Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@tynuska77 tak jak jsi dopaadlla ? U mě v pohodě plod odpovídá 5+5 🙂 byl tam vidět náznak srdicka ále opravdu maličký to bylo 🥰
A další kontrola 28.11 🙂 už teď se nemůžu dočkat ;)
@kristynaprandl mě podle poslední MS vychází TP 5.7. 😊 a doma mám 5ti letou holčičku
Já mám 1 kontrolu za sebou podle ultrazvuku jsem 5+5 srdíčko nebylo zatím vidět. Tak se už teď těším na další kontrolu.🙏🙏❤️
@kristynaprandl no já jsem z toho taková zmatena..
Podle utz jsem 5+2tt, byl vidět jen gestacni vacek. Další kontrola 7.12. a chce mě poslat na genetiku. Byla jsem zaskocena a v tu chvíli nebyla schopna slova..
@tynuska77 tak třeba je ještě brzy a toho 7.12 už bude pěkné vidět 🙂 divná mi je ta genetika no, hlavně proč ;)
@siima12 tak to nám vyslo velikostně stejně 🙂 já podle MS 5+2
Už aby bylo 24tyho ze? 😄❤️ já jdu 4 dny po tobě 🙂)
@kristynaprandl Na ultrazvuku to bylo hodně maličký 😊 a 24.11 mám narozeniny tak by byl krásný dárek tam vidět ❤️ U tebe taky velikostně malý?
@siima12 to je úžasný dárek k narozeninam 🙂 Nene podle UTZ je větší a podle MS o 3 dny mlaadsii 🙂 takk vlastně uvidíme jak poroste 🙂
@kristynaprandl U mě byl ten ultrazvuk tak rychlý a jak jsem se na to těšila, tak už to mám v mlze.😁 Byl by to překrásný dárek❤️❤️❤️
@kristynaprandl Jak veliký si měla vacek? Já ho měla maličký
Ahoj, ja mam TP az 24.7., na prvni utz jdu az 5.12., stve me, ze to je tak pozde
@siima12 tyjo, já vůbec nevím ona mi ukaazovala jen jako ten plod malickej vypadalo to jako pulec zahnutyy do C fakt maličký to bylo 🙂 cca nejakych 5-6mm možná
@lalali777 aspoň tam už půjde poradne všechno hezky vidět 🙂 preju aby to uteklo 🙂
@kristynaprandl u mě doktor hledal pak našel já tam viděla taky pulce do tvaru C ale bylo to maličké a jak říkám mám to už v mlze jak jsem z toho byla úplně vyplesklá.
Já vám tak závidím, že už máte kontrolu za sebou ❤️ přede mnou jsou ještě 2 týdny čekání a nejsem úplně trpelivej člověk 😀
@terezis007 Já jdu příští týden ve čtvrtek ještě na se potvrdilo že je vše v pořádku 🙏
@terezis007 a kolikaateho jdeš? U mě ještě 10 dni tyvado už aby to bylo 😄
Ahoj děvčata, ráda se přidám do skupiny.
Termín mám na začátku července. Těhotenství potvrzeno v CAR i u gynekologa, viděli jsme krásně srdíčko a podle UTZ odpovídá 7. týdnu. Na kontrole jsem byla v úterý a příští čtvrtek jdu znovu.
Mě zle není.. ale po každém jídle jsem nafouklá jak míč a ne a ne slehnout. Sem tam dole píchne, chutě no, mám hodně na mléko.😁 Příští týden ve čtvrtek kontrola tak snad se potvrdí srdíčko to bych měla být podle UT 7+1tt na poslední kontrole jsem byla 5+5tt. Doktor říkal že si mě pozvou další týden aby už bylo vše vidět tak jak má.
@tynuska77 mi povidej, jsou dny kdy mi nic není a jsou dny jako třeba ten dnešní kdy jsem měla jen snídani a od ty doby je mi zle žaludek naa vode a predpokladam ze toho do večera už moc nesnim, pri představě na jídlo je mi jestte víc blivno🙈
Holky ty dny do kontrol se strašně táhnou ale strašně 🙈už chci zas vědět ze je vše v pořádku 🙂
@majina velká gratulace❤️ preju ať je vše v pořádku 🙂)
@kristynaprandl Taky si říkám že se to táhne do další kontroly🙈 hlavně aby bylo vše v pořádku🍀
@kristynaprandl děkuji
Všem držím palce 🙏
Mě se to nejvíc táhlo do první kontroly....to bylo strašných 14 dnů 😂 pak jsem šla po týdnu ke svému gynekologovi a příští týden jdu znovu. Doma mě uklidňuje, když poslouchám srdíčko našeho bojovníčka ❤️
@majina maas angelsound ? 🙂 ja taky u kluku poslouchala ale až cca od 14tt a ten angelsound jsem dala kamarádce s tím ze už další děťátko nechci, no a ted, shanim kde se dá 😄🥰

@tynuska77 Dej vědět 🍀🍀