Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019
Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.
Akorát, ne spát 😃
To já teda do sebe jídlo moc nemůžu narvat. Nemám vůbec na nic chuť a z masa se mě dělá špatně. A to můj muž je masožravec a bez masa to nejde, takže pro mě věčný boj 🙊. Nejhorší je, že když mám hlad tak je mi z toho špatně,tak se musím nutit do jídla. A už mě to fakt nebaví toto.... většinou skončím u ovoce, to mi teď chutná :D. A pupek mám furt stejný, na vánoce mi tam vyrostl špek a ten se nehne :D.
Holky plánujete něco na Valentýna? Večeře u mě asi nemá smysl :D, welness nelze, ale z domu bych někam vypadla...
@janulejean My valentýna nehrajeme, den jako každej jinej 😉
@janulejean my taky Valentyna neslavime
Ja posledni dobou nemam ani hlad. Kdyz uz,tak si dam polevku nebo zobu tvrdy syr. Jo a cemu neodolam,to je kakaova zmrzlina. A ted mam hroznou chut na zmrzlinovy pohar 🙂
@mmonika87 Doma mě čeká v mrazáku magnum doble-chocolated :D
@janulejean Holky, vy mi děláte chutě 😄
@janulejean Hmm no taky bych si dala 😀 @barumat, tobě už se teďka někdy blíží zase kontrola viď?
@marketa1218 Teda ty máš přehled 😲👍 Ve středu, jsem nervózní jak sáňky na podzim, teď jako na potvoru už poněkolikáté slyším o zamlklých těhotenstvích, i jsem si celá vycukaná dělala po dlouhý době test. Čárka tam je silná a tmavá jako elektrikářskej drát, ale stejně člověk nic neví, no. Pořád si říkám, proč by mělo být něco špatně, ale to si říkala každá, co nakonec zjistila něco takovýho. No a my teď doma ty virózy... Prostě jsem zase celá vedle. No, už se jen "dvakrát vyspinkám" a bude zase jasno a doufejme i klid 😕
Tak já se taky bojím strašně já jdu až 21.2 po měsíci takže vůbec nevím jestli se něco vevnitř děje jen mi je fakt špatně a ten tocak nikomu jsme nic neřekli z toho strachu že se něco stane hysterka jsem že. Můj chlap mi nedávno řekl že všichni se chlubí kolem něho že čekají a on nemůže jo pořád straším že kdo ví
Holky kdo mate termín kolem 26.9., jak jste na tom s kontrolama? Už jste byli nebo teprve půjdete?
@janulejean Valentýna neslavíme....
@barumat Tak si to pamatuju celkem dobře, já má kontrolu příští středu, k tomu krev a už screening. Také se bojím, úplně to chápu. Přesně, jak říkáš kamarádka měla zamlkle těhu dvakrát, kdy v 9tt přestalo být srdíčko, takže to také slyším 😢. Ale jako rostu a mám furt hlad, takže snad to bude dobrý. Ještě to skrývame, ví to jenom moje mamka. Moc držím palečky, ať je vše v pořádku.
@zrzulec My také ještě nic neřekli, až po příští středě, kdy bude první screening. Také se bojím, no. Držím palce!
Jste nektera jeste na RD,ktera ji ted bude koncit? Ja dnes resila v praci podepsani neplaceneho volna a doporucili mi nemocenskou, moc se mi nechce byt s klukama pristich 5mesicu doma s omezenymi vychazkami, penizky navic by se hodily, to jo, na up mi rekli, ze muzu pobirat pri nem.i rodicak, tak vaham, co bude pro nas nejlepsi... mam par dni na rozmyslenou, neplacene volno mit muzu,ale bez penez...
@marticcelli urcite bych volila neschopenku. Preci jen nejaka kacka z toho kapne. Vychazky jsou 6 hodin denne. Budou chodit do skolky?
@mmonika87 Penize by se hodily,budeme muset brzy kupovat nove auto,to vidim jako jedinou vyhodu. Kluci chodili jen na 8hod tydne,ted od noveho roku nechodi a pujdou asi az na jare.. Ale.zase me desi predstava,ze jsem svazana vychazkama :(
@marticcelli Já jdu na neplacený, protože mám dvě práce - tu původní na HPP kde mi dají volno a vedlejšák na půl úvazku, kam budu chodit až do nástupu na mateřskou. Takže u mě marodní ani v úvahu nepřichází.
@marketa1218 Hlad mám taky, ale to může být jen rozežranost 😁 No a nějak mi právě přijde, že mě přestalo při sezení tlačit břicho, taky už nejsem tak zmrzlá, tak jsem nervózní 😕
Je tu nekdo kdo ma termin 3.10.2019.
@barumat přesně jsem se dneska vzbudila s pocitem, že mi taky nic není. Citila jsem takový prázdno no. Bricho nic, prsa nic, zmrzlá jsem furt, ale to mám spojený i štitnou žlázou. Hm musím ještě týdne vydržet, ale taky nervy 🤔 nic, dobrý to bude. Jsou tam!
@kris17 myslim ze ne pokud jsi mela jen jednu sklenku...
@marketa1218 Dneska to mám úplně stejně.. přijdu si totálně netěhotně a to mám prohlídku až za 3 týdny. Asi do té doby umřuuuuuu, kéž by šel posunout čas. Začínám uvažovat že si pořídím angelsoud abych se ujistila že to žije :D

@tanakin Přesně! Dokonce jsem posledně seděla v práci něčím zaujatá a nakloněná k monitoru a došlo mi, že mě netlačí břicho, což mě vyděsilo dost. Pravda je, že mám nastavenej knoflík kalhot takovým falešným knoflíkem, ale stejně mi to přijde divný. Už aby byla středa, snad je všechno v pořádku 🙄😕
Jinak to břicho je všude stejný asi, spát mně je ještě všechno těhotenský oblečení velký - s dcerou jsem ho začala nosit mnohem později, takže jsem byla i celkově objemnější, i když jsem celkem přibrala jen dvanáct kilo (třináct max, ale kilo jsem na konci zhubla). Plus třeba džíny se prostě tím nošením až do porodu vytáhly a prostě ze mě padají, stejně jako ostatní. Takže zatím nosím jedny volnější manšestráky a mám ten nastavovací knoflík. Uvidíme, jak dlouho to vydrží.