icon

Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?

simona94
11. čer 2017

Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.

sylvusska
19. črc 2017

@elenadavis bud rada, ze si muzes tehu uzivat a neni ti spatne. Me je od 7.tt spatne kazdy den, zvracim a zvracim, celkove mam cely den zaludek na vode, jakme dele stojim, je mi soufl, mota se mi hlava. Ted komcim 9.tt a malilinko se zvraceni zmirnilo. Co bych dala za to, aby mi bylo dobre

bzubzalka
19. črc 2017

@hribek opatruj se a věřím, že příště už to vyjde!

sunny1sis
19. črc 2017

Holky, nehoni vas hlad? Ja sa najem a neprejde ani pol hodka a mam pocit, ze umru hlady. Dam si zase jidlo a to same. Vazim se v prubehu dne a pri tom jidle, co nadlabu, tak mi jde vaha porad dole. Nechapem.

danielle94
19. črc 2017

@sunny1sis To ti zavidim. Ja jist porad nemuzu. Muj denni prijem je jeden suchej rohlik😀 Je mi porad spatne. Zaludek na vode. Doufam ze to s prvnim trimestrem odezni. Pritom bych si tam rada uzivala jidlo a tehotenske chute 😭😭 dole 6,5kg

sylvusska
19. črc 2017

@sunny1sis uzij si, ze muzes jist kdy chcds co chces

@danielle94 jsem na tom podobne 🙁 muj denni prijem jsou rohliky a cola. Kdyz zkusim v mezicass neco jineho, stejne to hned vyzvracim. Trapi me nechutenstvi, tak se nutim jist po 2-3h. Vahu netusim, jak od posledni kontroly pred 3 tydny. Ale asi pribirat nebudu. Uz aby bylo toto za nami.

sunny1sis
19. črc 2017

@danielle94 @sylvusska verte nebo ne, ale nekdy si preju, aby mi bylo tak zle ako vam. Aspon by som vedela, ze je vse ok. Nechutenstvi znam z prveho tehu, manzel ma nasilu nutil jist a jedine, co slo, byl hotdog. Po prvom trimestri to preslo. Teraz mam uplny opak. Hlad, hlad a hlad.

mari90
19. črc 2017

@sunny1sis chapu te, mne je teda blbe skoro porad, ale dnes od rana nic, tak se mi v hlave zase zacaly honit myslenky, že je něco spatně, noo a ted mi je zase blbě až zvracim, tak jsem teda jako asi ráda, i když občas už fakt nemůžu

danielle94
19. črc 2017

@sylvusska jeje:/ ja se teda priznam ze se nenutim jist. Telo mi rekne kdyz neco chce. Ted ocividne ma z ceho brat a kdyz se nutim tak to stejne vyzvracim.
Presne. Uz aby to bylo za nami:( tohle je fakt hrozny. Cely den lezim a jsem vycerpana. Uz se mi chce brecet z toho jsk je mi zle

majinka1981
19. črc 2017

ahoj,já jsem v 11.t už mi není tak blbě,ale unavená jsem stále, navíc se mi nic nechce dělat :D

sylvusska
19. črc 2017

@danielle94 me je z tech celodennich nevolnosti uz vic jak 2 tydny k placi 😣 ani nevim, kdy mi takto spatne bylo. Jsem rada ze si pres den nekdo vezme 15ti mesicni dcerku. Do toho dnes me trapi krece bricha, tak doufam, ze je vse v poradku, doktorka ma zitra jeste dovolenou.

sylvusska
19. črc 2017

@danielle94 ja nemam vubec hlad, ani na nic chut. Staci mi jit do kuchyne a videt lednicku a tezce to rozdychvam, ty pachy, pohled na jidlo.

danielle94
19. črc 2017

@sylvusska to je presne. Nekdo se me zepta na co mam chut nebo co bych si dala a to jsou pro me nejvetsi muka. Premyslet co bych si dala. Dokazala bych fungovat bez jidla v pohode. Na nic chut ani hlad. Jen zaludek na vode. No musime doufat ze to brzy prejde. Do toho me dneska hrozne taha pupik tak taky doufam ze bude vse dobre. Kontrolu mam az v pondeli, tak snad🙂

bzubzalka
20. črc 2017

Ahoj holky, jsem na tom jako většina z vás. jsme citlivá na pachy, vše mi smrdí. Něco bych si dala, pomyslím na to a je mi zle. Připravím si něco k jídlu a podívám na to a je mi zle...Naštěstí nezvracím... Jsem 11tt a mám nahoře cca 0,5kg.
Chodíte některá do práce nebo jste doma? Já nedávám ranní vstávání...je mi vždy zle od žaludku☹ Vstávám brzy před 5hod.

deniskaaap
20. črc 2017

@bzubzalka Já to mam trochu podobně, i když poslední dobou už je to lepší, zvracela jsem všehovšudy párkrát, jsou dny, kdy si ani nepřijdu těhotná, nic necítím, jediné, co mě hodně trápí je bolest pod křížem a ta se tahne až mezi lopatky.. Do práce normálně chodim, vstávam v šest a žádné problémy.. Tak aby náhodou ještě nebylo něco špatně nakonec 🙂

bzubzalka
20. črc 2017

@deniskaaap Neboj nic špatně nebude. Mě včera večer bolelo i břicho☹ tak jsem šla brzy spát. Na kontrolu jdu příští čtvrtek.

tomik1234
20. črc 2017

@bzubzalka taky je mi pořád zle kdyz se podívám na jídlo a myslím že jsem jeste ani nepribrala kontrola za týden

zabec
20. črc 2017

@bzubzalka nachystej si k posteli piskoty a spolkni jich par jeste nez vstanes. Ja vstavam do prace v 6, ale snidam az kolem 8 v praci s kolegynemi, ale musela jsem zacit jist neco doma, protoze mi taky byvalo takhle zle. Staci ale par piskotu, rozek rohliku nebo lipo a zaludek se uklidni, tak to zkus 😉

marketka00
20. črc 2017

@bzubzalka ja se musim pred odjezdem do prace doma take najist. Jinak zvracim a omdlevam...staci mi treba ovoce nebo jogurt 🙂 zkus to

danielle94
20. črc 2017

Holky tak mam anginu:( resime s dr nejaky postup:( salvej caj v tehu nesmim a atb bych taky nemela:( v pondeli mam kontrolu na gynde tak jsem zvedava co bude.

veverka.dada
20. črc 2017

Ahoj nejdou mi vubec z pocitace psat prispevky, tak to jeste zkousim z mobilu, nez to nahlasim adminum...omluvte tedy tento spam 🙂

veverka.dada
20. črc 2017

@danielle94 a ty mas ode me zpravu skrz tu anginu 😉

bzubzalka
20. črc 2017

@marketka00 @zabec jím doma kousek rohlíku nebo hned v buse. Mám to ale i během dne, ty stavy nechutě atd. přesto děkuju za typ. přechozí dva týdny mi nejlíp bylo po rohlíku s máslem a k tomu colu, fakt prasárna...

tereza1989
20. črc 2017

@mari90 no jestli to je krev na genetiku tak se na lacno nechodí, hlavne to nemá význam protoze geny jídlem nezměnilš. Mě teda dr.rekl hkavne ne na lacno a jedu na ne do Prahy ne k mému dr. Ten mi na lačný žaludek bral krev na cukry,Rh faktor,krevní skupinu a jeste neco a to just nesmis.

sylvusska
21. črc 2017

@tereza1989 ja jdu dnes na prvni odbery, ty prvni Rh faktor, cukr, pohlavni nemoci atd a na lacno byt teda nemam. Jdu v pul devate, jinak jsem mohla byt objednana az na 11h. Bylo mi receno, ze hlavne jist, at mi neni spatne. Tak nevim.

mari90
21. črc 2017

@tereza1989 je to nejspis na oboji pokud jsem to pochopila dobre, rikal pohl. nemoci, krevni skupina atd a pak screening, pricemz tu krev na screening bude posilat do Budejovic a on si me pak pozve na utz...

lucikf
21. črc 2017

Zdravím holky, přidávám se k vám. V pondělí jdu na ko, měla bych být 11+1 podle doktora a snad už dostanu průkazku. Termín jsem si vypočítala podle MS 14.2.2018, tak uvidíme.

tereza1989
21. črc 2017

Tak koukám,že všude je to s tou krví asi jiné,tak doktor preci ví co riká,budeme jim verit😉

bzubzalka
21. črc 2017

@tereza1989 mě dr. řekla na lačno, bude brát 2 zkumavky. jednu si nechá na RH atd. a jednu povezu do Gennetu na genetiku. A mám být u dr. mezi 8-9☹ takže to bude očistec☹

mari90
21. črc 2017

@bzubzalka ja nastesti muzu prijit uz v pul 8, doufam teda ze to bude posledni odber nalacno

evelin1251
21. črc 2017

@janallabdnah Fíííha, ty se teda nenudíš 🙂 Tak užívej dovču, dokud to jde 😉

Strana