Tak co, komu se v lednu 2020 splní taky velký sen?
Holky, ja taky nevim, co cekame. Prvni to nekolikrat vypadalo na kluka, tak uz jsem se s tim nejak smirila. 😁 A ted dvakrat to vypadalo na vytouzenou holku.Tak si jeste musime pockat. 😁❤ Jinak ja uz mam bricho obrovske. Ale zatim jsem nepribrala ani gram, porad hubnu. Jsem 17tt.
Ahoj holky, pridavam se k vam,termin mame take 20.1.na.genetice doktor suverene 12+3 typl kluka,ale ja jsem presvedcena ze je to druha holka😂😂😂tak mozna bude holka s pindourem😂😂proste tehotenstvi a vse probiha jako s tou prvni,zadne nevolnosti,nekdy i zapomenu ze jsem tehotna😀vsichni jsme byli presvedceny,ze budu mit jednou dve holky,ani nevim proc,tak jsme tam na sebe s manzelem v soku koukali a zacali se smat... jen s malou jsem mela pidibrisko a celkem 9kg nahore..a ted v 15tt mam uz +2,5kg..ale je to uz treti tehu tak mozna proto to jde rychleji...
Ahoj holky....tak ja hlasim, ze v pondeli zacinam 16tt a stale se nam mimco nechce ukazat. Takze s pohlavim si pekne pockam na 2. screening a snad 😄 A co vy, uz vite? Jinak brisko uz moc neschovam. Je takove mile vykouknute. Ale zadne mega. Ale uz si vsimaji i sousedi a tak 😊
Pridavam se do skupiny. 🙂 Cekame prvni miminko, TP 1.1.2020, podle UTZ teda konec prosince, ale Dr. se spis priklani k tomu lednu. :D
Kazdopadne nam v 15. tydnu rekli, ze to nejspis bude chlapecek. Tak jsem zvedava, jestli se to priste potvrdi.
Ve kterem tydnu vam rekli pohlavi?
My se taky schovavame 😀 začínám zítra 18.tt a prcek se proste ukázat nechce,takže musíme čekat do druhého screeningu ☺️
ahojte u nás to samé.jsem v 18tt a stale se fazolka nechce ukázat.mame za sebou i 2.screening a vše ok ted nas čeká velký UTZ tak sned se nam ukáže.jinak je mi pořád zle nějaké kilečko navíc přibylo a pohyby žádné
Mimca co se schovavaji budou holky😂nam prvni holcicku ofiko potvrdil az 2 screening,kde bylo kavove zrno ve 3D😂😂
Ahoj holky, dlouho jsem sem nic nepsala, omlouvam se, nestiham. Doufam, ze vsechny prezivate ty vedra a dusna aspon trosku lip nez ja. Ja hlasim, ze jsem v pulce a presne tyden to je, co me opustila celodenni i nocni nevolnost. Nerikam, ze nezvracim, ale je to raj, o proti predeslym tydnum. U nas se mrne taky schovava, prvni to nekolikrat vypadalo na chlapecka (podle hrbolku), a ted posledni dve nvstevy na holcicku. Tak snad se ji dockame! 😁❤
Tak vsechno je jinak. 😁 Po dnesni kontrole dle dr na 95% holcicka. Podle me na 100% co jsem tam videla! Takze tu skacu metr dvacet vysoko radosti! 😂💖
@andrea2016 jeee ty se mas...takze lze zmenit i chlapecka na holcicku joo😀😀?me rekli take podle hrbolku kluka..ale ja si nejak furt myslim ze to je holka,nemuzu si pomoct😂😂minule jsme videli jen pupecnik tak musim jeste vydrzet...ale moc spatnych typu na chlapecka se nestava pry😂😂
@jennas Jezis, nestras! 😁 Ale ten chlapecek byl jen podle hrbolku a vzdycky jeste nejak hur natoceny. Pak uz nekolikrat holcicka. A po tom, co jsem vcera videla, proste neverim, ze by se tam ten pytlik nekde objevil. Vcera byla vyborna poloha a videly jsme s dr vsechny uhly. 😂
Ahoj holky. Pridavam se k Vam do skupinky vytouzenych miminek. Jsem prvorodicka a po 3 letech jsme se dockali a ted jsem 19+3 a termin 9.1. ikdyz manzel by byl pry rad za 23.12. aby mohl pres Vanoce poradne zapijet 😁 Chtela jsem se zeptat jak jste na tom s pohyby? Jak casto citite?
Ja se priznam ze jelikoz mam po mnoha brisnich operacich tak mam bricho hodne citlive a pohyby take citim uz cca od 16tydne ale ted posledni tyden uz je to silnejsi ze uz i manžel citil poradnej zduchanec 🙂 je to stejne zazrak a kouzelne, ja jsem z toho kopani vzdy uplne na mekko 😁
Ahoj holky, pohyby taky mam od 16+3...normalne je vecer od te doby citim do ruky...s malou to bylo az ve 20tt..pak byl ZP, takze ted vlastne treti tehu tak mozna proto tak brzy...vy jste dobry ze to vydrzite a nechate se prekvapit😂😂a ze vas tu plno chce chlapecka,ja zas strasne chtela druhou holcicku😂ale zatim to vypada na chlapecka,ale je to uplne jedno to je jasny,hlavne at je to vse uz ok...akorat pro holčičky bych vedela jmen,pro chlapecka ani tuk...😂adam je krasny ale to ma ségra😂

@lucie1991 přesně tak 🙂
A už máte holky bříško??