icon

Částečné odloučení plodového vejce. Máte zkušenost?

renulkka
16. dub 2021

Dobrý den,

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s částečným odloučením plodového vejce? 😞 A jak to dopadlo?

Dnes jsem byla na kontrole u dr, těhotenství dle ovulace 7+0, podle ult 6+5 ❤️ "Miminko" má skoro 8mm a srdíčko vije o stošest ❤️ Jenže je tam problém... Že nad plodovým vejcem je částečné odloučení a poměrně velké 😞 Dr říkala, že to odloučení pravděpodobně bude naplněné krví a je velká pravděpodobnost, že začnu špinit nebo krvácet... Dala mi léky na krvácení a jak se objeví nějaký náznak, mám to hned začít zobat a pokud to krvácení bude větší, tak hned na kontrolu ke své dr nebo do nemocnice, protože hrozí, že se to utrhne i s miminkem ... Utrogestan beru od //, kvůli předešlým problémům v těhotenstvích 😏 Strašně mě to vyděsilo, bojím se jít i na wc, abych tam nenašla krev 🙈 Máte někdo zkušenosti? Dopadlo to u vás dobře? 🙈😞 Mám mít klidový režim... Jenže s malými dětmi doma, to ne vždy jde, ale snažím se posedávat, polehávat 🤷 Přikládám fotku, kde je to odloučení vidět...

Částečné odloučení plodového vejce. Máte zkušenost?
martinie88
17. dub 2021

Ja jsem mela hematom pod miminkem. Velikost asi 7x4 cm. Krvacela jsem proudem a miminko to zvladlo. Ted jsem 21tt a hematom jiz neni. Klidne bych hned brala Ascourtin 🙂 Co nejvice klidovy rezim a nic netahat. Drzim palecky at je vse v poradku💗