icon

Tak co, komu se v lednu 2020 splní taky velký sen?

veeev
30. kvě 2019
evula19
19. srp 2019

@jennas já mám zase problém s výběrem pro holku🙂 ale máme dohodu, že já mám výsadní pravo na klučičí a manžel na holčičí a on chce Elišku, takže to tak asi dopadne. Ale hlavně, at je zdravé a v pořádku a pohlaví je mi úúúplně jedno, nepřikláním se ani k jednomu🙂

evula19
19. srp 2019

@handra_38 Toníček je nádherný jméno! jsem ráda, že v neznalosti pohlaví nejsme sami🙂 a co máte vymyšleno pro holku?

handra_38
20. srp 2019

@evula19 dekujem 😊 pro holcicku zatim Maruska nebo Marketka jeste nejsme rozhodnuty, jaky by jste chteli vy pro holku?

veeev
autor
20. srp 2019

Holky, jmena mate vsechny krasny....cesky 😊 To se mi libi. My bychom urcite chteli pro holku Barunku a pro kluka nejspis Matej, ale jeste je ve hre Vojta. Pro jistotu ale kalendar projedeme 🤣 Dneska jsem byla na kontrole a ten nas prcek si sedi v tureckem sedu, pupecni snuru mezu nohama. Takze porad nevime, co se v brisku schovava 🤣

leymea
20. srp 2019

@veeev no teda 😀 kdy mas dalsi utz? 😀 my mame vybrane jmeno Jakub 🙂

veeev
autor
20. srp 2019

@leymea V prvnich dvou tydnech v zari jdeme na velky utz. Tak snad uz. Ale hraje s nama na schovku statecne 😆

leymea
20. srp 2019

@veeev to uz se ukaze 😉 😀

veeev
autor
20. srp 2019

@leymea Uz si to nemyslim. Bude to urcite sprymar 🤣 Kdyz se neukaze ani na tom velkem utz, tak zacinam porizovat neutralni veci 😄

evula19
20. srp 2019

@handra_38 holku vybírá manžel a ten má roky vybranou Elišku, tu moc nechci, ale není to zas žádná hrůza🙂)

evula19
20. srp 2019

@veeev Já jdu na kontrolu zítra a na velký utz za týden, tak se nesmím moc dívat, at si nezničíme překvapení🙂 Nebo se třeba taky bude schovávat jako to vaše🙂

martulina7
20. srp 2019

@veeev neboj nejsi sama komu se schovává 😀 ja jsem dneska 20+1 a furt taky nic nevime...ale ve čtvrtek jdu na velký ultrazvuk tak doufám,že se už ukáže 😀

nikolatezka
20. srp 2019

@veeev ahoj mi take čekame to 18.ledna 🙂

nikolatezka
20. srp 2019

@martulina7 ahoj mi se to už ukazalo 🙂 my už víme co budeme mít chtěli jsme holčičku a budeme mit kluka 🙂 jen nevíme jake jméno nechci co má skoro každý druhy nenapada tě něco

martulina7
20. srp 2019

@nikolatezka mě se strašně líbil Matyáš nebo Štěpán 🙂

nikolatezka
20. srp 2019

@martulina7 chtěla jsem matyáška ale nemužu protože od přitele se jeho tetě narodil kluk jmenem matyasek a umřel a pry se to nehodi a neděla tak jsem chtěla Alexandr nebo Vita ale nevím no 🙂

martulina7
20. srp 2019

@nikolatezka tak každému se líbí něco jiného 🙂 Víťa ale není špatný

jennas
20. srp 2019

Ahoj devcata..na druhem to bude videt na 100%,teda alespon u nas na genetice kde delaji 3D i 4D... s malou mam fotku pipiny pres cely display😂😂 potrebovala jsem pro prababi,ktera mi podle kyvadla furt tvrdila, ze je to kluk, a ze se doktori pletou😂😂😂 my chteli strasne druhou holcicku - Isabell,ja jsem zase na ty cizi jmena,prvni mame Sofii...akorat zatim to vypada misto Isabellky na Nicolase...😂😂

nikolatezka
20. srp 2019

@martulina7 není ještě je čas budeme bloumat buď zustaneme u Alexe nebo si myslím že to skonči uplně jinak 😀 ty máš co mohu-li vedet ? 🙂

martulina7
20. srp 2019

@nikolatezka pohlaví ještě furt nevím,schovává se 😀 ale kluk bude Dominik a holcicka Eliška 🙂

veeev
autor
20. srp 2019

@evula19 Tak jim to nahlas, ze chcete prekvapeni 😊 Oni te urcite upozorni, kdyz se zameri na pohlavi 😂

veeev
autor
20. srp 2019

@martulina7 Pekne si s nama uz odmalicka hrajou 😂 Uvidime, snad se to dozvime 😊

veeev
autor
20. srp 2019

@evula19 A kdyz nechces moc Elisku, tak co odvozeniny....Ella nebo Ela nebo Elizabeth? Nekomu se to libi, ja jsem spis pro tu Elisku 😊

nikolatezka
20. srp 2019

@martulina7 tak mi to šlo krasně vidět pupečni šnura byla tam a vedle jinde a řikal mi že mezi nožkama je něco jiného 🙂 chtěla jsem holčičku byla by Barborka ale mame opak takže bloumame asi ten alexandr 🙂

veeev
autor
20. srp 2019

@jennas Fakt to tam takhle zkoumaji? Me dneska rekla doktorka, ze to snad na tom druhem screenu videt pujde. Ale ze se muze stat, ze ne. A pak je jeste moznost ve 30tt 🙈

veeev
autor
20. srp 2019

@nikolatezka Jeee, Barborka. Nase vysnene ❤ Ale myslim si, ze taky budeme mit kluka 😂

nikolatezka
20. srp 2019

@veeev No moje to bylo taky vysněné ale nevadí hlavně ať je zdravé 🙂 řikal že je všecko v pořádku ale mame trošku větší hlavičku 🙂 ale kdyby to byl problém tak nam to řeknou ne ?

veeev
autor
20. srp 2019

@nikolatezka Oni maji na vsechno tabulky. A jak se lisi o 1 mm, tak hned upozornuji. Nic si z toho nedelej, bude to v pohode 😊 Tak u nas to Barunka jeste muze byt, ale neverim tomu 😂

nikolatezka
20. srp 2019

@veeev oni řekli že je všecko v pořadku dokonce jsme se nasmali na ultrazvuku jak by věděl že se divame si dal ručičky před očička 🙂 jo aspoň někdo bude mit Barunku uvidiš to vyjde pak se ozvi klidně i na facebook pokud máš

veeev
autor
20. srp 2019

@nikolatezka Tak nam dal taky rucicky pred oci pri tom 1. screeningu 😂 Jsou to potvurky, vlastni nazor uz od mala 😆

veeev
autor
20. srp 2019

@nikolatezka A FB mam....jsem tam jako Věrka Vávrová 👍

Strana