Diskuze na téma Porod a mateřství - říjen 2025
@ladyjigsaw také 🙂
Ahojte, jsem ráda, že se už někdo přidal☺️ já mám termín 2.10. jak se cítíte...?
@anulka1986 nevolnosti a zvracení ( to naštěstí naposledy v pátek) jinak únava. Ale už zvládám procházky se psem. A co vy?
@klarka3366 no já jsem se týden zpátky radovala jak mi je dobré.zvraceni, nevolnosti ustaly, prsa skoro přestaly bolet. Poslední tři dny mám ale taaaak neskutečnou únavu, fakt extrem. A prsa? Bolest se vrátila v plné síle😂 zkoušela si něco proti únavě co by aspoň trošku zabralo?
@anulka1986 jooo, tak tomu rozumím. Taky mi bylo už lépe a pak bum. Hele ja proste spim. Jsem doma na pn kvuli náročnosti v práci tak si to muzu dovolit. 😂 a jinak teda akné me trápí - nikdy jsem na to netrpěla a ted extrem.
@klarka3366 taky jsem na on kvůli náročné práci. Ale nedávno jsme koupili baráček, na kterém je hodně práce...a ty mě výčitky, že nejsem tak aktivní, jak jsem byla😂
@anulka1986 tak to chápu, ale je to jiný stav. Tvoje tělo tvoří život , malý zázrak. Takze výčitky bych nechala. Nad nejspíše bude čekat stěhování, ale taky se nějak nehodlam předřít . 😂
Ahoj Holky, já mám termín 13.10. 🙂
@sisi97 vítám tě☺️
Ženy, kdy jděte na první screening? Já až 21.3. a celkem se bojím. Už jsem tři týdny bez ultrazvuku...tak snad bude vše ok. Mám za sebou dvě zamlkle těhotenství a biochemické, tak ty myšlenky tam jsou, je vše ok...?
@anulka1986 Úplně tě chápu, já loni na jaře v 8tt prodělala SP, takže v moji hlave mam tez obavy, hlavne jak clovek neciti zadne pohyby jeste ani, spatne uz mi taky moc neni, vicemene jen caste curani a bolest prsou,tak si obcas rikam, jestli je vse ok.
Na UTZ jsem byla ted 6.3. A 1.screening mam až 7.4.. - to cekani je nekonecny 🥲
@sisi97 mrzí mě, že si s tím prošla😞 teď bude vše v pořádku.Věřme našemu tělu a miminku☺️
@anulka1986 screening až 27.3. Ale 20.3. Jdu na běžnou kontrolu k dr. A jinak mě to moc mrzí. Minuly rok jsem prodělala SP takže ten strach je tam pořád.
@anulka1986 mne byva pořád zle, ale nezvracím. A pak unava. V pondělí mam dalsi kontrolu, tak se tesim, snad bude vse v poradku.
Zdravím ženy jak se máte, jak se cítíte...?
@anulka1986 ja jsem na tom pořád stejně, pořád nevolnosti i přes léky.. Končím 13 tt tak snad to brzo zmizí. Pořád jsme to rodinám neřekli a vubec se mi do toho nechce🤣
@ladyjigsaw ahojky, tak snad tě nevolnosti už brzy opustí☺️ já mám za sebou 1. Screening, vše v pořádku, jen se mimo nechtělo otočit na bok ani za nic, tak jsem musela vyběhnout v nemocnici 5pater😂 naschvalníček. Jinak já nevolnosti mám jen občas a to vážně jen malinké. Únava mě pomaličku opouští.zacala jsem ale bojovat se závratí. Už jsi něco pořídila do vybavicky?
@ladyjigsaw jinak u nás rodina to už věděla chvíli před screeningem. Rodina začala tušit, může za to ples na kterém jsem byla taaaak unavena, nepila jsem, neměla jsem chut k jídlu, skoro netančila, u mě dost neobvyklé😂
@anulka1986 ahoj mám termín 28.9.
Screen už mám za sebou, byla jsem na něm asi hodinu 😂
@pampelina18 ahojky, tak to máme úplně stejný termín. Měla jsem termín 2.10., po screeningu mám 28.9. jak se cítíš?
@anulka1986 úplně v pohodě, jen jsem líná 😂😂. A co ty ?
@anulka1986 ja mela screening minule pondělí a to další mě čeká UZ k NIPT testu. Krev mi brali minulý týden. Zatím ještě nic, moc toho pořizovat nemam v plánu. Oblečení začnu až Budem vědět pohlaví což doufám bude brzo 😁
Rodinu jsme naposledy viděli v prosinci a jen tak se zase neuvidíme, takže tajit můžeme zatím v pohodě 🤣
@pampelina18 líná😂😂😂 úplně chápu😁 zrovna se teď hodinu dokopavam k tomu, abych vstala a zajela do města😂
@anulka1986 tak to buď ráda, že nemáš ještě další děti 😀 u nás sprtata vstávají ve 4 ráno😀 ale je zase pravda, že já mám přes den klid dost 😂 a místo uklízení se valím a koukám na seriály 😂😂 ještě, že nejmladšímu je rok 😂
Já mám termín cca začátkem října, na provotrimestralni screening jdu 2.4, jsem zvědavá, jak to vše dopadne a jestli se mi termín posune ☺️
Ahoj tak jak se máte a jak vám je? Mně je konečně lépe, nevolnosti ustoupily. Pár dní mi je mnohem lépe, tak snad už to tak zůstane. Mám za sebou NIPT a screening. Miminko podle UZ odpovídá 14+0.(13+4 podle PM), vše je naprosto v pořádku a cekame holčičku ❤️

@anulka1986 nejak moc to tu nežije 🤔ja mam. Termin 3.10 2025