icon

Kdo obdržel pozitivní výsledek těhotenského testu na červen 2023?

denulinka1
29. zář 2022

Ahoj maminky, kdo z vás objevil taky v posledních dnech // na testíku? 🙏 Pokud počítám dobře, termín červen 2023 ❤️

Strana
z2
nikolaa64
30. zář 2022

@denulinka1 nám termín v květnu

kackabis
30. zář 2022

@denulinka1 já dneska na testu jenom nepatrný stín, ale jsem teprve 8DPO, takže vyčkávám a doufám 😁

hejducka
6. říj 2022

Tak já se hlásím, že v úterý na testu // a zítra jdu k paní doktorce (chce mě vidět) takže budu vědět víc 🙂 Termín by vycházel na 12.6.2023 🙂

hejducka
6. říj 2022

@denulinka1 @kackabis Koukám, že jsem v dobré společnosti maminek čtyřleťáků 😀 😉

kackabis
6. říj 2022

@hejducka ano ano, já už včera pozitivní, termín by vycházel na 17.6. ale doktorce zavolám až tak za dva týdny. Konečně bude mít ten náš čtyřleťák nějakého parťáka :D pokud teda bude všechno v pořádku, doufám že ano 🍀🙏

denulinka1
autor
6. říj 2022

@hejducka ahoj, no super už asi bylo na čase, však nám ti naši prcci pěkně rostou. I když nedokážu si to představit, ale snad si to všechno nějak sedne 🙏 hlavně ať je vše v pořádku

hejducka
7. říj 2022

@denulinka1 Přesně tak! Chtěla jsem si užít syna a věnovat se mu maximálně a druhé mít až v době, kdy mě nebude tolik potřebovat a to už vidím, že je teď, takže hurrrááá, bude mít sourozence a já se cítím jako bych byla těhotná poprvé, protože ve třech to bude zase nové a ve čtyřech pak taky 😀 😉

denulinka1
autor
7. říj 2022

@hejducka To máš pravdu, já jsem si to nedokázala představit ani když jsme čekali první, přece jen jsme byli s chlapem pořád sami no a nakonec si to tak krásně sedlo, že si to teď nedokážu predstavit bez malé, je to moje všechno ❤️ Proto pořád čtu, jak to měli ostatni se sourozencem jestli to vše bylo dobré jestli dokazali dat tolik lásky i někomu dalšímu a pak si uvědomím ze mám úplně stejné obavy jako když jsem byla těhotná poprvé, tak věřím ze to je normální a pak budu za dvě děti vděčná 🙏 jak to máš ty? 🤔😊

denulinka1
autor
7. říj 2022

@kackabis jeee moc gratuluji, určitě dej vědět jak jsi dopadla a držím palečky 🙏 a malý si sourozence přeje?

kackabis
7. říj 2022

@denulinka1 on to zatím nevnímá, co to znamená sourozenec, ale vidím že ho hrozně potřebuje. Moc mě trápí že je pořád sám :( on ještě je navíc takový introvert, takže se s obtížemi začleňuje třeba ve školce, tak jsem ráda že konečně nebude doma sám si hrát. Každopádně jsme se s manželem shodli, že kdyby měli být tři tak na to třetí nebudem čekat a zkusíme to hned jak to pude. Těm děckám ten sourozenec fakt chybí..

denulinka1
autor
7. říj 2022

@kackabis tak to máme dost podobně, taky ji to ve školce dýl trvá a je taková hodně opatrná, citlivá. Sama se pořádně nezabaví, pořád jen mami pojď se mnou dělat to a tam to, ale když prijde kamaradka s dětma tak o ni nevím. A teď nedávno mi večer v posteli říká, to by bylo dobrý kdyby jsme měli miminko, aspoň bych nebyla sama, takze to mě dostalo a došlo mi, že druhé mimi je nejlepsi rozhodnuti 🙏

mishkati
10. říj 2022

@denulinka1 taky se hlásím 🙋 mám příznaky jako u prvního miminka, tak jsem nevydržela a udělala testik dřív, už před termínem MS a jsou tam // 😃🙈

kackabis
10. říj 2022

@mishkati super, gratuluju! Já zatím vůbec žádné příznaky 😁

lvl16
10. říj 2022

Já dneska takhle, holky, držte palce ❤️. Snažíme se už docela dlouho.

hejducka
11. říj 2022

Tak je to potvrzeno 🙂 Dnes dle výpočtů 5+2 a HCG z pátku kdy na UTZ skoro nebylo nic vidět 1794. Další kontrola 21.10.

lvl16
11. říj 2022

@hejducka Paráda! Držím palce, aby šlo všechno přesně tak, jak má 🙂. Já se chystám na další test odpoledne, tak uvidím, jestli to včera nebyl jenom planý poplach.

kackabis
11. říj 2022

@hejducka to je super zpráva! Já zatím s doktorkou čekám. Nevim moc kdy se objednat, u prvního jsem byla až v 8+2, to už bylo na uz poznat všechno co má, tak zavolám asi až někdy příští týden, ať jsem na kontrole aspoň 6+ 🤷

hejducka
12. říj 2022

@kackabis Mě právě paní doktorka říkala ať přijdu hned, takže jsem volala jak se mi to potvrdilo na testu s tím, ať rozhodne ona kdy mám přijít a říkala, že mě chce vidět hned. Takže jsem šla za dva dni po té. Tedy nějaký 4tt+2 a na utz byla jen skvrnka, tak mi vzala krev a HCG 1794. Další kontrola 21.10. a to už doufám bude vidět srdíčko ❤

hejducka
12. říj 2022

@lvl16 Tak jak? 🙂

lvl16
12. říj 2022

@hejducka Vypadá to nadějně 🙂. Včera odpoledne o něco silnější čárka než předevčírem 🙂. Další těhotenský test zkusím až zítra (došly mi). Každopádně jsem pro zajímavost zkusila ovulační, protože jsem četla, že jsou na začátku těhotenství také pozitivní a fakt jo! Ještě to budu pár dní sledovat a příští týden zavolám doktorce. Vím, že jsem měla ovulaci až 21. den cyklu, tak návštěvu na gyndě nechci uspěchat.

kikhulka
15. říj 2022

I u nas krásné // čárky
Menzes včera nepřišla,ale pořád mě bolí podbrisek a hlavně na právě strane,někdy s pichnutim tak už myslím na nejhorší.
Termín podle kalkulačky by vycházel na červen 2023 .
Doktorce budu volat po víkendu.
Tak uvidíme jak vše dopadne.

lvl16
15. říj 2022

@kikhulka Píchání v podbřišku na jedné straně je naprosto normální, měla jsem to celý první trimestr s prvním dítětem 🙂. Děloha se připravuje na prcka, natahují se tam vazy a šlachy… Problém jsou až bolestivé a delší dobu přetrvávající křeče a případně krvácení. Určitě je všechno v pořádku, test ti krásně zesílil.

Já jsem zase nesvá z toho, že čárka na testu sice je výraznější a už není jenom sotva viditelný duch, ale pořád je celkem slabá :/.

kackabis
15. říj 2022

@lvl16 mně teda přijde že sílí hezky 🙂 když si je porovnáte ob den, tak si myslím že dobrý. Já je ještě ani 18dpo neměla stejně silné. Držím palce 🍀

lvl16
15. říj 2022

@kackabis Děkuju, to první těhotenství jsem zvládala nějak líp 🙈. Už od začátku jsem měla dálnice, takže jsem se tímhle nestresovala a nevěděla jsem o tom, že mám nějaké zdravotní problémy, které rapidně zvyšují riziko potratu :(. Ale uvidíme, stejně to neovlivním 🙂.

A jak je vám ostatním? Doufám, že u všech všechno v nejlepším pořádku ❤️.

kikhulka
15. říj 2022

@lvl16 podle mě ti krásné sílí // čárky.
Já dneska 17DPO a 2 dny bez menzes.
A dekuju za povzbuzení 🍀🍀

kikhulka
19. říj 2022

@lvl16 ahojky tak jak čárky sílí?

lvl16
19. říj 2022

@kikhulka Myslím, že další test už dělat nemusím 🙂. Příští týden zavolám doktorce a objednám se. Jak se cítíš ty? Mně už taky neustále píchá v podbřišku a jsem hrozně unavená (což tedy bude i tím, že je syn nemocný a skoro nespím).

kikhulka
19. říj 2022

@lvl16 téda ty se krásně vybarvily. To už vážně asi ne.
Já delala poslední v sobotu a už tez netestuji.
Menszes se už vážně nedostavila.
K doktorce jdu až 8.11
To píchání a boleni může být i k těm mesickum co jsem nedostala.
Ale prý kdyby se to zhoršila mam přijít hned .
Stále to cítím ale nic se nezhorsuje

lvl16
19. říj 2022

@kikhulka Já myslím, že mě objedná na podobný termín. Poslední MS jsem měla 16. září, tak to máme skoro stejné 🙂. Já vím, že jsem měla později ovulaci (až 21. den cyklu), tak se tam neženu, abych se zbytečně nestresovala, že není srdeční akce (v minulém těhotenství byla zřetelená až v 9tt).

Určitě to je ok 🙂.

Je to tvůj první prcek?

kikhulka
19. říj 2022

@lvl16 já měla poslední menzes 15.zari tak to jsme vážně skoro stejně.
Ale ovulaci jsem měla 14 dc.
Jj já taky věděla že mě objedná aby bylo už něco vidět.
Nn moje už to je 3.
Dvě děti mám s bývalým pritelem. A teď třetí mám s manželem.
Už mi je taky 33.
A právě že jsem takové bolesti neměla vůbec u těch dvouch.
U mě vždy srdicko 6+

Strana
z2