icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

bzubzalka
30. led 2018

@mari90 tak to jo👍

snazilka01
30. led 2018

@donia hadr je uzasny.Nikdy v zivote by me nenapadlo, ze budu mit takovou radost z HADRU 😂🙈 jinak kniha je taky skvela.Dost mi dala

maxannie
30. led 2018

@bzubzalka Mně čeká Motol v pátek ráno, na ty fronty se netěším :/

bzubzalka
30. led 2018

@maxannie já tady čekám už od 10...fakt katastrofa☹ minule jsem byla za hodinu pryč, ale to jsem byla objednaná na8.

bzubzalka
30. led 2018

Holky, dělají vám v porodnici pokaždé Uz? Já byla v Motole 2x a ani jednou...takže odhad váhy mám naposledy před 14zi dny 2,4kg. Dnes poslechl jen sondou ozvi, jinak vůbec nic

vvercatkoo
30. led 2018

@bzubzalka mě dělala po třech týdnech, taky jsem byla překvapená, že to není pokaždé. Já mám odhad 3,3kg

maxannie
30. led 2018

@bzubzalka ja jdu na 8.30, tak snad to nebude na cele dopoledne

simi1510
30. led 2018

@mari90 nn, nic necvičíme, prý není potřeba. Zatím jen zkoušíme dávat na bříško, provádět rolling, nosí se na tygříka či klubíčka...

mari90
30. led 2018

@simi1510 tak to je moc dobre, my s dcerkou cvicily preventivne od asi jejiho tydne, ted s odstupem casu, si rikam, ze cvicit preventivne byla pekna hloupost

simi1510
30. led 2018

@mari90 uvidíme no, co řekne fyzioterapeutka, až se jí dovolám. Dneska se na stránkách objevilo, že od včera má dovču, tak už chápu, proč mi to včera nikdo nebral... Nerada bych něco zanedbala... Když mi řeknou joooooooo je to ok, ale bum ve zprávě, že je sklon k zádové a šíjové hypotonii? Tak to jako je co?? Prostě na palici.

A jak dlouho se budou rozhodovat u tebe co a jak s císařem?

mari90
30. led 2018

@simi1510 bude urcite pristi tyden, ale den zatim nevim, neco rikal o uterku, tak uz bych to take rada vedela presne

evelin1251
30. led 2018

@bzubzalka Asi jsem taky chytila spavou nemoc 😴 . Dnes bych spala celý den, večer jsem usnula jak mrtvola,a ráno se mi nechtělo ani vstávat. 🙀

evelin1251
30. led 2018

Dnes jsem byla na gynde, Mudr. mi řekl, že už mě nechce. Zítra jdu na monitor do nemocnice a rovnou si me mají vzít do péče...Vyšetřil mě vnitrne, vysledek - prý se to chystá, dnes dopoledne rodit nebudu 😸 to je teda odpověď !!!! Takže nic nevím.

bzubzalka
30. led 2018

@evelin1251 oni nikdy nic neřeknou.... mě pěkně štve to dnešní "vyšetření" v motole,kromě poslechu srdíčka,vlastně nic nevím...odhad ani jak na tom dole jsem. ☹

danielle94
30. led 2018

@evelin1251 bud v klidu. Chodim do porodnice uz mesic a vysetreni me utz i dole. A vzdy jen cipek mekkej. A nic vic nevim. Ani jestli uz se to teda chysta. Kdy to cca bude. Jak je na tom mala. Nic. A to mam termin pristi utery. A uz chci vedet jak to bude a kdy to bude:/

wendie
30. led 2018

@dixxie ja si prispevky dr. Kouckeho strasne rada ctu... Je takovej realista a zaroven svymi slovy uklidnuje... Tak ti ho skoro zavidim.. 🙂 ale sveho gyndare mam taky rada a nedam na nej dopustit 😉

bzubzalka
30. led 2018

@danielle94 když to čtu úplně slyším manžel...čekáme 2syna a on je překvapený, že nevím kdy to bude...přijde mi jak malý...bylo by to fajn,ale vědět zítra v 10ti prdne voda a v15bude malý venku😂😇

danielle94
30. led 2018

@bzubzalka predpokladam ze mi nereknou kdy:D bohuzel..ale chtela bych od nich slyset alespon jo uz se otevirate bude to brzy. Nebo zatim se nic nechysta. Ale ani slovo:/ chovaj se jak kdyby clovek cekal druhe treti. Pritom nam prvorodickam by fakt vse meli vysvetlit😀

evelin1251
30. led 2018

@danielle94 Však já už mám po termínu 🤗
@bzubzalka Jo by se mi taky libilo, mít to takhle naplánovaný.

Vašek (přítel) mi dneska furt říká, já už chci miminko venku,že je to už dlouhy, je z toho asi taky nervózní 😏
Dnes mi psala ségra je jí 17, ptala se jak se mám a jestli nevim, kdy to asi bude 🐒 No nevim, proste!!

evelin1251
30. led 2018

@snazilka01 Tak ti přeju, ať vše zítra dobře dopadne.
Máš holčičku brzy u sebe, porod ať jde rychle a hladce, tfuj tfuj tfuj 🍀🍀🍀 Budem čekat na info 🌼

snazilka01
31. led 2018

@evelin1251 moooc dekuji.Jsem uz cela netrpeliva a asi hodinu furt litam na velkou 😂🙈 urcite dam co nejdriv vedet 💕💕

vvercatkoo
31. led 2018

@snazilka01 držím pěsti, ať máš rychlý a hladký průběh 😘.
Já začínám mít nervy na pochodu a to mám nástup zítra ráno. Radši bych, kdyby to přišlo nečekaně, než když vím, že zítra max. v pátek budu mít malou u sebe. Taky se moc těším, ale zároveň mám strach, já totiž nevím, do čeho jdu😂

snazilka01
31. led 2018

@vvercatkoo je to v pohode neboj, ale je to na dyl no.Moc dekuji a tobe taky drzim palce.My se s pritelem uz od 3:30 stridame na wc jak jsme nervozni uz cely z toho.Za hodku vyrazime 🙈💕

dixxie
31. led 2018

Ahoj holky, já jsem také vzhůru, nemůžu spát. Držím vám moc palce a drobečkům hodně zdraví a štěstí do života!! !❤❤❤❤❤❤

snazilka01
31. led 2018

@dixxie dekujeeem 💕

bzubzalka
31. led 2018

@danielle94 pamatuju si to živě u Erika, když mi praskla voda o měsíc dřív, ja vyjukana...nic mi pořádně nikdo neřekl...v mitole dělají informativni schůzky, což je určitě +
@evelin1251 mně asi před 14ti dny manžel mrzi řečí řekl, že se bojí jak zvládne 2děti...je vidět,že i chlapi mají obavy

bzubzalka
31. led 2018

Holky, hodně štěstí!🍀

mari90
31. led 2018

Tak hura vim termin, 6.2 mam naplanovanou sekci 🙂

wendie
31. led 2018

Dlouho se tu nikdo nenarodil,ze? 🙂 tak tem vyvolavanym a CS preju co nejmene bolesti a rychlost 🙂

donia
31. led 2018

@wendie taky jsem si rikala ze par dni to bylo plno miminek najednou a ted zase nic

Strana