Co pomáhá na hemeroidy? Sdílejte své osvědčené rady!
Holky, vim ze je to neprijeme, ale pomohlo vam neco na to? Mam to poprve a rads bych nejake rady🥰 dekuju moc😎
@kvetuska145
@miriam1989 Asi vás nepotesim, po porodu je to ještě horší… Já se začínám srovnávat z teď a dcerce jsou 2,5 měsíce… Mazala jsem Preparation H a masti z dubové kůry.
Během porodu se vám vytlačí o dost víc, kupte kruhový polštář na sezení 😉.
@bbarshaa toho se přesně obávám 😔
@miriam1989 Bohužel, je to tak. Netrpěla sem na to, přišlo to až v 9 měsíci těhu… Lekarnice mě na to upozornila, že to bude horší a měla pravdu. Bohužel se s tím nedá nic moc dělat 😕
to neslysim rada,uz pred tehotenstvim jsem mela problem 😏 mazu dubovou kurou,snazim se hodne pit a jist vlakninu.Chodim k proktologovi vic s tim stejne ted udelat bohuzel nejde🙄
@miriam1989 mam to uplne stejne, taky mazu dubovou kurou a zaclo to az v tom 3 trimestru😔
@bbarshaa tak to asi fakt vypada, ze to budu muset prezit😔
Co by jsme promty broucky nevydrzely 🥰 ale jak kdyby nestacil porod😀
Dva týdny před termínem mi to taky začalo a myslela jsem, že se zblázním! Používala jsem Preparation H čípky, Gel s dubovkou, vlhcenej papír s dubovkou a taky Herbalon s dubovkou. Trosku to ulevilo, ale nic moc. Dr mi předepsal Detralex a mám mast ProctoGlyvenol. Takže beru 3x denně, mast ráno a večer a přes den namažu gelem s dubovkou. Jinak používám ten vlhčenej toal. a omývám Herbalonem. A je to sto a jedna! 🙏 Sice to není úplně pryč, ale mám pocit, že je to každým dnem lepší. Tak snad se mi to do termínu uklidní co nejvíc! 😐 Držím palce! 🌷
@kvetuska145 Pouzivala jsem totez, co
@ivybee, ale az po porodu, kdy to bylo hodne bolestive. Nejvic mi pomohly cipky Preparation-H. Taky je dulezita hygiena po kazde toalete a ne moc tepla voda, po te jeste vic zduri. Odeznelo to do dvou tydnu.
@kvetuska145 Mě teda pomáhá až ambulantní léčba ( laserem... )
Hemagel čípky a dubová kůra v gelu. A porodit
V těhotenství jsem měla jeden, mazala jsem Hemostopgel max. Po porodu jich bylo více a vyhřezly ven🙈 měla jsem velký strach že mě vyhřezl konečník a že to tak zůstane. Lékařka řekla ať tomu dám šestinedělí a měla pravdu, teď 2m po porodu je to v pořádku 😉
@kvetuska145 též jsem měla tenhle problém zkoušela jsem všelijaké masticky ale bez efektu až mě poradila ještě paní doktorka indulonu ale tu modrou a to mě pomohlo můžeš to zkus ☺️

@kvetuska145 Bohužel moc ne, bojuju s tím celý 3 trimestr a je to spíš horší. Zkoušela jsem hemostop, preparation-H, vlhčený toaletní papír s dubovou kůrou, omývání.... Teď už čekám jen na porod a doufám ve zlepšení, jelikož předtím jsem s tím nikdy problém neměla 🤷