icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

simi1510
23. čer 2017

@danielle94 tak případně se to dá řešit různými jinými cestami 😀 doktor mi tvrdí, že naopak to je dobrý, vyplavuje to pocity štěstí, upevňuje vztah...

ale samosebou jsou případy, kdy je to zakázané, že je třeba pootevřený čípek nebo nějaké krvácení, špinění, riziko toho, když hrozí potrat.

v případě nejasností se klidně obrať na svého doktora a on ti řekne co a jak...

Taky se mi nelíbí že nemohu k moři, ale co mám dělat? Týden by mi za případné výčitky nestál

klaraslavickova
23. čer 2017

já mám termin porodu 8.2 2018

veverka.dada
23. čer 2017

Tak jsem dnes přišla z práce a manžel se ptal, jestli mám doma ještě nějakej ten test, tak jsem se nechala zlákat 😀 chvíli jsem zauvažovala nad intenzitou oproti tomu prvnímu, ale myslím, že je dobrá 🙂 ve skutečnosti mi přijde dokonce tmavší než na té fotce 🙂

marketka00
23. čer 2017

Ahoj holky, muzu se pridat? 🙂 jsem ted 9+6tt a termin mam 20.1... mimi krasne roste, dokonce az moc :D jen ja jsem divna...nevolnosti atd na to jsem si zvykla, ale na co si nemuzu zvyknout je naladovost. Ale hrozna, obcas lituju sveho muze, ktery me musi snaset :(

rutolu
23. čer 2017

Ahoj holky, přidávám se k vám... můžu? 🙂 Termín mi vychází v únoru, jsem 8+3tt, jen mimčo, přestože roste, je menší než by mělo být. Přesný termín mi bude teprve sdělen, ale únor je jistý 🙂

lentilek7
23. čer 2017

@marketka00 ahoj,já jsem úplně stejně dneska 9+6 🙂 jak máš velký mimčo ? 🙂

marketka00
23. čer 2017

@lentilek7 jeee, to je super :D mame 3.71cm :D prcek nejak moc roste

lentilek7
23. čer 2017

@marketka00 já mam poslední měření z 9+2 a to bylo 2,66 cm 🙂 ale čekám dvojčátka,tak nevim jak porostou 🙂

danielle94
23. čer 2017

@marketka00
Ty joo pekne! Moje melo podle ms (6+6) teprve 3mm
Zacinam se bat jestli neco nebylo spatne a jestli poroste:( jako rikala ze je to normalni takhle male. Ale neviiim:((

marketka00
23. čer 2017

@lentilek7 dvojcatka budou asi mensi 🙂 teda podle me

marketka00
23. čer 2017

@danielle94 vyrostl celkem rychle a velikosti odpovida 10+3tt, takze se trochu prerostl 🙂 neboj se... mimi vyroste, jen bud v klidu 🙂

hribek
23. čer 2017

cauky holky, nevolnosti mam jen kdyz se nenajim a mam hlad, zacne me bolet bricho a je mi soufl. zrovna ted me tak pne bricho, jestli se ta deloha roztahuje...no ikdyz po tech predchozich tehotenstvich si rikam ze uz by mela byt roztazena az az 😀
vitaminy beru Femibion a obcas si dam mlady jecmen, kdyz si na nej vzpomenu.

marketka00
23. čer 2017

Ja beru GS Mamavit, vit C kvuli imunite a musim brat Laktobacily, protoze me fakt trapilo trapeni. Driv jsem hodne cvicila, takze vitaminu jsem brala dost. Ale cetla jsem, ze v tehu to neni dobry 🙂 berete nekdo treba omega 3?

sunny1sis
24. čer 2017

@marketka00 par prispevkov vyssie som pisala, ze beriem tehu vitaminy zlozenim tie iste ako gs mamavit+dha. Je to z drogerie dm A-Z mama a omega3 (DHA). Cena je super! V prvom tehu som to nevedela a brala som drahe gs mama s DHA a jedno balenie bolo cez 500kc na mesiac. Takto ma stoji cca 150kc. Omega 3 je velmi dulezity pro miminko aj pro mne, kedze ryby vubec nejim.

tereza1989
24. čer 2017

Holky moc gratuluji jak je vše v pořádku a chci se zeptat,přibraly jste uz?já se cítím jak otesně tlustý vorvaň,ale kilově jsem nepribrala.teda to bricho proste véký mam i bez těhu od posledního těhu. Roste mi vždy strašně rychle

zabec
24. čer 2017

Mne nastesti doktorka na kontrole nerekla jak je velke a ja se neptala a jak to tak ctu, jsem rada, nemuzu byt ve stresu, ze je moc male nebo moc velke 🙂.

@tereza1989 ja mam nahore cca 1,5 - 2kg, jsem v 8tt, ale rekla bych ze je to hlavne voda, mam nality prsa a bricho

marketka00
24. čer 2017

@sunny1sis ja prave vse prestala brat a koupila jen ty vitaminy pro tehule 🙂 tak super dekuju a do dm urcite zajdu!

@tereza1989 pribrala jsem 3kg, vlastne strasne rychle a od te doby se to nehybe. Dle meho se jen telo hodilo na pro nej "zdravou vahu". Pred tehu jsem byla celkem hubena... a nejsi nafoukla?

danielle94
24. čer 2017

@tereza1989
To ti zavidim!
Ja jsem od pocatku tehu zhubla 3-4kg diky zvraceni. Ale i pres to ze zvracim se mi male brisko drzi. Normalne kdyz jsem zvracela jsem byla plocha jako blazen. Takze nejake male brisko bude. Ale vse ostatni ubejva.
Jinak prsa mam taky nalita. Na oko nevypadaj ale ten pocit a bolej. Fakt pocit jak kdyz me tahnou k zemi.

veverka.dada
24. čer 2017

@tereza1989 ja jsem nepribrala..max do kila...ale taky mam pupek jak blazen...a po jidle to se nemuzu ani hnout jak mi tlaci 😀

mari90
24. čer 2017

Mne prijde, ze mi prsa uplne prestaly bolet, ani nejsou nijak citlive na dotek ☹ a ja si rikam, zda je vse ok, obcas se mi zhoupne zaludek, ale vic nic 😒

simi1510
24. čer 2017

@mari90 ja nemam defakto od zacatku zadne priznaky, po zjištění tehu vsechno pryc, obcas cítím nejake jidlo, trochu unava... a hned to neznamena, ze je to spatne 😉 neboj se

tereza1989
24. čer 2017

@danielle94 myslím ze můzeš být v klidu,je to normaní,já jsem 6+1neměla ani žiutkový váček ještě,jelikož sice jsem 6+4ale otěhotněla jsem zřejmě týden před ms a cyklus mam 31dni takze ted jsem ofiko cca ve 3+4 asi.takze ty kdyz od 6+6odecteš cca 2týdny tak je to normální. Já si do další kontroly musela každý den vyplnit aktivitama jinak mi ty dny neutíkaji

mari90
24. čer 2017

Takze ja kdyz jsem v 5+1tt mela i zloutkovy vacek, mohlo by byt v 6+1tt coz jdu na kontrolu, srdicko?

danielle94
24. čer 2017

@tereza1989 dekuji za uklidneni. Rikala ze ja jsem 6+6 a plod je 6+2🙂 tak snad bude vse v poradku na dalsi kontrole. Mas pravdu s tim ze si to budu muset taky vyplnit aktivitama. Vubec to neutika. Ale jde to tezce kdyz je mi celej den spatne a nejsem schopna nic nez zvracet. Radsi bych nekde trajdala venku🙂
@mari90
To by mozna mohlo. Jak jsem psala. Ja byla 6+6 a plod 6+2 a srdicko bylo krasne slyset. Az mi z toho slza ukapla. Dokud ho neslysis tak ti to vubech nedochazi ze to tak je🙂

tereza1989
24. čer 2017

@mari90 jo to si myslim te nejspiš jo.tak dej pak vedet,a kdy jdes?

mari90
24. čer 2017

@tereza1989 v utery, budu prave chodit na utz kazdy tyden

danielle94
24. čer 2017

Tak misto abych krasne nabirala..mam dole ze zvraceni 3,5kg od posledni kontroly. Docela sila.:( snad uz brzo bude prvni trimestr za nama a pak uz to doufejme bude lepsi!

pavkova28
24. čer 2017

Dámy můžu se k vám přidat🙂 tohle je můj včerejší test. Posledním má 17.5. k dr jsem objednaná 3.7. 🙂

tereza1989
24. čer 2017

@mari90 a proč každý týden?i kdyz taky by se mi libilo casteji než jen 3x.ty mas nejaký problém?promin jestli se ptam znova a uz jsi to tu psala. Kolik je vůbec tvému prvnímu ditěti?

mari90
24. čer 2017

@tereza1989 mam za sebou 3 zt, tak proto, dcerce jsou tri roky

Strana