Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019
Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.
Holky, já asi potřebuju uklidnit... po těch dvou potratech na sobě porozuju a zbystřím při každém píchnutí :( u prvního syna jsem nic podobného neřešila, byl přes antikoncepci a já si ani nepřipouštěla, že se může něco stát... Dneska mě pořád pobolívá podbřišek, ale nešpiním ani nekrvácím, prostě jen bolí, jakoby měla přijít ms :( máte to také některá? Mám plašit? Mám hrozný strach :(
@kac9 Taky mě občas pobolívá, to je spíš jak se ti roztahuje děloha. To nic není, myslím si že to k těhotenství patří. Pokud nešpiníš tak to nic nebude 🙂.
@janulejean Děkuju, snad máš pravdu 🙏
Ahoj, jak se Vám daří holky? Co nevolnosti, už vám některým ustoupily? Mně už je týden jako při kocovině, celý den se mi zvedá žaludek, ale zatím jsem zvracela jen jednou.
Včera jsem byla na první kontrole a už bilo ❤ Dnes jsem 6+4tt a za 14 dní opět kontrola 🙂 Pokud bude vše v pořádku, vystaví mi průkazku 🙂
Holky,mám po kontrole. Těhotná jsem. Byl tam vidět ten váček a vše co je k těhu třeba,ale přímo ten plůdek a tak ne ☹ Dr.se netvářil nějak šťastně. Říkal,že buď jsem tak málo nebo je něco špatně. Jdu za týden znovu. Už by tam mělo být něco vidět a pokud ne,tak bych musela být hospitalizována a případně vše přerušit. Řvu jak želva 😢
@simens A v kolikátým by jsi měla být týdnu?
@janulejean podle MS 7+1
Byla jsem na kontrole kdy jsem měla být podle ms 6+4 a plůdek taky ještě nebyl. Jen žloutkový váček. O 14 dní později už bylo i srdíčko, ale podle UZ je plůdek o týden mladší než by měl být podle MS. A to jsem dokonce věděla i kdy byla ovulace a i tak to bylo později. Třeba je to fakt mladší a za týden ho tam uvidíš.
@simens zajdi si na krev jako samoplatce, at mas predstavu, jak vysoka je hladina hCG. Podle toho se da dost poznat.
@simens hele buď naprosto v klidu už má ,, domeček,, já to mám úplně stejně podle ms bych měla být někde kolem 6tt ale sama doktorka říkala že si myslí že jsem otěhotněla později v pátek jdu na kontrolu a já věřím že je vše v pohodě a už tam bude aspoň tečka :-* určitě to tak bude o u tebe musíš myslet pozitivně odpočívej a uvidíš že obě budeme mít mimca naprosto zdravá 🙂
@kac9 me taky obcas pichne a citim tlaky jako pred ms, nejvice to bylo tyden po vynechani.. Je to uplne normalni 🙂 Zitra mam dalsi ko a tesim se jako male dite 🙂
@marticcelli
@ajkada Děkuju holky, no já v říjnu začala špinit, pak přišly bolesti a krvácení :( den předtím na kontrole vše v pořádku... proto ten strach :( ale teď nespinim ani nekrvacim, tak doufám, že bude dobře, kontrolu mám až za 3 týdny :(
@simens noc neni ztraceno. Ja pisou holky,muze byt brzi,mladsi tehotenstvi. Proto vetsinou objednavaji nejdrive na 8.tyden.
@kac9 taky mam takove tlaky v podbrisku,obcas me pichne na prave nebo leve strane proste se vse napina.
@monib66 ja nezvracela nikdy,ale mam zaludek jak na vode,ale to je vetsinou tim,ze mam hlad. Ale hapruje mi tpak.Normalne se lecim s vysokym tlakem,ale ted se mi mota hlava a mam ho nizsi.
No a jinak teda ja ten pupik uz moc neskryju. Dneska jsem si vzala tricko,bylo upnuty a nejaky "srazeny",ze mi zespodu vykukoval pupik. Mama rika,ze jsem hezky za ten tyden narostla. Adelka jeste nic nevi,ale slysela od moji mamy a ona rekla,ze mam v brisku snad dalsi miminko 🙂
Moc děkuji holky, snad už bude příští týden něco vidět!
Tak mně už nic moc není, i ta zimomřivost ustoupila, ale moc nadšená nejsem, trošku se bojím, aby bylo všechno v pořádku. Přece jenom jsem v tom 10tt, do konce prvního trimestru ještě daleko a kolem mě bylo potratů v 10 a 11tt až moc 😕 Dokud se to dítě nemrská, člověk ví stejně prdlačky, co se tam děje. Do příštího týdne to zase bude dlouhý čekání. Jinak o schování "bříška" si fakt můžu nechat už leda tak zdát. Ještě tak ráno, ale po obědě a zvlášť večer už je to fakt PUPEK a ne bříško. Takový jsem měla s prvním tak v 16tt a to jsem se děsila, jak roste RYCHLE 😲
Tak holky já dnes po další kontrole. Už je to miminko ❤️ krásně bušilo srdíčko, všechno v pořádku. Jen je o týden mladší než podle MS, což je u mě normální. Už mám i průkazku 😍
@luciex2 supet zprava,jen tak dal.
@kac9 jo,boli me taky zada.A vcera vecer me i bolelo bricho,mela jsem ho takove tvrde. A muzu rict,ze v te nemocnici byla lepsi postel nez doma.Rano jsem se probudila a bolel me bok,na kterym jsem lezela.
O vikendu by mi mel bracha privezt kojici polstar, ktery jsou jim pujcovala. Tak doufam,ze to bude paradni spani jako behem tehotenstvi s Adelkou
@kac9 Taky bolí no, hlavně když někde musím delší dobu stát. Jinak mi nic není, až teda na to, že pozoruji, že se mi docela zhoršuje pleť a mám neustálý hlad 😀 Do další kontroly ještě daleko, je to moje první mimi a vůbec to neutíká. Jsem netrpělivá 🙂
Ještě mě napadla jedna otázka, barvíte si v těhotenství vlasy? Já nosím blond melír, který už trošku bije na poplach, že by potřeboval dodělat. Vím, že plodu to neublíží, ale kamarádka kadeřka mi říkala,že se to těhulím někdy špatně chytá. Máte s tím některá zkušenost? Při nejhorším půjdu prostě jenom na střih, aby mi to upravila 🙂 Ale stejně čekám až po prvním trimestru.
@marketa1218 My čekáme druhé, ale po předchozích dvou potratech, jsem jako prvorodička 😂 pořád se hlídám a mám šílený strach...
Jinak s prvním jsem šla poprvé na barvu v 19.tt (před svatbou) a teď už by to taky chtělo, ale taky chci počkat do konce 1.trimestru i když vím, že to neublíží, ale ustálují se hormony 🙂 každopádně jsem neměla s barvou problém, vždy chytla jak měla i v těhu 🙂
Ahoj holky, jjsem teď 10tt á jdu v pondělí na krev a na velký utz 26.2 Je mi furt špatně po celý den a dnes jsem si musela vzít paralen jak mě bolela hlava. Jinak u nás to ví jen naší a dvě kamarádky. Dcerky ještě ne. Taky mám furt strach aby to zas neskončilo špatně, ale jak mám ty nevolnosti tak si říkám že se miminku dobře daří...

@sisoidka u mě to začalo pozvolna, od 6. týdne a pořád to graduje a když si říkám že už nemůže být hůř, tak další den mě přesvědčí o opaku 😔