Boraxové globule - pálení. Je to normální?

katanovobran
29. dub 2022

Holky,potrebuju poradit.Měla jsem před měsícem borxovi globule na mykozu a vše v pohodě pomohli mi.Doktorka mi řekla ať jednou týdne závidím jako prevenci dneska sem chtěla začít ale když sem ji zavedla strašně to pálilo,je to normální ? Jsem 23+2

malytlustyhroch
29. dub 2022

@katanovobran taky se mi stavalo. Myslim, ze to je ovlivneno tim, na jakem jsou miste. Za me rada: zasunout hodne dozadu a usnout driv nez sjedou dolu, kde pali.

aselluska
29. dub 2022

@katanovobran otázka trochu jiná, ale k tématu. Kde jsi prosím kupovala? Nemají je tu v žádné lékárně. Našla jsem jen na netu a když přišly, mají datum spotřeby do května. Myslela jsem, že už se nevyrábí, nebo je výpadek. Sehnala jsi je normálně? Na mě v lékárně koukali jako na ufona.

katanovobran
autor
30. dub 2022

@aselluska normálně v lékárně sem je koupila 😊

malytlustyhroch
30. dub 2022

@aselluska kdyz jsem byla tehotna, taky byl vypadak a mensi lekarny normalne vyrabely svoje globule (vetsinou ty ne-retezcove).

camelinka
30. dub 2022

@katanovobran Ahoj, je to trochu mimo tema, ale hodne let sem mela tyhle problemy, obzvlast pak v tehotenstvi, ale pak sem zacala na doporuceni dlabat tohle (da se i uzit i spodem) a od te doby jak kdyz utne (klepu na drevo)...Myslim, ze mi stacily dve krabicky tehdy, a uz x let mam pokoj.
Neni to zadna reklama, hrozne mi to pomohlo, tak to doporucuju, od tech hnusnych globuli, sem byla vzdycky zluta az za krkem a nikdy mi nepomohly 😅🤔
https://www.001shop.cz/multi-acidophilus-10-mil...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru