Těhotenský kabát pro 23letou, co nevypadá jako pytel
Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké značce, která vyrábí kabáty pro mladé maminky, co nevypadají jako pytel. Moje švagrová jeden takový krásný má, ale bohužel z Anglie od kamarádky a tam já už se nedostanu.
Už jsem obešla i několik obchodů, ale většina prodavaček mi natvrdo řekla, že už se s mladými rodičkami moc u nás nepočítá a vše se u nás v ČR prodává spíše pro ženy kolem třicítky. Já si tedy myslím, že i třicetiletá žena nechce vypadat jako pytel, ale co už...
S pozdravem Yorii 🙂
To nemá cenu... 🙂 Ženský pitomý, když napíšu, že se mi nelíbí móda v ČR, protože z mladých mamin na rozdíl od jiných zemí v Evropě, jako je třeba Anglie, či Španělsko dělají prodavači starý baby a tvrdí, že už taková třicítka je prostě postarší mamina, tak to neznamená, že se musíte do mě opírat, jako kdybych to prohlásila já. Naopak se zastávám toho, že by prostě v ČR měli otevřít oči. A to, že jsem řekla, že na druhou stranu trochu chápu, že obchodníci vnímají dvacet let jinak, než třicet, to je proto, že já si prostě ve třiceti letech minisukni neobleču. Jestli někdo z vás ano, je mi to jedno. Každej jsme individuál a máme vlastní názor. Hanit se, urážet se a napadat se je kravina, takže si noste, co chcete a nechovejte se jako kdybych vás tu soudila a opravdu vás urážela. Já vás ani neznám, jste anonymní lidé na internetu... Takže proti vám i vašemu věku těžko můžu něco říci. 🙂 Jinak kabát už jsem sehnala, to jsem psala, tak nevím, co pořád šílíte.
P.S. Kabát jsem chtěla, protože jedu na dovolenou, kde je zima. Už ho mám, tak z toho nedělejme drama. Napsala jsem Adminovi, aby diskuzi smazal, protože evidentně tato diskuze nikomu užitečná nebude a souhlasil. S pozdravem Yorii
No jo, ale já bych si minisukni nevzala ve dvaceti a dneska už klidně jo. 😀 Jak už jdu za pár do důchodu, tak už je mi jedno, co si o mně kdo myslí-to je hrůza, ale co nadělám. Starýho psa novým kouskům nenaučíš. Zakladatelce doporučuju se narozčilovat, kabát si užít, o věku žen moc nemluvit, aby ,,nešílely" a pořídit si od teď do 40tky hodně dětí-je to super, mluvím ze zkušenosti. Já už čtu knížky Květy Fialové a tam je, že každá babička stará je veselejší zjara-rozhodně si přečti-pro lepší náladu a taky kvůli vztahu ke starším a pokročilým.Ta Fialová je prostě super. 😀 😀
@yorii happymum.cz
@yorii no na to, že žena ve 30 je prostě starší žena se dá napsat jen to, že ti taky bude tolik a pokud budeš mít štěstí tak i víc... Pokud se už připravuješ na to, že ve třiceti budeš starší žena, je mi líto tvého okolí, protože starší ženy se už tolik nesmějí, nehrají a vůbec jsou vážné a klidné a tudíž nudné... Jinak úplně ti rozumím s těmi mimisukněmi, po třicítce ženám vyrostou na stehnech ošklivé věci a vůbec nohy jsou na pohled odpudivé... Prostě užívej života, dokud jsi mladá a máš nárok nosit pěkné věci a být těhotná, protože to plíživé stáří už si na tebe brousí zuby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A už toho všichni opravdu nechte. Je to zbytečné, chtěla jsem jen poradit kabát.... Toto je můj poslední příspěvek, odmítám už reagovat, když polovina uživatelek ani neumí číst a chovají se nesmyslně.
@yorii tady se někdo vzteka 🙂 mozna priste spis uvazuj nez něco napíšeš, mozna prave vek okolo 30 je tady průměr..

@mrskato
já jsem měla zpočátku na mateřský a pak rodičku Mlíčný mozek - nedokázala jsem se zase vyžveknout, co chci a kde to např. najdu 😀 Stála jsem před ledničkou a hledala jsem tu "studenou věc v boxu" - a partner: myslíš zmrzlinu? 😀 mě taky pomohla práce 😎