Angína v těhotenství, jaký medikamenty mohu?
Zdravim maminky, uz druhe rano rano jsem se probudila s nateklou mandli.. boli me pri polknuti a kdyz si na ni sahnu tak je natekla a boli. Jsem v 6tt a nevim jaky medikamenty mohu a nemohu. Co myslite? Mate nekdo s timhle zkusenost?🙂
Diky hezky den
Ahoj,to ja bych si radsi hned dosla k doktorovi,jestli to ma byt angina,at se to podchyti vcas. A abych te uklidnila,ja prodelala hnusnou anginu na zacatku tehu 5tt a na mimco to nemelo zadny vliv 😉
@polomacena já měla anginu v 5 tt a nevěděla jsem, že jsem těhotná a měla jsem penicilin a malý je v pořádku. Lepší jít hned k.doktorovi.
Holky, děkuji za rady. Počkám do zítra jak mi bude a popřípadě v pátek zajdu k DR.
Ale vůbec se mi to nehodí !! :/ :D ostatně komu se to hodí že jo ?
Penicilin se v tehu muze. I takhle na zacatku. Ja bych ale aspon dva dny pockala - nikde neni psany, ze je to angina... pokud nemas teploty a jde jen o bolest v krku, zkusila bych to vylezet s cajem 😉
taky pravda, já teda při angíně nikdy horečku neměla, ale počkám uvidím, kdyžtak o víkendu budu ležet a potit. 🙂
Na anginu alternativu nevymyslite.Jestli máte opravdu anginu,je to na atb .Můžete třeba pastilky na bolení v krku,ale stejně to ti nic nevyřeší.Angina je v tehu lepsi nez chřipka.Byla jsem v 10tt a dostala chřipku.. ..o miminko jsme přišli.Potom +- ve stejném týdnu přišla angina .. .dostala jsem atb a teď mám tu běhá 3lety rostak . I můj gynekolog mi rikal (byla jsem hrozně vydesena),ze angina novému nevadí.Zakze jestli vás to trápí krátce delala bych si přes den priznicove(nevím jak se to pise )obklady a kdyby to nezabnezabralo,šla bych k dr
Ahojda maminky, včera večer to na mě padlo tak šíleně, že jsem musela do lékárny. Paní byla mooc milá a dala mi Stop kašel (jen bylinky) paralen, a cucavý bonbony. Dneska mi je lépe a mandle nebolí juuuchuu, už jen ten kneedl v krku. 🙂 A ten není tak šílenej ufff. 🙂

@polomacena ahojky, pro zacatek bych zkusila kloktat vincentku a cucat Vincentku i v tabletach. A zazvorovy caj s medem a citronem (bezpecna denni davka cerstveho zazvoru v tehu je 4g) 😉