Covid a 37. tt. Máte někdo zkušenost???
Dobry den, jsem na konci 37 tt bohuzel s pozitivni testem na covid, horečly nemam, ale bolest kloubu sileny kasel a bolest hlavy, paralen nemuzu mam alergii na paracetamol, mam hrozny strach o miminko...nemate nekdo zkusenosrti, doktor me dost odbil, co kdyz se rozbehne porod, ten kasel nam dava strasne zabrat...jestli mate nekdo zkusenost...moc vam dekuji a preji hlavne zdravi
Zkušenost osobní nemám, ale co hodně čtu je, že Dr dávají léky na ředění krve. Ale zase ne všichni.
Zkus Stoptusin, v podstatě mě z toho vyhrabal. Nesmí ho užívat těhotné v prvních 3 měsících což už nejsi. Jinak nevím jak poradit, já byla sjeta, házela jsem do sebe všechno možné,předepsaný codein, ibalgin, mam předepsané léky na alergii, které beru i běžne na alergii a vysoké dávky Vit. C. a vsech možných vitaminu. Spala jsem má gauči se vzpricenou hlavou a hrudníkem o lenoch vzhůru, abych se neudusila....Mám za sebou horši formu covidu, a postupně se z toho hrabu a asi ještě delší dobu budu, ale už je mi po 10 dnech lepe. K přístupu lékařů, až na kamarádku, která mi, napsala léky, se vyjadřovat nebudu. Oni si potřebují jen odskrtnout testy, pak už je nezajímáš, klidně si můžeš chcipnout. Aspoň já se setkala s dost neblahým přístupem vícero lékařů, i po telefonu z jednoho zdr. zařízení. Proto mám dosti rozporuplné rozpoložení.
@edit17 teď to prodělala ve stejném týdnu jako ty kamarádka, vše je v pořádku, mimčo donosila. A jsou oba zdraví. Sice ti neporadím, co si teď naordinovat, ale snad tě to trochu uklidní.
Mě ještě napadá vývar ze zázvoru. Nakrájet na malé kousky a 15 minut povařit, musí ho tam být poměrně dost, scedit a ten vývar kloktat. Lepší je to vypít, ale zázvor se v těhotenství nedoporučuje, tak alespoň kloktat.
@priefi no ono moc nepoznáš, co ti konkrétně pomohlo a jak by to bylo, kdybys to nebrala. Většinou toho bereš víc. Ale tím déčkem a céčkem nic nezkazíš, u nás má hodně lidí deficit vit.D, hlavně teď přes zimu.
@edit17 Já jsem se dopovala vit. C a D, pár dní na odhlenění ACC long, jinak jen čaj, ale měla jsem celkem lehký průběh a bylo to v 1.trimestru. Neboj se, miminko by mělo být v pořádku, teď už je i skoro v termínu...přeju, ať je ti brzo líp
@surikata131 já jsem právě mamce říkala, ať pro jistotu bere už teď D přes zimu, tak doufám, že kdyby něco, že to pomůže.
@priefi no někde jsem četla, že lidi s těžkým průběhem měli deficit vit.D, ale už nevím, jak spolehlivý zdroj to byl.

A něco na odhleneni ti neporadil? Dobrý je Ambrobene, nevím jak v tehu. Jinak bych si dělala alespoň tymianovy čaj.