icon

Tak co, komu se v lednu 2020 splní taky velký sen?

veeev
30. kvě 2019
kristjir
3. pro 2019

@kiki1912 tak alespoň, že je jinak vše v pořádku. Ja jdu na další kontrolu 17.12. a pak se uvidí, co bude dál. Ale podle ultrazvuku bych řekla, že se ještě hlavou dolů neotocil, protože když dělala ultrazvuk, tak jsem viděla nejspíš hlavu zvrchu. No tak alespoň, že budeš mít mateřskou, já až po narození malého bych měla začít pobírat rodicak 🙂

kristjir
3. pro 2019

@leymea já ho beru od kontroly a už to na mě působí noo 😀

leymea
3. pro 2019

@kristjir tak to musis vedet jestli pri utz mel hlavu dole nebo nahore ne? 😀

radullah
4. pro 2019

@leymea ahojda, tak jsem se te kontroly po 3 týdnech nakonec ani nedočkala. :D Minulý týden jsem 35+3 porodila, ještě jsme furt v porodnici. Ale dobrá zpráva je, že placenta se stihla vytáhnout a nebránila ničemu. 🙂 Tak vám holky drzim pěsti, ať to už všechno úspěšně dotahnete do konce 🍀

leymea
4. pro 2019

@radullah jeeee, gratuluji 😊 tak to nakonec dobre dopadlo (i kdyz se mimco rozhodlo vykouknout na svet o trosku driv 🙂 ).

kristjir
4. pro 2019

@radullah Tak to moc gratuluji. Hlavně ať dělá jen radost 🙂

kristjir
4. pro 2019

@leymea no jako já bych řekla, že nahoře, ale pak to nějak doktorka natočila a byl vidět z profilu 😀 sakra, už aby se narodil 😀

leymea
4. pro 2019

@kristjir 😀 ja mela dneska poradnu a na placentu se ani nepodivala, uz to asi bere za uzavrene 😀

1dee
5. pro 2019

@kristjir Zalezi, kde ti drzela tu sondu 🙂 jestli nahore u hrudniku nebo dole na podbrisku.

kristjir
5. pro 2019

@1dee právě že na podbřišku až boku skoro

kristjir
5. pro 2019

@leymea to snad ne. To bych se na to raději zeptala. Ja jsem teď naposledy byla trošku vyděšená, když mi řekla doktorka, že se začínám otvírat, ale že by mi mohlo pomoc magnesium 🙂

leymea
5. pro 2019

@kristjir ja uz to radsi neresim, ani na cipek se mi nepodivala. Uz se oteviras jo? :-O

1dee
6. pro 2019

@kristjir Tak to ma hlavicku urcite dole👍 Tam uz pak nezalezi, jak tu sondu nakloni. Tim se jen pak diva prave profilove treba na oblicej nebo treba brisko, kdyz se potrebuji podivat na organy. Proste, kde je fakticky ta sonda prilozena na brise tam ma mimco zrovna to co vidis na obrazovce.

kristjir
6. pro 2019

@leymea no pry jsem se uz trochu začala otevírat, tak mi doporučila magnesium, aby se to zpomalilo, tak snad to bude ok

kristjir
6. pro 2019

@1dee uff, tak to jsem si oddechla. Děkuji, já se v tom nevyznám. Nikdy jsem to nezažila, znám jen to, co je ve filmech, jinak sama jsem u žádného ultrazvuku miminka nebyla a zažívám to až teď s tím mým malým pokladem. 🙂 Až budu na další kontrole, tak se raději doktorky ještě optam, jak to vypadá a uvidíme. Jdu za 11 dní, tak snad bude vše ok 🙂

1dee
6. pro 2019

@kristjir V pohode, rada jsem pomohla, kazdy nemusi vedet hned vsechno 😊 Drzim palce, at jsou dalsi kontroly v poradku! Ja jdu ted v pondeli naposledy na gyndu a pak uz predavka do porodnice, uff, utika to 😊

kristjir
6. pro 2019

@1dee tak to závidím. Já ještě nejméně jedna návštěva u mé doktorky a pak porodnice 🙂

pajulisek
11. pro 2019

Ahoj holky, tak jak se máte? Mě hrozí předčasný porod a i přes čípky na udržení se mi zkracuje čípek 🙄

leymea
11. pro 2019

@pajulisek ahoj, u me dobry. A v kolikatem jsi tydnu?

pajulisek
11. pro 2019

V 35 týdnu což není tak hrozný

leymea
11. pro 2019

@pajulisek to jsem tak, ale i tak. Jen at u Tebe mimco jeste vydrzi 😉

pajulisek
11. pro 2019

@leymea snažím se mu domluvit 😍 jak říkám aspoň ten salát arizek by mi mohl ještě dopřát ❤️

handra_38
12. pro 2019

Ahojky holky. Tak mam taky nove info, dnes 36+0 a prvni křivka. Vse je v poradkuv a ac se mi placenta vytahla o coz jsme bojovali tak mimco se rozhodlo ze se mu hlavou dolu byt nechce, takze jestli si to nerozmysli tak me CS nemine, uz mam na 8.1. termin. Proste ma nozky dole prdola jeden, ale muze jeste prekvapit 😊

leymea
12. pro 2019

@handra_38 ahoj, ty jo, ze se takhle otocilo vid? Tak snad se vrati hlavickou dolu. Drzim palce 🍀🍀🍀 ted se budu desit, ze se otoci hlavou nahoru 😀 jsem 34+2tt

handra_38
12. pro 2019

@leymea ja jsem to asi spatne nepsala, ono jeste hlavickou nebylo, ale verili jsme ze se otoci, tak bohuzel. Nekde jsem ale cetla ze se otoci treba v den planovaneho CS nebo par dni pred, mozne je vsechno tak budu doufat. Vetsinou kdyz je hlavou dolu tak uz se zpatky neotoci takze se nestrachuj u tebe tak zustane a vse bude v pohodě 😉

leymea
12. pro 2019

@handra_38 jo aha, ja myslela, ze se pretocil zpatky hlavou nahoru 🙂 prvni syn mel celou dobu hlavicku nahore a pak se v 35tt otocil. Ani jsem to necitila 😊 otocit se fakt muze kdykoliv.

kristjir
18. pro 2019

Tak děvčata po včerejší kontrole, podle paní doktorky. Naměřila zkrácený čípek od poslední kontroly z 18mm na 15mm. A rekla mi, že by chtělo, aby malý u mě zůstal alespoň tři dny ještě, aby se v nejhorším narodil v tom 35.tt, takže jsem úplně vyděšeně začala balit kufr do porodnice, protože, co kdyby náhodou, že? No zatím se cítím v pohodě, zvedla mi dávku magnesia z 3 tablet na 6, tak snad malý vydrží co nejdéle. Nemám nic zvedat, hodně odpočívat a nepredklanet se. Na kontrolu do porodnice jsem objednaná na 30.12., tak snad budu ještě dva v jednom a pokud bych byla po novém roce ještě stále dva v jednom, tak bych po 6.1. měla volat k paní doktorce kvůli další kontrole. Jinak magnesium mám brát alespoň týden ještě prý, aby se to ještě udrželo 🙂 tak mi držte palce, aby malý vydržel alespoň do konce roku v bříšku a pak klidně už může ven 🙂

leymea
18. pro 2019

@kristjir drzim palce 😉 mne dneska doktorka rekla, ze podle ni se to uz pripravuje na porod, ale pry ji nemam brat vazne, ze se to proste na 100% poznat neda. No ale i tak me vydesila, ja pocitam s lednem a ne s prosincem 😀 kontrola tez 30.12.takze si rikam to co ty, jeste vydrzet a pak v lednu kdykoliv.

kristjir
18. pro 2019

@leymea mě totálně vyděsila tím, že řekla, že by to chtělo, aby ještě vydrzel alespoň 3 dny. Já počítám s lednem jako ty, tak snad to nebude konec prosince. Ale mám navýšeny počet magnesia kvůli tomu, tak snad bude dobře 🙂 jsem byla včera na focení, tak mám nějaké fotky už teď 🙂

leymea
18. pro 2019

@kristjir ja teda nic nemam, ale rekla mi, ze ted uz by byl malej v poradku (jsem 35+1tt), jenze je to proste brzo. Ale verim, ze se do ledna dostanem 😉 krasna fotka, moc Ti to slusi 😊

Strana