icon

Bolest, napětí kolem pupíku v těhotenství

wsmoulinkaa
26. dub 2009

ahoj holky....nemáte někdo pocit napětí kolem pupíku?? je to jakoby necitlivé při škrábání na jedné straně....taky mám pupík dost citlivý na dotek a když okolo pupiku mačkám trochu kůži, tak trochu bolí. Zvláštní-tohle bych nečekala!! 😒

jeudi
26. dub 2009

jo to znam zacalo to ted nedavno co se mi zaclo pnout brisko myslim ,ze to bude tim..a taky .kdyz si sednes treba na bobek,boli te v podbrisku??ja kdyz treba obouvam malyho ,tak me to boli..a uz de mi delaji boule na brisku a kolikrat mam takovy tlak po celem brise..to bude asi tvrdnuti co??

wsmoulinkaa
autor
26. dub 2009

ahoj...mno to tvrdnutí mám už od 4měs(brzy to začlo) ale tvrdnutí mám v podbřišku-na to jsem si zvykla, mě vadí a znepokojuje to napětí kolem pupíku, mám pocit, že mi praskne-ted jsem vypila magnosolv tak uvidím.

jsem ráda, že jsi napsala, já myslela že jsem jedinná 😅 😉

v podbřišku mě bolívá, když dlouho chodím, stojím, tahám tašky a taky když vstávám z postele, i v noci na čůrání-prostě hrůza vid 😀

wsmoulinkaa
autor
26. dub 2009

jo ale tlak po celém břiše není tvrdnutí-to je tím jak se ti tam mimi převalí a tak ta děloha reaguje-tvrdnutí bývá spíš v podbřišku, nebo mám někdy jako u pupku-se mi vyboulí i boule 😀 a pak čekám až topřejde

jeudi
26. dub 2009

magnosolv jsem brala take,ted mi dala magnesium jine jako tabletky a musim to brat dvakrat denne,ale sem lempl a zapominam,nebo lepe receno nesnasim jakekoliv prasky 😒 no kazdopadne to tve pnuti na brisku muze znamenat cokoliv,tak az pujdes k lekarce tak ji to rekni..treba ja to mam z toho jak mi roste cintloch a ty to muzes mit z uplne jine priciny ..tak sem pak napisej jak si dopadla a co ti rekla,abych vedela jestli se semnou nedeje take neco spatne 😉

andara
26. dub 2009

Smouli, to z vtehu tenpupik vyleze zpusobi vlastne tzv.pupecni kyla, tak proto teto mozna zlobi 😉

jeudi
26. dub 2009

jako,ze muzem mit kylu??a co to znamena??nic?nebo se to ma nak lecit??ted asi vypadam jak blbec,ale o kyle nevim nic 😒

andara
26. dub 2009

Nic to neni je to to vyklenuti pupku,jak deloha na nej tlaci, tak se vybouli - nedavno jsem to cetla 😉

andara
26. dub 2009

Jinak to pnuti a tlaky mam taky,je to tvrdnuti - obcas me tam pichne,porad neco no,aleje to holt jiny stav.Ja na to ani nc nebrala, pac to je v norme 😉 Brala jsem akorat asi mesic a pul MagneB6 kvuli polotuhemu cipku.

wsmoulinkaa
autor
27. dub 2009

jj ....psala jsem na virtuální por....tak to opravdu asi nic není-stav jak se napíná kůže souvisí s rozestupem svalových vláken a svalově vazivových spojů-souvisí s mechanickým tlakem těhotné dělohy uf-tak jsem to sesmolila! ale pocit je to teda hnusný!!! kolem toho pupíku se mi dělá takový flek a jsou tam vidět ty žilky fialkový....bolí to okolo trochu když to mačkám. 😀 raději to nebudu zkoumat-a kontrolovat to pořád!! 😅 😉

ten vystupující pupík to vím, to mě netrápí 😉 🙂

cipisek007
27. dub 2009

Ahoj holky, já jsem čekala dvojčata. Bolest u pupíku mi začala celkem brzy, snad ještě v 1. trimestru. Dr. říkala, že to nic není. Ale čím víc mi rostlo bříško, tak to bolelo víc. I jednou, když jsem byla na gynpohotovosti (s něčím jiným) a zmiňovala se o tom, tak nad tím skoro mávli rukou 😉

wsmoulinkaa
autor
27. dub 2009

DIK 😉 🙂

kaczustu
10. led 2010

Ahoj, chci se zeptat, nemate nekdo takovou hvezdicku kolem pupiku?
Na internetu jsem k tomu nic nenasla a je to takovy zvlastni..
Diky

sabinkamichalek
26. bře 2017

Děvčata tak já mám zase problém s boulí u pupku a teče mi z něho Vodička a malinko růžová krev mám tam jizvy po operaci někdo mě straší že se mi uvnitř asi pretrhaly jizvy. I mě to dost Rudné :(