Bolest zubu v těhotenství. Co do doby, než půjdu k zubaři?

terulef
13. únor 2018

Hezky den prejeme vsem 🙂 jdu za vami s otazeckou.Mam nehorazny strach ze zubaru takze se jim pekne dlouho vyhybam,ale jelikoz me zacal bolet zub a mam mesic a pul do porodu musela jsem to nejak resit.Jdu k zubari ve ctvrtek ,ale co do te doby?jako neumiram uplne bolesti,ale proste zub boli..mate pro me nejakou radu co si mohu vzit?popripade nejakou babskou radu??neco co mate vazne odzkousene ,aby jsem to do ctvrtku prezila? moc dekuji za vsechny rady 🙂)

priefi
13. únor 2018

@terulef na bolest jedine paralen, ale nekomu pomuze rozkousat u bolaveho zubu hrebicek, anebo nejakou domaci palenkou (alkohol nepijes a jednorazove by to vadit nemelo) si to proplachnout a vyplivnout. Otazka, co mas se zubem, muze to byt jen uvizle jidlo, vem si dentalni nit a procisti si okoli bolaveho zubu a vyplachni ustni vodou. Pokud to je kaz, kratkodobe by melo pomoct to, co jsem psala vyz. Pokud je problem v dasni,.hermankove vyplachy.

vega5
13. únor 2018

Jmenuje se to Parontal koncentrát z bylinek. Na štětičku namočit a potřít dásně. Popř. i několikrát. Jinak odvar z hřebíčku.

odula
13. únor 2018

mě strašně pomáhá corsodyl na vyplachy. k dostání normalne v lékárně

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru