icon

Červen/červenec 2019

adriis
7. lis 2018

Ahojky vsem nove prichozim. Tak se hlasim mezi tehotne. Miminko cekam na prelomu cervna a cervence. Doma mam uz 22m chlapecka. Miminko bylo planovane, ale necekali jsme, ze to pujde tak rychle. Založila jsem i stejnojmennou Fb skupinku. Muzete se pridat 🙂🙂

Strana
z6
vercan80
27. bře 2019

Jo a jsem 26+1.😉

hanve
27. bře 2019

Ono to pribirani je velice indivindi. U prvniho navrch celkem 9kg,bricho male, az jsem byla nestastna, ze nemam zadne bricho. U druhe 11kg,bricho o trochu vetsi, ale slo to. A ted? Hruza, navrch 13 kg, jsem ve 30 tydnu, pupek jak pred porodem, valim se jak kachna a desim se, jak to shodim... A to jeste stale zvracim a sladke si dam, ale s mirou...

vercan80
27. bře 2019

@hanve určitě to je individuální, s dcerou před 12ti lety jsem přibrala přes 25kg,pak už jsem se odmítala vážit. Doufám, že tentokrát to nebude tolik. Nijak se neprejidam, jim jen z hladu, sladké si dávám od začátku,ale jako takovou sladkou tečku. Tak uvidíme ve finále.

petulejan
27. bře 2019

@vercan80 já už se také odmítám vážit. Mám pak pěkně skazenou náladu,takže doktorovi vždy jen řeknu tak od dvě kila víc 🙈 a zvazim se až po porodu. To bude aspoň čistá váha 😉

lemaan1
29. bře 2019

@hanve já jsem u první přibrala 6kg u druhého a třetího 7 kg a teď jsem ve 31tt mám 1kg na vrch ,ale břicho ze všech těhotenství největší jsem zvědavá kam ještě porostu 😅🙈

leninka800
16. kvě 2019

Ahoj holky ☺Taky se pridavam do skupinky. Termin mam 19.6. navrch 22kg a je to prvni tehotenstvi ☺ Popravde si to zacinam uzivat az ted ☺Ze dne na den je mi fuk vaha a konecne se zacinam tesit na miminko 🙂Zacinam pomalu chystat vybavicku. Jak jste na tom vy? A kdy chystate postylku? Kocarky mate? ☺

editkaromana
18. čer 2019

Tak holky pochlubte se která z vás už porodila případně hoďte fotecky 🙂 já mám termín za 6 dní ale stále nic se neděje asi to vypadá že se malými nechce na svět :D v okolí známé většinou porodily dříve tak jim teď závidím :( v těch vedrech se to už ani nedá...

gi0405
18. čer 2019

Ahojky,já už to mám za sebou 😁.termín jsme měli 11.6.,ale protože mi ho chtěli už 4.6.vyvolat, tak se rozhodl přijít na svět už 31.5.

petulejan
19. čer 2019

já mám devět dní do termínu a zatím ani náznak něčeho. Asi se princezna strojí 🙂

hanve
19. čer 2019

Mala vykoukla na svet 12.6. Pote, co nas vsechny vydesila a me odvazela RZ z Hostivare s masivnim krvacenim byla za necelych 5 hodin na svete.

kittym
19. čer 2019

U nás 11 dní do TP.. Jsem si říkala, že ten konec uteče a utíkalo to tak od toho 30. do 14.dne, teď už zase čas stojí 🙂

sonisek
19. čer 2019

Linda a Samuel...TP 24.6., na svět nejpozději by přišly stejně 16.6. a rozhodly se už 26.5. Linda se narodila v 9:52 s 2200g a Samik v 9:58 s 2250g,v 35+6. Porod přirozený. Ve tři rano začala odtékat voda,od šesti kontra. Bylo to rychlé, krásné a šla bych do toho znova,narozdíl od prvního porodu před deseti lety.

hankaklem
19. čer 2019

@gi0405 moc gratuluji

hankaklem
19. čer 2019

@sonisek moc gratuluji.

editkaromana
20. čer 2019

Moc gratuluji.

hankaklem
20. čer 2019

Já ještě 22 dní do termínu😉Taky mi to teď vůbec neutíká

editkaromana
1. črc 2019

Tak už to máme za sebou sice nakonec po druhé vyvolavane ale byla to rychlovka pridavam foto Damiánka narozeného 27.6. s mírami: 3310gr a 50 cm.

petulejan
7. črc 2019

Tak i my už to máme za sebou. Anicce se na svět moc nechtělo,muselo se vyvolávat a nakonec akutní císař. Naštěstí je zdravá a krásná 🥰

hankaklem
10. črc 2019

Ahojte holky,tak dnes kontrola v nemocnici,jsem podle UZ 39+5,malý váží cca 3600g,je o týden větší.Ozvy v pořádku,tlak pořád nízký.Mám více plodové vody tak kontrola v pátek a to mám zrovna termín,ale prý jsem zabetonovaná,uzavřená tak nevím.A co vy??

mrszizy
30. říj 2020

Ahojte maminy 🙂. Došla jsem na čumendu, mám stejný termín, jen o 2 roky později - 2021 🙂. Prosím, vy už to můžete zhodnotit, jaké kočárky jsou pro prcky narozené v červnu nejlepší? Uvažujeme že vezmeme trojkombinaci, rádi bychom se vyhnuli zbytečnému placení značky, takže pokud by se našla kombinace do 10 tisíc, bylo by to super 🙂. Máte, prosím nějakou takovou, která se bude pro červnové dítko hodit a vy jí ze zkušenosti již můžete doporučit? Děkuju vám 🙂.

Strana
z6