Co na rýmu v těhu?
Prosím co můžu na rymu v tehu?díky;)
@panickatlamicka dekuju;)mám tady dětský nasivin,tak ten snad neublíží🙂
Me dali v lekarne rymastop od dr.weisse. Nefunguje to sice jak klasicky kapky, ale jde to prezit 🙂
Ja uzivala Olynth. I kdyz mi vzdycky rikali, ze ho nesmim... to jediny zabiralo... ale jestli mas z toho spatny pocit, kup si detskou variantu... urcite taky zabere...😉
Ted s tim zrovna taky bojuju. ☹ Strikam Afrin (ten se v tehu muze) nebo kapu Nasivin pro novorozence.
Super díky holky...;)mám už nos jak červený jak bambuli a v hlavě mi hučí...a mořská voda fakt nezabírá☹
homeopatika Corizalia nebo monokomponent Allium Cepa
Ja doporucuju Physiomehr! Nejlepsi co jsem zatim vyzkousela a nejen v tehu 🙂 fakt super! Velka lahev ktera prostrikne dutiny morskou vodou velkym tlakem 🙂
@luciealb rozhodne ne. ani dospelacke by neublizily.
jo a ještě inhalovat hornou vincentku, vincentkový sirup a sprej Climarone - do vzduchu v místnosti, na tričko, vdechovat z kapesníku. A maźat psí sádlo Dr. Weiss - jsem matka "homeopatka" - synové 9 a 5 do dnešního dne bez antibiotik 🙂 Držím palce!
@alcar jojo polyká už od 3 let je už vycviceny z nemocnic☹ No syn mel právě 4 dny ctyricitky,do toho kašel rýma...No a pátý den mi přestal chodit, a ted v patek nam dr do toho rekla ze ma zanet prudusek a to mel pred 2 mesici zapal plic☹taky držím palce ať je dcerka co nejdřív zdravá a má to bez komplikací!
@luciealb ja mam dobrou zkusenost s timhle http://www.natural-products.cz/natural-products... a timhle https://www.prozdravi.cz/drags-imun.html. U tech Drags imun pisou, ze neni vhodne pro deti, tak to by se chtelo poradit primo v te firme Energy
@luciealb po netu se těžko doporučuje - nejsem studovaný homeopat- je to můj velký koníček - zrovna nyní úspěšně léčím bráchu po vytržení osmičky 🙂.
našim dětem dávám Imunuglukany (hlíva) ale je fakt, že kromě homeoléčiv úzkostlivě od dětství dbáme na to, co jedí a celkově na životní styl - blbé klišé v dnešní době, ale je to tak. Tatranku ještě neměl ani jeden 🙂 - spousta příbuzných mě měla za praštěnou bio matku - nyní jim ale při zdravotním stavu našich kluků spadne čelist - samozřejmě nemohu prokázat, že je to má zásluha, ale oni zas nemohou, že není 🙂
Pro syna bych na Vašem místě zkusila Renol od firmy Energy - jsou to bioinformační bylinné kapky - účinek nejen na imunitu, ale i na pročištění organismu. Před užitím 21x protřepat, nakapat 5 kapek do trochy vody, vypít a pít 21 dni nalačno. Pak týden pauza a znovu. Mě osobně Renol pomohl, dáváme si i s manželem 2x ročně kůru. Držím palce!!!!
@luciealb ono ta firma Energy dělá mnoho věcí i ten tip od Alcar je Energy - zkuste jim napsat, třeba poradí. Jinak se nelekněte, u všech těchto přípravků může v prvních dnech dojít ke zhoršení - já mám třeba první tři dny po Renolu akné na zádech - jak se tělo čistí. Ale pak se to zlepší a mám krásnou pleť.
jo a ještě používám níže uvedený homeopatický manuál - jsou tam monokomponenty dle chorob.
https://www.kezdravi.cz/oddeleni/254-zanet-spoj...
Ahojky. Jsem cca v 6. týdnu. Jsem už asi pět dnů nemocná. Zvýšená teplota, bolest v krku, sucho na průduškách a teď už přišel i zánět nosohltanu. Zatím nejsem schvácená. Řeším vše homeopatiky. Bohužel mám obavy, že takováto viróza může mimčo poznamenat. V předchozím těhotenství jsem byla nemocná v období početí, pak ještě jednou na konci prvního trimestru a ve 24. týdnu mi bylo doporučeno ukončit těhotenství z důvodu špatně se vyvíjejícího mozku. Mám strach, že se to bude opakovat. Bojuji s negativními myšlenkami.
@leina ale vubec ne, to je uplne normalni, ze se bojis. Ja si taky takhle vyhledavala informace, kdyz jsem byla v 6.tt nemocna. Vseobecne, pokud se ma tehotenstvi udrzet, tak se udrzi. Verdikt, jestli je mimco zdrave se stejne nedozvis drive jak ve 12.tt (resp. 20.tt), tak nema cenu se stresovat. Ja uz jsem tohle tehotnestvi nemocna potreti (pokazde silna ryma, silny kasel, nastesti bez teplot). Vymackavej si citrony, jez tehotenske vitaminy, mne hodne pomohlo v tom 6.tt Osciloccocinum. Drz se.

Cokoli. i v lekarne mi rekli, ze se to moc hroti . jestli mas presto obavy, kup si nosni sprej v detske variante. jinak jeste muzes Stopryma a pinosol.