Bolest zubu v 38tt

misa147
31. črc 2016

Ahoj holky chci se zeptat na nektera zkusenost s bolesti zubu tak pred porodem? Me strasne boli osmicka byla sem u zubarky ta mi ji jen vyplachla a ze drlat s tim neco budeme az. Po porodu jenze strasne boli neumum vydrzet mam ji diravou a v ni kaz :/ plus me boli asi jeste dalsi 2 zuby nevim co delat :/ muze to vsechno nejak vadit mimcu nebo ten zakrok nebo to vae nejak ovlivnit porod?

kaja2016
31. črc 2016

@misa147 Moje mama pred triceti lety mela stejny problem s tou osmickou a doktor ji to vytrhl nazivo pri kontrakci pri porodu, protoze si myslel, ze to bude lepsi, nez to resit po porodu, kdy potrebuje odpocivat, kojit atd. Myslim, ze to byla dobra volba. Mozna zkusit jinyho zubare a poptat se?

brookmichaela
1. srp 2016

Můžeš si ji nechat klidně vytrhnout i teďˇ. Dokonce Ti ji i umrtvý. Dnes je to naprosto normální a běžné. Já se na tohle téma bavila se svoji zubařkou a říkala, že je to ok. Nedoporučuje se anestezie v 1.trimestru. Vždy je lepší zub umrtvit než stresovat na křesle matku bolestmi. Já si ji budu nechávat také teď trhat protože mě pobolívá. Miminku Ti neublížíš. Vyměň zubaře a hlavně mysli na to, že Ti bude lépe když bude venku než se teď trápit. Držím palec!

messias
1. srp 2016

Ahoj, ja mela stejny problem ve 2. trimestru. Osmicka vlevo nahore a k tomu zanet dasne u spicaku. Zanet jsme vyplachli, doktorka mi doporucila koupit ustni vodu parodontax extra 0,2%. Je to hnusny, ale lepsi jak bolest zubu. No zanet se vylecil, ale osmicka bolet neprestala a jelikoz jsem nemela ani rentgeny zubu, tak mi napsala zadanku na trhani do fakultky. Tam to sice bylo na nekolik hodin, ale pan doktor byl hodny, umrtvil mi snad celou pusu a vytrhnul to I bez rentgenu (takze naslepo).. od te doby mam svaty pokoj od zubu, ale po porodu si necham vytrhnout I dalsi osmicku nahore, uz I u ni citim, ze je tam dira.. drzim pesti, vim jaka je to nesnesitelna bolest, ja jsem snad I brecela, jak ten zub bolel..

misa147
autor
1. srp 2016

Mam zubarku je fakt kapacita a asi vi proc se nechce poustet ted trhat tu 8 14 dnu pred porodem :/ s minulou 8 jsem nemela zadny problem zadny zaner vyla venku na trvni zaskub ale ted mi rekla ze radeji to nechame po porodu :/ ale hned dneska tam volam ze me boli jeste dalsi zub tak se s ni domluvim co ta 8 :/

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru