icon

Tak co, komu se v lednu 2020 splní taky velký sen?

veeev
30. kvě 2019
pajulisek
20. črc 2019

@lucie1991 přesně tak 🙂
A už máte holky bříško??

andrea2016
20. črc 2019

Holky, ja taky nevim, co cekame. Prvni to nekolikrat vypadalo na kluka, tak uz jsem se s tim nejak smirila. 😁 A ted dvakrat to vypadalo na vytouzenou holku.Tak si jeste musime pockat. 😁❤ Jinak ja uz mam bricho obrovske. Ale zatim jsem nepribrala ani gram, porad hubnu. Jsem 17tt.

lucie1991
20. črc 2019

@pajulisek břicho mám, ale jen malé, večer je to teda horší, protože jsem i víc nafouklá. Ale kdo to neví, tak zatím nic nepoznal. 🙂

pajulisek
21. črc 2019

@lucie1991 to jsme na tom stejně 🙂

jennas
27. črc 2019

Ahoj holky, pridavam se k vam,termin mame take 20.1.na.genetice doktor suverene 12+3 typl kluka,ale ja jsem presvedcena ze je to druha holka😂😂😂tak mozna bude holka s pindourem😂😂proste tehotenstvi a vse probiha jako s tou prvni,zadne nevolnosti,nekdy i zapomenu ze jsem tehotna😀vsichni jsme byli presvedceny,ze budu mit jednou dve holky,ani nevim proc,tak jsme tam na sebe s manzelem v soku koukali a zacali se smat... jen s malou jsem mela pidibrisko a celkem 9kg nahore..a ted v 15tt mam uz +2,5kg..ale je to uz treti tehu tak mozna proto to jde rychleji...

veeev
autor
27. črc 2019

Ahoj holky....tak ja hlasim, ze v pondeli zacinam 16tt a stale se nam mimco nechce ukazat. Takze s pohlavim si pekne pockam na 2. screening a snad 😄 A co vy, uz vite? Jinak brisko uz moc neschovam. Je takove mile vykouknute. Ale zadne mega. Ale uz si vsimaji i sousedi a tak 😊

veeev
autor
27. črc 2019

@jennas Uvidis, treba tvuj pocit bude dobry. Ja si zase myslim, ze budu mit kluka. Vsichni me tipuji na kluka, tak uvidime, kde je pravda. Navic na brisko mluvim v muzskem rode, tak chudak, pokud je tam holka 😂 A nahore mam 3 kg a jsem skoro v 16tt.

pajulisek
27. črc 2019

@veeev ahoj, já už jsem v 16 tt a celou dobu si myslím že to bude kluk 💙 dokonce i doktorka řekla že vidí kluka pokud to nemá oteklou frndu 😊 což se prý moc nestává 😂.. Nahoře nemám ani kolo spíš jsem stále - 2kg

veeev
autor
27. črc 2019

@pajulisek Tak schvalne, jak se na osvedci nase tipy 🤗 Jsem zvedava, co v tom brisku je. Vsichni kolem aspon nejake naznaky a ja nic 😂 S tou vahou zavidim. Snad to neporoste nejak moc. Chute uz pomerne opadly, tak ted si jedu zase svou zdravejsi stravu 😉

pajulisek
27. črc 2019

@veeev no doktorce se to moc nelíbí ale mě to nevadí 😂😂... Uvidíme no já doufám že chlapeček zůstane 💙💙

beatty
27. črc 2019

Pridavam se do skupiny. 🙂 Cekame prvni miminko, TP 1.1.2020, podle UTZ teda konec prosince, ale Dr. se spis priklani k tomu lednu. :D
Kazdopadne nam v 15. tydnu rekli, ze to nejspis bude chlapecek. Tak jsem zvedava, jestli se to priste potvrdi.
Ve kterem tydnu vam rekli pohlavi?

leymea
28. črc 2019

@beatty u prvniho ve 13tt a ted ve 14tt 🙂

veeev
autor
28. črc 2019

@pajulisek Me je to uplne jedno, co to bude 😊 Nacekali jsme se dost, takze hlavne ze tam prcek je 🤗

veeev
autor
28. črc 2019

@beatty My hrajeme na schovku 🤣 Takze snad na druhem screeningu 🤗

martulina7
28. črc 2019

My se taky schovavame 😀 začínám zítra 18.tt a prcek se proste ukázat nechce,takže musíme čekat do druhého screeningu ☺️

beatty
28. črc 2019

@veeev nam je to take jedno, opravdu plati klise "hlavne at je miminko zdrave". Ale ze jsem zvedava, to uz je druha vec. Kdyby to slo, chtela bych vedet vsechno. Pohlavi, barvu vlasku, jakej bude... :D

zelinda
31. črc 2019

ahojte u nás to samé.jsem v 18tt a stale se fazolka nechce ukázat.mame za sebou i 2.screening a vše ok ted nas čeká velký UTZ tak sned se nam ukáže.jinak je mi pořád zle nějaké kilečko navíc přibylo a pohyby žádné

jennas
31. črc 2019

Mimca co se schovavaji budou holky😂nam prvni holcicku ofiko potvrdil az 2 screening,kde bylo kavove zrno ve 3D😂😂

andrea2016
1. srp 2019

Ahoj holky, dlouho jsem sem nic nepsala, omlouvam se, nestiham. Doufam, ze vsechny prezivate ty vedra a dusna aspon trosku lip nez ja. Ja hlasim, ze jsem v pulce a presne tyden to je, co me opustila celodenni i nocni nevolnost. Nerikam, ze nezvracim, ale je to raj, o proti predeslym tydnum. U nas se mrne taky schovava, prvni to nekolikrat vypadalo na chlapecka (podle hrbolku), a ted posledni dve nvstevy na holcicku. Tak snad se ji dockame! 😁❤

andrea2016
1. srp 2019

Tak vsechno je jinak. 😁 Po dnesni kontrole dle dr na 95% holcicka. Podle me na 100% co jsem tam videla! Takze tu skacu metr dvacet vysoko radosti! 😂💖

jennas
1. srp 2019

@andrea2016 jeee ty se mas...takze lze zmenit i chlapecka na holcicku joo😀😀?me rekli take podle hrbolku kluka..ale ja si nejak furt myslim ze to je holka,nemuzu si pomoct😂😂minule jsme videli jen pupecnik tak musim jeste vydrzet...ale moc spatnych typu na chlapecka se nestava pry😂😂

andrea2016
2. srp 2019

@jennas Jezis, nestras! 😁 Ale ten chlapecek byl jen podle hrbolku a vzdycky jeste nejak hur natoceny. Pak uz nekolikrat holcicka. A po tom, co jsem vcera videla, proste neverim, ze by se tam ten pytlik nekde objevil. Vcera byla vyborna poloha a videly jsme s dr vsechny uhly. 😂

handra_38
18. srp 2019

Ahoj holky. Pridavam se k Vam do skupinky vytouzenych miminek. Jsem prvorodicka a po 3 letech jsme se dockali a ted jsem 19+3 a termin 9.1. ikdyz manzel by byl pry rad za 23.12. aby mohl pres Vanoce poradne zapijet 😁 Chtela jsem se zeptat jak jste na tom s pohyby? Jak casto citite?

evula19
18. srp 2019

@handra_38 jsme na tom skoro stejně🙂 Tři roky snah, dnes jsem 19+1, termín mám 11.1.:) Když to bude kluk (nechceme to vědět), tak to bude Adam, tak doufám, že si nepohne a nebude na Vánoce! Pohyby cítím necelé 2 týdny..

veeev
autor
18. srp 2019

@handra_38 Ja mam termin 17.1. a rada bych, aby to pres vanoce teda nebylo 🤣 Ale at si vyleze, kdy chce....hlavne at je vse v poradku 😊 A pohyby citim taky cca 2 tydny. Je to neco uzasneho 😍

leymea
18. srp 2019

@handra_38 ahoj 🙂 my cekame druhe dite a pohyby citim od 16tt, ale ted uz citim tukance i do ruky 😉 dokonce jsem videla na brisku kdyz kopnul, malinko se nadzvedlo v tom miste. Pro me docela scifi, protoze prvni jsem citila az ve 20tt 🙂

leymea
18. srp 2019

@handra_38 jo a dneska jsem 17+5tt a termin 20.1. 🙂

handra_38
19. srp 2019

Ja se priznam ze jelikoz mam po mnoha brisnich operacich tak mam bricho hodne citlive a pohyby take citim uz cca od 16tydne ale ted posledni tyden uz je to silnejsi ze uz i manžel citil poradnej zduchanec 🙂 je to stejne zazrak a kouzelne, ja jsem z toho kopani vzdy uplne na mekko 😁

handra_38
19. srp 2019

@evula19 krasne jmeno jste vybrali 😊 my pohlavi taky nechcem vedet...ac bychon oba radci kluka, no a kdyz se to povede tak to bude Tonicek 🙂

jennas
19. srp 2019

Ahoj holky, pohyby taky mam od 16+3...normalne je vecer od te doby citim do ruky...s malou to bylo az ve 20tt..pak byl ZP, takze ted vlastne treti tehu tak mozna proto tak brzy...vy jste dobry ze to vydrzite a nechate se prekvapit😂😂a ze vas tu plno chce chlapecka,ja zas strasne chtela druhou holcicku😂ale zatim to vypada na chlapecka,ale je to uplne jedno to je jasny,hlavne at je to vse uz ok...akorat pro holčičky bych vedela jmen,pro chlapecka ani tuk...😂adam je krasny ale to ma ségra😂

Strana