icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

tereza1989
17. črc 2017

@mari90 tak dej vědět jak jsi dopadla. A co ti na to rekl

elenadavis
17. črc 2017

Ahoj holky, tak se k Vám taktéž přidávám dnešní kontrola za mnou a první termín máme 3. února 2018. Dostala jsem těhu průkazku a za týden nás čeká první velký ultrazvuk. 😍😊

marketka00
17. črc 2017

@elenadavis moc gratuluju ❤

elenadavis
17. črc 2017

@marketka00 Děkujem 😊

mari90
17. črc 2017

Tak je vse ok, nevi tedy z ceho to mohlo byt, pristi tyden uz krev na screening a asi prukazka

akabatova
17. črc 2017

Ahojda já termín 25.1.2018. screening ok. Další kontola až v 5mes.

akabatova
17. črc 2017

Jinak Dr. Už tuší i pohlaví ale zatím mlžil poslů fotku jestli tam něco vidíte vy. Já jsem prvorodičky a nevím co a kde mám úplně hledat.

marketka00
17. črc 2017

@akabatova ty jo to bych nevydrzela cekat na kontrolu dva mesice 🙈 to mas muj obdiv 🙂

evelin1251
17. črc 2017

@akabatova
Gratuluju, že máš vše v pořádku. Mě screening čeká v pátek, krev už mám za sebou, tak už jen ten ultrazvuk a pak mi asi řekne celkový výsledek, takže se trošku nervuju.
Podle fotečky odhaduju kluka tak na 50 % 😉 😇

evelin1251
17. črc 2017

@marketka00
Někde jsem četla, že by se mělo chodit do poradny na kontroly každý 4 týdny (do 23tt), pak asi častěji.

Mě to čekání taky furt deptá, příjde mi to jako hrozně dlouhá doba. Že se ty dny tak táhnou. Dnes jsem měla volno, takže se celý den nudim a čumim po netu na těhu diskuze a kočárky, jaký vařit příkrmy a tak 😀 Mládě mám ještě v pupíku a já už vymýšlim recepty 😀 Ještě, že jdu zítra do práce.

akabatova
17. črc 2017

@evelin1251 mě většina taky tipuje na kluka, ale já pořád tuším že je to holčička. Je to nekonečné čekání a vydržet do 18tt to bude masakr.

marketka00
17. črc 2017

@evelin1251 taky to delam :D vecne sjizdim kocarky, oblecky, postylky atd 😂 ja chodim kazde tri tydny ted...zitra jdu, tak uvidime 🙂 na pohlavi se chci taky zeptat, uz jsme zvedavy 🙂

evelin1251
17. črc 2017

@akabatova Já jsem byla vždycky přesvědčená, že budu mít holčičku. V rodině máme totiž samý holky. Dokonce dědíme putovní pletený šatičky, ve kterých se dítko musí vyfotit s dortem na svoje 1. narozeniny. Takže když to bude kluk, bude se muset taky fotit 🙂

mari90
17. črc 2017

Ja chodim na kontroly po tydnu, nedokazu si predstavit, ze bych cekala treba 4 tydny...

marketka00
17. črc 2017

@mari90 nazacatku jsem taky chodila casto, od 10tt uz ne 🙂

akcejn
17. črc 2017

Holky rada se pridam, u nas termin 27.2. 🙂. Zatim vse ok, u nas to bude druhe 🙂. Mam dotaz, vy co uz mate trosku brisko, kdy si lehnete na bok, taky se jakoby sesune dolu smer k posteli? Nebo zustava uprostred? Sem ted zjistila jak se prevaluju, ze se prevaluje i bricho ... tak jestli nemam povolene nejake svaly....

mari90
17. črc 2017

@marketka00 ja chodim kvuli opakovanym potratum

@akcejn jj sesune se mi taky

akcejn
17. črc 2017

@mari90 tak super 🙂 si to z minula nepamatuju 🙂 a ted me to prekvapilo 🙂

hribek
17. črc 2017

@akcejn jeee taky mam stejnej termin, teda podle MS, na kontrolu jdu ve stredu. a to s brichem mam stejne. jak jsem navic byla zvykla spat na brichu tak uz to ted tlaci

marketka00
17. črc 2017

@mari90 aha :( tak ted uz bude urcite vse ok 🙂 ❤

bzubzalka
18. črc 2017

Ahoj holky, nevím zda to tady už neběželo, ale mám dotaz. Do kdy brát kyselinu listovou? Do konce 12tt? Jsem těhotná po druhé, ale toto si nepamatuju🙂 Děkuju

hribek
18. črc 2017

@bzubzalka ja beru femibion, 1je na 1.trimestr a dvojka pak na zbytek, vitaminy sem prestala brat kolem 30tt myslim.

hribek
18. črc 2017

Holky trpite tu nektera na migreny? ja pred tehotenstvim trpela, mivala sem to tak 4x do roka. obcas i 4 denni kdy sem nemohla vylezt z postele ☹ vcera vecer jsem to zaspala a dnes se probudila s o dost vetsi intenzitou. paralen samozrejme nepomaha, zitra se zeptam dr, cetla jsem tu na foru ze zabira magnezko. mate s tim zkusenost?

bzubzalka
18. črc 2017

@hribek mě dr. doporučila INOFOLIC je to čistě kyselina listová + INOSITOL. U prvního prcka jsme brala jen kyselinu listovou a myslím, že jen 3-4m.

danielle94
18. črc 2017

@bzubzalka ja ji neberu vubec. Akorat jsem po ni vic zvracela. Nejspis ji mam v tele uz dost. Driv se taky nebrala a bylo vse v poho. Neberu zadne vitaminy. Jen vitaminy v jidle. Ovoce atd🙂

danielle94
18. črc 2017

@akcejn tlaci se mi tam akorat spicky😀Mimi je na to zatim dost male🙂 beicho se pak urcite samo zpevni. Ja spim bezne na boku nebo na brise ted.

mari90
18. črc 2017

Ja beru Femibion, doporucil mi ho doktor, holky pristi tyden jdu na krev ke screeningu, musim byt nalacno? Mam tam byt v pul 8 a to nevim zda vydrzim byt nalacno, protoze s prazdnym zaludkem je mi ukrutne zle ☹

stastnatehu
18. črc 2017

@mari90 bohuzel musis:/ muzes pít max neochucenou vodu:/ me se taky dělalo spatne tak jsem si sebou vzala svačinu a hned co mi vzali krev tak jsem ji vynadala a takova úleva to byla🙂 ale hlavne pak at to neni horsi🙂

mari90
18. črc 2017

@stastnatehu no uz aby to bylo zamnou teda, takze kdyz se najim do pulnoci tak to jeste nevadi? 😀

stastnatehu
18. črc 2017

@mari90 to asi ne 😂 To nevim jiste😂 Ale nemelo by😃 Pro me to taky byla hrůza, ja kdyz se rano nenajim tak mi je strasne zle 😃

Strana