Kolik dětí mít po čtyřicítce s různými partnery?
Mám dvě děti a každé s jiným?Těhotná jsem taky byla už s více muži, byli i nucené interupce.Teď mám přítele, který chce třetí,ale bude mi už 40? Nevím jak se rozhodnout je to složité.Děkuji moc za odpovědi 💚
@levandule_k nemusi to byt ani uchyl,ani traged.ale klidne muze a opravdu mi nepripada rozumne bourat detem jejich zazemi a zavlect je do pripadneho nebezpeci
Jedno dítě s jednou partnerkou, partnera pět let po smrti. V létě mi bude už 50, dcera v září nastupuje do školy.
Clovek by cekal, ze zena tveho veku a s tvymi zkusenostmi uz bude mit rozum. A ono ne 🤦🏻♀️
Mas uvazovani dvacetileteho ditete, ale my ti dite vychovavat nebudem, takze klidne smele do toho!
Podle toho co pises tomu moc sanci na spokojeny rodinny zivot nedavam.
(Dve deti s manzelem)
Journals to napsala uplne presne. Jako wake up! Ve 20 se da neuvazeny rozhodnuti omluvit vekem a nedostatkem zkusenosti. Ve 40 a po xy zkusenosti, ktere mas s partnery uz mi prijde jako velka nezodpovednost. Vzdyt sama pises, ze dite nechces. To je tva odpoved na svoji otazku. Navic mit dite s nekym, koho ani poradne neznas a nebydlis s nim, co na to rict. V prvni rade mysli na svoje dve deti a na sebe a pak az za dlouho na chlapa.
Mam dve deti s jednim muzem a kdybych mela muze dalsiho, jsem si jista, ze dalsi dite bych uz nechtela.
@tinie No co, budou tri deticky, tri tatinkove a ona skonci jako samozivitelka. Pak potka v 45 dalsiho nabijece a aby ji nezdrhnul, bude ctvrte detatko a ctvrty tatinek. Vo co gou, ze?
@andelicka z předchozího vztahu před 11 lety mám syna, nyní čekám miminko s jiným partnerem, nynějším manželem. Nakonec je volba na tobě, je to jen tvé a partnerovo rozhodnutí 🙂 nač někoho soudit, každý máme svůj život a je jen na nás, jak si s ním naložíme 😉 i kdybys měla těch dětí 10 a každé s jiným, je to přece jen tvoje věc 🙂🍀
@zelenaesmolda na toto bych řekla jen jediné: Komu není rady, tomu není pomoci. A asi bohužel chudáci děti.... Já mít každé dítě s jiným chlapem, tak už v ŽÁDNÉM případě nepřemýšlím o dalším, ani dítěti ani chlapovi😉
@ilonne ano, je to individuální. Taky píšu, že to je z vlastní zkušenosti. Taky znám lidi, kteří si pořídili dítě před 40 a jsou mnohem akčnější a nasportují toho mnohem víc než já, ale řekla bych,že to je spíš méně časté. Většina lidí pak už energií a trpělivostí zrovna nepřetéká...
Já už bych se na to vykaslala být tebou....Kdybys byla mladsi, tak bys měla čas partnera pořádně poznat a až pak si pořídit či nepořídit společné dítě, ale čas už moc nemáš. Jako klidne to teď do třetice vyjde a budete happy Forever, ale já už bych to neriskovala a byla ráda za dvě děti.
(Já mám dvě děti s jedním partnerem, on má 5 děti se dvěma ženama).
Až ho dost poznáš a budete si dítě opravdu přát oba, můžete ho mít. Ale za mě už nejsi nejmladší. Buď chlapa nebudeš znát, uděláš si ho hned a pak je dost velké riziko, že s nimi zůstaneš sama a nebo budeš hodně stará matka. Takže ne, ve tvém případě bych do toho nešla.
@tahejhula ale fuj 😀 to se dneska nenosí 🙈 Znám jednu takovou, co má dvě, každé s jiným, plánuje třetí, ale jaksi ještě nemá ani chlapa 🤦Překvapivě ji okolí dost fandí.
@sudylichozrout jakou máme příchuť? 😁
@gracinka7 Syrove? 😁
@sudylichozrout jo, ten bych si dnes i dala 😁
@gracinka7 Někdy stačí číst signály a člověk ví, že ten druhý není ten pravý. Od jedné mojí kamarádky její kámoška měla svatbu cca po 10 letech vztahu a do roka od svatby se rozváděla, protože on si našel jinou. Takže ani delší chození není zárukou, že to klapne.
Jinak na místě autorky bych do toho nešla. Intuitivně si myslím, že pokud se potřebuješ ptát na netu, jestli je to dobrý nápad, tak tam bude nějaké ale, akorát si to autorka nechce připustit...
@sudylichozrout Jak psala - je to dobrodružství. A dlouholeté stabilní manželství je vyčpělé a nudné - prostě přežitek 🤷😂.
@andelicka mám 2 děti s jedním partnerem,za necelý měsíc manželem. I kdyby jsme se v budoucnu rozvedli,tak jsem pevně rozhodnutá že bych s dalším mužem dítě nechtěla.
Mám 1 s manželem. Náš vztah je na pohodu už hodně let, ale stát se muže cokoliv a u 1 zůstanu.
Bála bych se mít dítě s někým koho ani pořádně neznám pár let před. Až několika leté soužití ukáže povahy a jak si sednete. Naše manželství teď celkem těží ze vzpomínek na náš svobodnej život.
@andelicka ja mam teda první dve děti se svym prvním manželem, bohužel nam to nevyšlo a rozvedli jsme se . Po case jsem si našla přítele, který je bezdětný a cca po 4 letech s polu čekáme nase prvni a poslední dítě. Já už bych byvala další ditez nechtěla , ale přítel děti nema a když vidim jak hezky se chová k mym dvoum detem a chceme s polu uz zůstat tak jsme se rozhodli ,ze by jsme dítě mohli mít. Rozhodne , bych si nedelala teda děti s nekym koho neznam delší dobu , s někým kdo se nebude chovat tak jak ma k mym dvoum detem.
Nečetla jsem všechny odpovědi, ale v tvém případě bych do dalšího nešla 🤷🏻♀️ i když jestli jsi byla těhotná s každým , který ti prošel postelí, tak další těhu je jasné 🤔 chlapa si děckem neudržíš, nejsi nejmladší a zůstat pak sama na 3 děti, asi není uplně pohoda 🤷🏻♀️ nároky dětí budou větší a větší a ty budeš muset hodně kmitat, aby ses postarala 🤷🏻♀️
jinak já mám 2 děti s jedním chlapem .... pro mě bylo vždy důležité chlapa poznat a vědět, že on bude dobrý táta, který nás nekopne do zadku s prvním problémem 🤔
@andelicka ty si přesně ten případ, kdy je sterilizace na místě... Ano, skočit jednou do hovna, to se stane, všichni jsme jen lidi a ne neomylní. Ale ty v něm přešlapuješ, a to už je čirá hloupost, ne náhoda...
Moje spolužačka má 4 děti a každé s jiným chlapem..2x byla vdaná...já mám syna z prvního manželství a s druhým manželem jsme o miminko přišli ve 22.tt...někdy ten život s námi prostě hází 🤷♀️
3 děti - 1 otec Jako u mladé kočky s žádnými životními zkušenostmi by mě dotazy o tom, jestli se má pořídit dítě s chlapem, kterého vlastně nezná a nebydlí s ním, ani nepřekvapily. Ale u 40 s dvěma dětma a takovými zkušenostmi jsou ty dotazy dost zarážející. Neříkám, že 3. dítě nepořizovat, ale až se všichni pořádně poznáte - sestěhujete se, budete fungovat jako rodina a uvidíš, jaký vztah budou mít tvé děti s nevlastním otcem. Pokud to bude skřípat, tak je další dítě fakt nesmysl.

byla jsi někdy vdaná?