Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?
Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
@kristynaprandl ano, ano...za mě úžasná věc 🙏
@siima12 tak držím pěsti 😊
@kristynaprandl jdu tam až 2.12. 🙈 nevím jak ty 2 týdny vydržím 😁
@kristynaprandl u mě se to každým dnem začíná zhoršovat.. nezvracim, ale jen z pomyšlení na jídlo mi je zle 🤢
A pak jsem tu já které nic není. Na sladké třeba chuť nemám měla jsem to i u prvního těhu. Když dávám malé skleničku jídla tak mi to smrdí.😁 citlivější pach je ale zatím dobrý. Už aby byl čtvrtek 🙏
@majina holky mě třeba strašně vadí jako pachy ale ne tak jídla jako třeba 😄😄pach autobusu uvnitr, nebo manželovi ponožky po celým dni v práci 😄nebo když si manžel krkne a ten smrad jídla.. ježíš marja, fuj to se mi naavaluje 😄
Každý den je úplně jiný, poslední dobou mě boli hlava a únava furt přetrvává do toho má teď starší syn nějakej moribundus a má 40ctky horečky, takže celou noc hlidam a dávám diazepam na febrilni křeče, je to narocny opravdu, mladší syn naštěstí v pohodě.
Já už se těším, 7 dni a taky kontrola 🥰
@siima12 dej vědět jasný a posli fotecku když budeš mít🥰🥰
Ahojky, ráda bych se k vám přidala 😊 TP mám 10.7.
@kristynaprandl já byla před chvílí na nákupu a při vstupu jsou Asiati s jídlem.... vždycky mi to strašně vonělo a teď jsem myslela, že omdlím smradem.... úplně mě to kopalo 😂🤭 a manžel ještě: "dáme si něco dobrýho?" 🤮😂
Chudák, on mi chce udělat a něčím radost ale já si vzala moje mandarinky, pomeranče, banány, kaki, kiwi a byla jsem spokojená 💪🙏 na tom teď úplně ujíždím a ovoce mi dělá hrozně dobře 🥰 to bych mohla na kila 🤣🤭
@marketan2 ahoj, gratulujeme 🙂 jak ti je ? A co kontroly? 🙂
@majina tak tomu rozumím 😄😄 je super, že ti to ovoce sedi a hlavně je tam spoustu vitamínu takže s chuti do toho 😄🥰
@kristynaprandl ahoj, je mi dost špatně ale nezvracím. Na kontrole, jsem byla 25.11. Dr říkal, že je malinko menší ale jenom o malinko a že to ničemu nevadí, jinak srdíčko už krásně tlouklo. Na další kontrolu jdu 7.12. 🙂 jak je tobě???
Holky, kdo už máte s čím srovnávat, vidíte rozdíl v těch těhotenstvích? Čekám druhé a u dcery jsem ani nevěděla že jsem těhotná 😀 tenhle cvrček mě neskutečně vyčerpává a pořád je mi špatně 🙈 a zdá se mi, že mi roste dřív břicho (nejen mě se to zdá 😁)
Já jsem se před chvílí vrátila od gynekologa, z ničeho nic jsem začala krvácet, tak jsme okamžitě jeli.... Bohužel, pan doktor nemůže vyloučit hrozící potrat ale v děloze, na placentě krev není. Srdíčko díky bohu stále tluče, bojovník má 2 cm.... Mám nařízený klid na lůžku a ve čtvrtek znovu kontrola, pokud se tedy nerozjede potrat a nebudu muset do nemocnice.
Ach jooo .... já fakt nemůžu mít klid
@marketan2 jeee takže už si videla drobečka 🥰 to je skvělý, ze je všechno v pořádku, mě nic moc, taky nezvracim, radši to xxx krát rozdycham než abych blila 🙈😄
@terezis007 no já !!! Úplně extrémně ! 😄 u obou předešlých těhotenství tedy u obou kluku, to bylo jak přes kopirak.. pohoda jedla jsem s chutí, maximálně únava byla.. jinak mi bylo dobře
Teď třetí, je za trest :D opravdu 🙈😄
A dam ti za pravdu, druhy leze dřív a je větší než první, mě už se teď v 7tt mírně vyklenuje brisko, doktorka mi ale sama rekla ze delloha se fakt hodně zvětšila.
Nojo už to jede po třetí, holka :D
Takže si myslím, že nás to nejhorší ještě čeká
Mee u druhyho bolelo i chodit snad v 17tt jak se to roztahovalo 😄
@majina Ježíši marja, mám úplně husi kuzi… držím palečky, koukala jsem na profil, prošla sis už dost zklamáním a snahy, teď už to musí vyjít! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@kristynaprandl viděla jsem drobečka ❤️ ale už se těším na toho 7.12. 😊 jinak to máme stejné, radši se to snažím rozdýchat než abych zvracela 🙈
@kristynaprandl to se mám na co těšit 🤣 já už musela vyřadit nějaký oblečení, protože to nešlo 🙈 v práci sedím s rozepnutým knoflíkem u kalhot a na zimu jsem si pro jistotu koupila už těhotenský 🤭😆 a to jsem zatím 7+6 😳 co já budu pak nosit to nevím. Ale je pravda že jsem vždycky byla až moc hubená tak to hold je vidět dřív 😀 jen jsme si to chtěli nechat co nejdéle pro sebe, což brzy nepůjde. A dcera chodí hladí mi břicho a říká maminko, jsi tlustá 🤣🤣 (o ničem zatím neví)
@siima12 jezissinkyyyy 🥰🥰🥰 mam úplně radost já ještě 4 dny! Táhne se to jak smrad, chci taky fotku 😄😄
@siima12 takže podle UTZ 6+1 ? Já jdu v 7+2 tak jsemm zvědavá 🙈😄
@siima12 a jinak, všechno nejlepší k narozeninam ❤️❤️❤️❤️❤️🎉
@kristynaprandl Moooc děkuji, spadl mi kámen ze srdce. Ale je o 14 dní mladší než podle MS. Tak doufám že prďola to dožene❤️
@kristynaprandl Přesně tak podle UT 6+1tt ale měla jsem být 7+1 podle poslední kontroly co byla před týdnem to jsem byla 5+5tt toho 14.11.
@siima12 dožene, uvidíš, hlavně ze se mu daří a vše je jak má byt 🥰
@kristynaprandl Děkuji tobě taky držím palce🍀 dej vědět jak si dopadla 😊
@siima12 dam, hned v pondělí nápisu, jdu v půl 9 🥰🥰

@majina Taky mám doma angelsound😊😊 měla jsem u první dcery.