icon

Teplé těhotenské punčocháče - kde seženu?

jinajana
4. pro 2013

Holky, prosím o radu, kde v Praze seženu teplé těhotenské punčocháče? Nebo aspoň normální těhotenské punčocháče? Už jsem zoufalá, měla jsem tip na H&M, ale prošla jsem tři obchody a nic. C&A, M&S, nic. Nebo eshop?

lenixka
4. pro 2013

@jinajana Ahoj, nevím, jestli v Praze funguje KIK, ale já tam koupila skvělé punčocháče - nejsou těhotenské, ale koupila jsem si o dvě čísla větší. Jsou to už skoro kamaše! Z jedné strany hladké a z vnitřní strany zateplený chloupekl. Jsou skvělý stály asi 120 Kč. Lituju, že jsem koupila jenom jedny. Musím se dokopat pro další.

jinajana
autor
4. pro 2013

KIK mám za barákem 🙂, ale právě že mám strach, že mě budou tlačit, i když budou větší, já mám to břicho fákt hodně citlivé ☹

xpila
4. pro 2013

@jinajana Minulý rok je měli na Vinohradské v obchodě s těhotenskou a dětskou módou (u zastávky Italská). Ale co si pamatuju, tak nebyly nejlevnější.

jinajana
autor
4. pro 2013

@lenixka a jsou tak velké, že máš gumu nad bříškem? Jako za 120 to asi můžu zkusit no 😉

estate
4. pro 2013

maju ich v HMku v Palladiu a na Chodove v sekcii tehotenskeho oblecenia. Zrovna vcera som si ich tam kupila.

betelgeuzz
4. pro 2013

Zkus obchod s punčochovým zbožím, kupovala jsem tam sice jen klasický, ale daleko levnější, než v různých obchodech s těhotenskou módou. tak možná mají i zimní.

lenixka
4. pro 2013

@jinajana No, teď už ne :D, ale guma nikde netlačí, možná kdybych koupila větší velikost, tak to i nad břicho vytáhnu 🙂 Já jsem v 28tt a bříško už mám, normálně nosím vel. S, koupila jsem L a stačí mi.

lenixka
4. pro 2013

@lenixka A jak radí holky, v HM je určitě mají, stojí asi 400Kč, ale musíš do sekce pro těhotné (u nás v ČB, to je kousek od miminkovských věcí), ty jsou nad bříško.

jinajana
autor
4. pro 2013

@estate a já blbka byla zrovna na Andělu, na Václaváku a v Myslbeku a tam nic 😀

jinajana
autor
4. pro 2013

@betelgeuzz Super, díky, to mě fakt nenapadlo, já pořád všude hledám těhotenský oddělení a speciální punčochový obchody mě nenapadly

jinajana
autor
4. pro 2013

@lenixka Tak jo, zkusím, díky, vezmu ty největší, co tam budou 🙂 Doufám, že je poznám, jsou to ty, jak mají spoooustu různých barev? Ty byly tuším takový chlupatý uvnitř.

lenixka
4. pro 2013

@jinajana tyhle vyteplený byly u nás jen v černé. 😉 třeba seženeš i barevné. Oni nejsou vyloženě chlupatý, ale vevnitř je něco jako fleece, prostě aby nestudily, jako klasický umělohmotný punčochy 🙂

kami1403
4. pro 2013

Ahoj, teď jsem na ně koukala v HaM na Čerňáku. Musíš až dozadu do těhotenské sekce.

macinek
4. pro 2013

@jinajana Já sice nejsem těhotná, ale teď jsem si objednávala tyhle leginy - punčocháče a jsou super pružné přes břicho, spíš úplet, žádná pevná guma nebo zakončení v pase, jsou fakt teplé a hrozně příjemné a co si budeme podívat, cena luxusní 😀
http://www.mimibazar .cz/foto.php?id=70039253&tab=1

jinajana
autor
4. pro 2013

@macinek Super, dík za tip!

ange_de_la_morte
4. pro 2013

já kupowala w Lindexu, newím jestli byly přímo těhotenské nebo jen pružné we wětší welikosti, to si už newybawuju ale byla jsem spokojená a to jsem měla fakt obří břicho w zimě 🙂

jinajana
autor
5. pro 2013

Holky, tak jsem si včera koupila v KIKu super teplý punčocháče, velikost 46/48 (normálně mám tak 38/40) za 105,- a jsou parádní!!! Mají různý barvičky 🙂
Takže díky všem, hlavně @lenixka 😀