny, co to dokážou nezjišťovat, já jsem na to moc zvědavá (nahlas to svádím na praktickou stránku - probrání výbavy a tak, ale je to zvědavost 🙂

chiara1990
5. led 2019

@kittym no byt to na me vim to az pri porodu.a vymluvy na vybavicku to nejsou.u nas treba poradne nikde nic neutralniho nemaji :( tajne doufame ze to bude holka uz kvuli vybranemu kocarku a ze ja bych si ji hodne prala malou princeznu a pritel syna nechce

jenka13
5. led 2019

@kittym mám za sebou první screening,byla jsem hrozně vynervovana před nim,vsechno bylo v poho,no a druhý ještě nevím kdy bude...ve čtvrtek jdu na kontru,tak se to dozvím...a vynervovana budu určitě taky jako při prvním...

jenka13
5. led 2019

@kittym jo a pohlaví bychom určitě chtěli oba vědět🙂

bedna03
5. led 2019

Ahoj, mame termin 1.7. a cekame dvojcatka bi-bi, nejspis holcicky 🙂

Strana
z6