Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@snazilka01 to je paráda, já se teď dívám na různé porody na youtube, například tento
https://www.youtube.com/watch?v=_Ov4_gQYqKU(mimi se narodí až po 13. minutě) a představuju si, že to budu mít stejně, že se malá narodí a bude hned plakat a položí ji na mě a budeme mít krásný bonding. Moc Ti to také přeju, i vám všem ostatním holky, tolik jsme si toho všechny prožily a zasloužíme si to 🙂.
holky, krásné video, bohužel sem nejde vložit link z nějakého neznámého důvodu, zkuste do youtube zkopírovat toto: "A MIRACLE BIRTH VLOG" ... Aussie Family Vloggers
V tom videu je krásné, že miminko po narození nikdo neobtěžuje úkony, které se dají dělat po bondingu, např. měření vážení atd., a jak je miminko šťastné!
Tak dneska je to fakt den. Po dlouhe dobe takhle krasne venku. A ja uz zacala po dnesku i zvracet. Aachjo. Uz aby mala byla venku:( ted ma zase hodinovou skytavku😀
@danielle94 mi povidej, ja lezim v nemocnici, cekam co semnou bude a koukam na to krasne pocasi z okna, navic jsou tu zakazane navstevy, tak parada ☹
@bzubzalka dekuji.Snad bude vse v poradku.Drzte mi palce prosiim 😊
@dixxie to je krasne video.Az jsem se zas rozbrecela.To bude hrozny.Budu hrozne brecet asi tak tyden 😂🙈 dekuji.Hned dam fotecku.
@dixxie mě taková videa vždycky dojmou a rozbrečí... ale je to krása, taky si to takhle predstavuju 😍
Na druhou stranu si rilam, že se aspoň nebudu strachovat třeba z obříka 😺
Dnes jsem nemohla vůbec usnout, zabrala jsem až ve 3, a vzbudila se v 8. Celý den mi tvrdne břicho, a mrně se mrská jako hádě 🐍
@mari90 Asi jsem něco přehlídla 🐒 Proč ležíš v nemocnici? Chystáš se rodit?
@evelin1251 mela jsem minuly tyden silny ms bolesti, tak me tu nechaly a vzhledem.k tomu, ze je prcek KP budou planovat sekci
@evelin1251 ja zas dnes spim jak mimino. Usnula jsem kolem půlnoci a vstávala před 7,abych vyprovodila Erika do.školy, mezi tom teda byla x-krát vzhůru. Přišla jsem domů po8a spala do 10:30,pak doma uklidila, povlikala jsem postele a v15:15jsem.si nařídila budík a zas to na.hodinu zalomila, pak jsem šla pro Erika na judo 😀 a už bych zas spala....
@mari90 Aha, tak to jo. Hlavne, ať ti vše dobře dopadne. 😉
A navíc si holčičky myslím, že je to pěkné nespravedlivý 👾 Já už mám po termínu a většina z vás mě klidně predbehne,jako! (myšleno v dobrém)
@bzubzalka Taky jsem prospala skoro celý víkend, tak jsem si myslela, že nabírám energii k porodu,a nic.
Navíc mě fakt štvou ty lidi,co mi furt píšou, jestli už už uz rodim, proč jim nepíšu,jak mi je, atd...😵
@snazilka01 Držíme palce na 100% a posíláme pozitivní energii 🙂
@evelin1251 taky se mě každý ptá jak se cítím...jak asi jako velryba....
@evelin1251 no já ti teď ve své situaci závidím, že jsi po termínu, já jsem 38+1, nemocná ve stavu že teď ještě nemůžu rodit, čtvrtý den ležím a doufám, že ta viróza a zánět průdušek nemá špatný vliv na mimi, dítě mi teď taky lehlo s horečkkou, partner taky nic moc, napůl nemocný, prostě bych tak ráda rodila až 40+ až z toho budu venku abych pak mimi nenakazila.
@dixxie Určitě se do týdne vyléčíš a zbytek rodiny taky. Myslím si, že to mimi pozna a bude se chtít vyklubat až budeš zdravá a fit 😉
Je stejně zajímavý, že jsem za celé těhotenství nebyla nemocná. Asi to má na mě ozdravný účinek (možná má vliv že jsem hned přestala kouřit), protože každý rok jsem měla přes zimu angínu a skoro zápal plic. Prskali jsme to na sebe v práci pořád dokola.
@dixxie soucitim s tebou.my uz tady mesic valcime se streptokoky-spalova angina,nastup na MD jsem obrecela,dneska jsem 36tt mladsi sel dnes po 3tydnech do skolky,starsi je jeste do patku doma.mne kontrolni stery z krku taky nevysly idealne,tak mam neco na preleceni...totalka nam to rozbilo imunitu.tak jen doufam,ze uz je tp vse a do porodu nestihnu uz zadnou chripku apod.... ☹
Tak at jste zdravi a vse dopadne dobre!
@wendie díky moc, taky mě mrzí, že máte podobné problémy. A co ti na to dali, antibiotika či něco jiného? Nevím, zda je dítě v děloze chráněno nebo zda do něj můžou bakterie prostoupit a ohrozit ho, proto řeším jestli jít taky na stěry a na odběry. Také držím palce, ať se děti spraví a ty taky ať se dáš 100% do kupy před porodem, času naštěstí máš hodně 😀.
@mari90 jee drz se:/ to ti vubec nezavidim! Ja bych tam takhle dlouho bejt nemohla. Mam hafana a ten je silene zavislej. Skoro ani nezere kdyz nejsem doma. Tak z toho mam taky trosku stres:/
Jak se pozna ta hlenova zatka? Normalne mam vytok vzdy jen rano a ted mam dojem ze ze me neco vypadlo a dal sel naruzovelej😲videla jsem to poprve takovou barvu i. Musi byt vylozene tvrda nebo to muze byt normal vytok. Ztracim se v tom
Holky nevíte něco o nenulinecce a Michalkovi? Moc na ně myslím...
@bzubzalka Taky na ně myslím snad už se Michálkovi daří lépe.❤
@snazilka01 Hodně štěstí, moc ti závidím že už budeš mít mimi u sebe. Co bych za to dala. 😃😘
@danielle94 Taky mi odchází zátka už asi 14dni. Ale tvrdý to není, spíš mi to připomíná smrkanec 😂 Konzistenci i barvou. Ale ty to můžeš mít třeba narůžovělé, když jsi spinila po tom vyšetření.
Taky na ně myslim, snad je vše v pořádku.Jak dopadli na tom vyšetření??Víte to někdo?
@evelin1251 přímo o vyšetření = výsledky myslím nepsala, jen, že klokankovali a to dávala i foto...

@snazilka01 holka, já ti závidím😉 budeš mít už miminko u sebe!🍀