icon

Tak co, máte "dvě čárky"? - termín porodu v září 2019

barumat
4. led 2019

Já na ty svoje přišla v úterý a dneska zkontrolovala, jak to sílí. Ale do kontroly daleko 😞 Termín mi vyšel 09.09.2019, skoro magický datum, tak snad bude u doktora vše ok, i když u prvního to teda bylo všechno jiný.

mmonika87
21. led 2019

Holky,tak me cerne myslenky se asi bohuzel plni :( Po utreni jsem mela na papiru jasne cervenou krev s kusama tkane. Odpo jdu na gyndu

marketa1218
21. led 2019

@kac9 Děkuju i tobě držím moc palečky <3

kac9
21. led 2019

@marketa1218 Děkuji 😊

simens
21. led 2019

@kac9 Tomu rozumím. I já se stále strachuji. Dokud ten uzlíček člověk nedrží v ruce..stále je tam nejistota. Ale věřím, že bude fajn. Člověk musí věřit 😉 já mám doma skoro 11ti letoun dceru a případám si jak prvorodička,nic si nepamatuji 😀

barumat
autor
21. led 2019

@mmonika87 To snad ne 😔 Snad je to jen nějaký hematom... Já vím, chytám se stébla. Stejně moc držím palce, myslím na tebe 😘

kac9
21. led 2019

@simens Joo, tak to chápu :D a přesně jak píšeš, dokud ho člověk nemá v ruce, strach bude stále

barumat
autor
21. led 2019

@kac9 U mě to bylo naopak. Celý těhotenství úplně ukázkový a v klidu, a po porodu to začalo. Nechtěla jíst, nechtěla sát, nechtěla polykat, pak nevyšel test sluchu, pak nález na ledvině, prostě rodit jsem šla úplně vysmátá zdravý dítě a během tří dnů nervy jako svině a kolotoč prohlídek, testů, ultrazvuků, krmení sondou... 🙄

pololo1
21. led 2019

Zdravím děvčata. Termín 25.9. Doma mám dvouletou dablici, teď mame období vzdoru, tak je to o nervy. Bude to jízda, zrovna jsem se měla částečně vracet zpátky do práce a bum. Hlavně všem hodně zdraví...

mmonika87
21. led 2019

@barumat tak je to opravdu hematom. Miminka jsou 2,obe maji uz srdicka a odpovidaji 6+2 a 6+1.Mam neachopenku a mam lezet,lezet,lezet.
@kac9 @simens Holky,jsem na tom stejne,mam strasne stazeny zadek,kdyz me nekde pichne,lupne. Ja si myslim,ze pokud si zenska jednou zazije potrat,toho strachu se proste v pristim tehotenstvi nezbavi.

tanakin
21. led 2019

@mmonika87 Držím palce, a´t je vše v pořádku! Člověk si to moc nesmí připouštět, ten strach. Sice jsem to nezažila, naštěstí, ale strach mě taky trochu hlodá...

mmonika87
21. led 2019

@pololo1 ja mam 3,5 letou holcicku,asi me z ni za chvili hrabne. Ta,jak se rano probudi,tak spusti a zavre pusu jedine kdyz spi 🙂

kac9
21. led 2019

@barumat Joo, tak to je mazec... malej byl po porodu 5 dní na JIP kvůli infekci o které nikdo neměl ani zdání, takže taky první dva dny nejedl, jen zvracel... je to strach i po porodu, to je jasné

pololo1
21. led 2019

@mmonika87 naše je hroznej palicak. Než si nechá domluvit, aby si vzala rukavice, tak už má ruku celou omrzlou. A tak je to se vším. Snad za těch 9m dostane ještě trochu rozumu.

ajkada
21. led 2019

@pololo1 Mam doma 16 mesicni a taky doufam, ze do zari vyroste, protoze presne, nasadit ci nenasadit rukavice je kazdodenni diskuse....🤗

marticcelli
21. led 2019

@pololo1 Gratuluji 🙂 mame stejny termin 🙂

barumat
autor
21. led 2019

@mmonika87 No sláva!!! Hlavně klid 😘😘😘

ajkada
21. led 2019

@mmonika87 Huraaa, tak jestli ti jde, lezet lezet, tak je o v tomhle pocasi uplne idealni 😊

pololo1
21. led 2019

@marticcelli super, tak taky gratuluju. Bude to tvoje první?

marticcelli
22. led 2019

@pololo1 mame 3lete dvojcata kluky 🙂 moc bychom chteli sestricku 🙂

apollena
22. led 2019

@ajkada take mam 15 mesicni batole 😉 termin 25.9.2019

apollena
22. led 2019

@pololo1 stejny termin! Tak.hodne zdravi 😉

simens
22. led 2019

@apollena a kdy jsi mela poslední MS?

terkamamka
22. led 2019

Ahoj holky, já si dělala test na silvestra jsem 7+0 na další kontrolu jdu za 14dní termín je cca konec srpna začatek září 🙂. Taky jsem špinila letěla hned na kontrolu a dobrý. Prý se to tam jen uvrtává. Špinění už ustalo srdíčko už bije o život mooooc se těším na 4.2. 🙂 je to 3.dítko.

terkamamka
22. led 2019

Tak 10.9. mi ukazuje kalkulačka přesně termín. No já stejně skončim císařem jako u obou mých dětí, myslím že spontální porod už po dvou císařích ani nedoporučují....

barumat
autor
22. led 2019

@terkamamka Jsem si říkala, že to u tebe bude spíš později než na přelomu srpna a září 😃 Já to měla dostat 30 nebo na Silvestra, testovala jsem prvního a termín mám 9.9. 😉

tanakin
22. led 2019

@pololo1 taky chodí bez rukavic :D rudá ruka, ale rukavice neee :D

ajkada
22. led 2019

@apollena Takze taky dostane sourozence k narozkam? Ja mam termin 5.9. a 19.9. bude mit mala 2. narozeniny 🙂). Jsem rada, ze letni a hlavne zimni obleceni bude velikostne vychazet. Ale koumu jsme rekli, z jsem znovu tehotna, tak si z nas hned dela legraci, ze mame sex jednou v roce na Vanoce. 🙃

ajkada
22. led 2019

@barumat Super datum 9.9.2019, to bych chtela taky 😃

terkamamka
22. led 2019

@barumat tak já budu určitě císař a naposled mi plánovali na 39 týden to ne někdy 3.9.

barumat
autor
22. led 2019

@ajkada Hlavně pak taky v ten datum porodit 😁 S dcerou jsem měla termín 10.5., malovala jsem si, že se narodí na moje narozeniny 9.5. nebo třeba 1.5., to by navíc byla nedělňátko, no a vylezla 23.4., což je taky hezký datum, ale přeci jen trochu jindy 😁

Strana