Bolest ledvin v těhotenství, máte zkušenost?

markiss85
23. kvě 2016

Zdravím, jsem v 5 týdnu těhotenství. Dnes ráno mně probudila bolest v místě ledvin. Nevím že bych někde nachladla. Vzala jsem si jednu tabletku UroMax Brusinka, doplněk stravy. Zabralo to, celý den v poho. A teď odpo zase ta bolest. Nikde jsem nenašla, že by se to nemělo užívat v těhotenství, má někdo zkušenost? Mám trochu obavy, aby to třeba nějak neublížilo mimču, děkuji za odpovědi

jarpa111
24. kvě 2016

Mě na začátku těhotenství taky občas bolelo v místě ledvin, pak se to uklidnilo, občas mě tam znova zabolí, ale nikdy jsem s tim nikam nešla., ale ty bolesti nebyly nějak velké, nevím jak jdi na tom ty.

xxx91
26. kvě 2016

Tohle bych resila z doktorem. V tehotenstvi jsem si zazila sve s ledvinama. Byli mi zavedene stenty do mocove trubice. Zvetsovali se mi ledviny. A kdybyvh neprisla v cas tak bych mela velke problemy s ledvinama. Stent se dava aby se van nehromadila moc.. Takze radsi zajdete co nejdrive doktorovi. Neni to sranda. Pteji hodne stesti.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru