Slušivá těhotenská moda. Existuje vůbec?
Tak jsem začala projíždět nějaké ty stránky s těhul oblečením a všechno mi přijde strašně hnusné 🙄 a když už je věc, která by se dala..tak topík stojí 1500 Kč 😠 mám odpor např. k "lacláčům", těhulka v tom vypadá jak tlustej krtek 😝 neví některá nějakou prodejnu, kde by měli fakt pěkný topíky, tílka a šatičky? 😀
Mně se moc líbí věci na www.dumplavek.cz, kalhoty bych sice přes net nelajzla, ale trička a šaty mám v plánu, navíc za rozumné ceny...
ahojte, poradite mi nejake tehotenske kamenne obchody v BA? pripadne vieden...neviete, su nejake tehotenske obchody v parndorfe? dakujeeem.
@lea77777 ja mam ten isty problem - nechcem kupovat cez internet lebo s velkostou XS mi skoro nic nesedi, bola som pozriet v h&m v Eurovea, c&a v Auparku ale v prvom skoro ziadne male cisla a v druhom moda ako pre dochodkyne. tak sa chystam do rakuska vraj v SCS maju vacsie oddelenie tehotenske h&m, v Parndorfe by aj mna zaujimal obchod co ma aj male velkosti ako XS / 34
ahojte, pekne tehu oblecko www.newlook.com, kto by nieco chcel objednat, piste sukromnu postu, chcem si rozdelit postovne (9libier)
Myslím, že i u nás nakoupíte slušivou a pěknou těhotenskou módu. Navíc teď máme jarní výprodej, takže se některé kousky dají koupit za opravdu dobré ceny. Slevněno přes 100 druhů těhotenských šatů a slevy až 500 Kč. Slevy jsou z reálných cen, nikoli jen na oko 🙂
@sisstin Já našla celkem pěkné věci zde: http://www.vseprotehotne.cz/tehotenska-moda/esh....
já jsem zatím nakoupila hadry v tradičních obchodech, kam chodím, s tím, aby mi byly trošku volnější a narůstající rozměry se do nich vešly 😀 Těhotenské hadry na netu se mi nelíbí, přijde mi, že to z ženy udělá tlustou vzducholoď... pokud si něco těhotenského koupím, tak asi nejspíš džíny, protože tam je ten pružný pas, ale jinak si myslím, že v krámech je toho tolik, že každá něco najde..... Jinak jsem viděla hezké těhotenské oblečení v Lindexu.
Ja teda tricka/ sukne/ saty nosim stale normalni i nakupuji jen treba volnejsi nebo jiny strih....tehotenske me ani v prvnim ani v druhem moc neoslovilo. Jedine kalhoty a ty mam z H&M nebo CA.
Krásné těhotenské šaty má www.victoriagrace.cz - fantastický materiál, krásný barvy a hlavně jdou nosit i netěhotensky :D
Mně se osvědčil asos.com, koukněte na to. Je to anglický obchod a teď mají myslím i slevy. Ale koupila jsem si jen dvoje džíny, jedny normální šaty a jedny slavnostnější na svatbu, do divadla a tak...V létě jsem nosila normální oblečení z HM, Zary, Manga...jen jsem všechno kupovala o pár velikostí větší a kraťasy zásadně na gumu;)
V H&M mají hezké těhotenské oblečení. Ale já jsem to neřešila. Pořád jsem nosila stejnou velikost a kalhoty jsem si kupovala normální o číslo větší.
Holky, parádní věci mají v Nextu - ale já jsem objednávala přes net, v Brně v Nextu nemají ani novou kolekci normální, už vůbec ne těhotenskou 😀 . Je to teda dražší, ale třeba já si koupila jen šaty a džíny, které jsou parádní 😎
@sisstin Já jsem objednávala přes ZOOT, ale oblečení nic moc, teď jsem ale objevila naprosto úžasný obchůdek v obchodním centru vedle O2 areny, jmenuje se to Happymum a mají tam asi nejhezčí oblečení pro těhulky co jsem zatím viděla. Já jsem potřebovala šaty na svatbu a tam mají i přímo kolekci pro nevěsty 🙂 🙂 🙂

@happymum_sk Happymum je super, mam od tejto znacky perfektne tehotenske tricka a upletove zimne saty...sice nie zo slovenska, ale super 🙂 naozaj dobry vyber pre tehulky