37. tt a já jsem jak lazar, prožívala to některá z vás?
Ahoj budoucí i nastávající maminky. Jsem ve 37 týdnu těhu a je to děs. Doteď, jsem neměla absolutně žádné komplikace. Ani jednou mi nebylo zle, nezvracela jsem apod. Ale co se děje teď???!! Hrůza. Šíleně me začala brát záda. Ale jako brutál. Do toho všeho mě fakt fest bolí v podbřišku, třísla, kyčle, břicho måm jak kus skály, bolí močák a abych se vymočila, musím vynaložit hodně velké usilí. Skoro jak při velké. A taky to bolí :D no prostě každy pohnutí a vstáváni je horor. A jsem utahaná. Tak strašně moc, jako kdybych od rána do večera makala někde na stavbě. Nejsem schopná fakt ničeho. Prožívala toto nějaká z vás? Nebo jsem fakt jen fňukna. Je to mé první těhu. Jestli to takto bude až do porodu, asi se půjdu zastřelit.
@leeenilka aha, tak to jo. Kamarádka je po konizaci a měla v obou případech naplanovaneho císaře rovnou. Já jsem zase prenasela a pak mi porod 2 dny vyvolavali a také se mi porodní cesty ani nehnuly a nejsem po žádném zákroku. Každopádně s tebou soucitim, pamatuji si jaké to bylo při prvním vstávání z postele, trvalo mi to snad 15 minut. Ale dnes už je to lepší viď 🙂. Tělo dokáže naštěstí dobře regenerovat.
@melodygirl
lepší je to o moc. Už nemám cévku a jsem o drbátko samostatnější. Jen malého nemám u sebe. Jen mi ho nosí
@leeenilka zachvilku ho budeš mít u sebe pořád 🙂, já jsem to měla o to komplikovanější, že vlivem vyvolavaneho porodu měla dcera zhoršenou adaptaci a tím, že nebyla v porodnici Jipka, mě dceru odvezli hned z operačního sálu do jiného města, aniž bych ji viděla ☹, přivezli mě ji až za 5 dní. Zítra ti ho třeba už nechají pořád 🙂
@melodygirl za 5 dní? To si to nedovedu představit. Chudinka

@melodygirl plodovka neodtekla. Na tu bych asi čekala marně. Císař mi zvolili z důvodu neotevírání porodních cest. Jsem po konizaci děložního čípku, ktetý se prostě rozhodl stávkovat. Před chvilkou jsen poprvé vstala z postele. Síla. Takovou bolest jsem snad nikdy nezažila