icon

Těhotenský kabát pro 23letou, co nevypadá jako pytel

yorii
24. čer 2016

Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké značce, která vyrábí kabáty pro mladé maminky, co nevypadají jako pytel. Moje švagrová jeden takový krásný má, ale bohužel z Anglie od kamarádky a tam já už se nedostanu.
Už jsem obešla i několik obchodů, ale většina prodavaček mi natvrdo řekla, že už se s mladými rodičkami moc u nás nepočítá a vše se u nás v ČR prodává spíše pro ženy kolem třicítky. Já si tedy myslím, že i třicetiletá žena nechce vypadat jako pytel, ale co už...
S pozdravem Yorii 🙂

Strana
z2
astyna
27. čer 2016

@mrskato

já jsem měla zpočátku na mateřský a pak rodičku Mlíčný mozek - nedokázala jsem se zase vyžveknout, co chci a kde to např. najdu 😀 Stála jsem před ledničkou a hledala jsem tu "studenou věc v boxu" - a partner: myslíš zmrzlinu? 😀 mě taky pomohla práce 😎

soyevita
27. čer 2016

@astyna Mě zase pobavilo to,jak jsi se chytla Ty.Jenom Tvoje matka je pracující a ostatní "leží " v kanclu?
Já Teda rozhodně v kanclu nikdy nepracovala,většinou jsem dělala práci hodně fyzicky náročnou.Ale to je na jiné téma.
Tady se řeší kabát.

yorii
autor
27. čer 2016

To nemá cenu... 🙂 Ženský pitomý, když napíšu, že se mi nelíbí móda v ČR, protože z mladých mamin na rozdíl od jiných zemí v Evropě, jako je třeba Anglie, či Španělsko dělají prodavači starý baby a tvrdí, že už taková třicítka je prostě postarší mamina, tak to neznamená, že se musíte do mě opírat, jako kdybych to prohlásila já. Naopak se zastávám toho, že by prostě v ČR měli otevřít oči. A to, že jsem řekla, že na druhou stranu trochu chápu, že obchodníci vnímají dvacet let jinak, než třicet, to je proto, že já si prostě ve třiceti letech minisukni neobleču. Jestli někdo z vás ano, je mi to jedno. Každej jsme individuál a máme vlastní názor. Hanit se, urážet se a napadat se je kravina, takže si noste, co chcete a nechovejte se jako kdybych vás tu soudila a opravdu vás urážela. Já vás ani neznám, jste anonymní lidé na internetu... Takže proti vám i vašemu věku těžko můžu něco říci. 🙂 Jinak kabát už jsem sehnala, to jsem psala, tak nevím, co pořád šílíte.

yorii
autor
27. čer 2016

P.S. Kabát jsem chtěla, protože jedu na dovolenou, kde je zima. Už ho mám, tak z toho nedělejme drama. Napsala jsem Adminovi, aby diskuzi smazal, protože evidentně tato diskuze nikomu užitečná nebude a souhlasil. S pozdravem Yorii

astyna
27. čer 2016

@soyevita

Tak on je to fakt rozdíl - tím, že máma od 18 let dělala ve slévárně, v 55 odešla do důchodu, tak ve 40 letech už "byla hotová" a to ještě měla porodit mě...Pokud si někdo hřeje nožky v kanclu, tak pak může hezky vypadat i v 50 letech 😉 Nelze srovnávat.

astyna
27. čer 2016

@yorii

Já myslím, že s tebou jako jediná souhlasím...ale dnes je prostě taková moda tvrdit, jak ve 40 letech se každá cítí na 20 😀 kdybych to nevídala v parcích a v babyclubech, tak tomu i věřím...

mandala
27. čer 2016

@astyna soyevita ti přece psala, že dělá fyzicky náročnou práci, takže v kanclu asi nesedí...

kika_21
27. čer 2016

No jo, ale já bych si minisukni nevzala ve dvaceti a dneska už klidně jo. 😀 Jak už jdu za pár do důchodu, tak už je mi jedno, co si o mně kdo myslí-to je hrůza, ale co nadělám. Starýho psa novým kouskům nenaučíš. Zakladatelce doporučuju se narozčilovat, kabát si užít, o věku žen moc nemluvit, aby ,,nešílely" a pořídit si od teď do 40tky hodně dětí-je to super, mluvím ze zkušenosti. Já už čtu knížky Květy Fialové a tam je, že každá babička stará je veselejší zjara-rozhodně si přečti-pro lepší náladu a taky kvůli vztahu ke starším a pokročilým.Ta Fialová je prostě super. 😀 😀

mandala
27. čer 2016

A moje mamka zase dělala celý život v JZD, takže se nadřela taky dost a dost, porodila tři děti, poslední skoro ve 40, ale energie má víc, než lecjaká dvacítka, takže nemůžeš hodnotit paušálně...
@astyna

astyna
27. čer 2016

@mandala

Nečtu to celé - je to diskuze o kabátu, ne?

astyna
27. čer 2016

@mandala

Tak to jí všechna čest 🙂 má máma 40 let ve slévárně, na jedno ucho z toho neslyší, v obou rukách artrozu a v kolenech také, takže ta v 66 letech je ráda, že je ráda...

zuzineckah
27. čer 2016

@yorii happymum.cz

mandala
27. čer 2016

@astyna jo, je to diskuse o kabátu, ale ty jsi odbočila, já jenom reagovala 😉

astyna
27. čer 2016

@mandala

Já myslím, že nejsem ta, která to tu rozpoutala. Koukni se na začátek diskuze 😉

evulina77
27. čer 2016

@yorii no na to, že žena ve 30 je prostě starší žena se dá napsat jen to, že ti taky bude tolik a pokud budeš mít štěstí tak i víc... Pokud se už připravuješ na to, že ve třiceti budeš starší žena, je mi líto tvého okolí, protože starší ženy se už tolik nesmějí, nehrají a vůbec jsou vážné a klidné a tudíž nudné... Jinak úplně ti rozumím s těmi mimisukněmi, po třicítce ženám vyrostou na stehnech ošklivé věci a vůbec nohy jsou na pohled odpudivé... Prostě užívej života, dokud jsi mladá a máš nárok nosit pěkné věci a být těhotná, protože to plíživé stáří už si na tebe brousí zuby 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

yorii
autor
27. čer 2016

@evulina77 Naučte se číst. 🙂

yorii
autor
27. čer 2016

A už toho všichni opravdu nechte. Je to zbytečné, chtěla jsem jen poradit kabát.... Toto je můj poslední příspěvek, odmítám už reagovat, když polovina uživatelek ani neumí číst a chovají se nesmyslně.

terezapetrova
27. čer 2016

@yorii tady se někdo vzteka 🙂 mozna priste spis uvazuj nez něco napíšeš, mozna prave vek okolo 30 je tady průměr..

Strana
z2