Podprsenka pro těhotné/kojící. Doporučíte, prosím?

georginka15
14. dub 2023

Ahoj holky, moc vás prosím o radu, protože už jsem z toho zoufalá. 😢 Před otěhotněním jsem nosila podprsenku velikosti 75/F. Vlivem těhotenství se mi prsa zvětšily, a tak jsem přešla na velikost 80/F. Vždy jsem objednávala na Astratexu. Byla naprosto vyhovující, ovšem do té doby, než mi začalo pořádně růst bříško. Nyní jsem ve 30tt a břicho už mám docela dost velké. A právě proto, že ho mám hodně nahoru mě začaly šíleně tlačit a dřít kostice od košíčků. Nyní se to už nedá vydržet a skoro pláču bolestí. Nedaří se mi najít vhodnou podprdu... 😢 Zkoušela jsem bez kostic, ale stejně se mi to zadní zapínání a pás pod prsy zařezává do bříška. Myslela jsem tedy, že by mohla být lepší podprsenka bez zapínání, taková ta co se obléká přes hlavu. Zkusila jsem si jich pár objednat z Astratexu, ale bylo to zklamání. Přijde mi, že to jsou podprsenky vhodné spíš pro ženu, která prsa nemá skoro žádná. Ale pro moje F/G to vůbec není, žádná opora, z těch vykrojených podprsenek mi prsa vypadávají... 🙈 Ještě mě napadla sportovní podprsenka, ale tu jsem nikdy nenosila, takže s ní nemám zkušenost.
Zkusíte mi, prosím, poradit?

1pomnenka
14. dub 2023

Do obvodu pod prsama ti teď zasahuje bříško, zvolila bych větší objem a hlavně bez kostic. Něco v tomto stylu, tyto zmenšující podprsenky velká prsa udrží, ale tvoji velikost teď nemají:
https://www.astratex.cz/podprsenka-audrey-nevyz...
https://www.astratex.cz/podprsenka-zmensujici-l...
Sportovní neporadím, nenosím je ani na sport, vadí mi široká ramínka, tlačí a nejsou vůbec pohodlná. Pohodlně jen vypadá, píší nevyztužená, ale ta látka byla dvojitá, neprodyšná, boční kostice mě nahoře dřela do podpaží, byl to děs a hrůza:
https://www.astratex.cz/sportovni-podprsenka-ma...

georginka15
autor
14. dub 2023

Super díky za tip. 🙂 Hledám podprsenku bez kostic, ale s vyztuženými košíčky. Protože jinak se to s mou velikostí nedá. 🙈 Dívala jsem se na ně, ale nemají bohužel mou velikost. A s těmi sportovními nemám žádnou zkušenost, také jsem je nikdy nenosila. Musela bych vyzkoušet, ale také tam mají v mojí velikosti omezený výběr. Ty sportovní jsou většinou číslované písmeny, to bych potřebovala tak XL, někdy XXL. 🙉

cuuza
14. dub 2023

Zkus mrknout na značku Anita, naprostá spokojenost pro větší prsa v těhotenství i na kojení. Já kupovala na bilatara.cz, ale bohužel e-shop nemají.

mamikry
15. dub 2023

@georginka15 Mrkněte na Bravado. Za mě nejlepší kojicí podprsenka. Má několik řad háčků, takže je "rostoucí". Má vyndavací výstuž a krásně sedí.

krisstina93
15. dub 2023

Já mám od medely, ty jdou hrozne pohodlné.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru