icon

Druhý hematom ve 14. týdnu těhotenství. Máte zkušenost?

veru1820
18. dub 2023

Dobry den, minuly tyden na Screeningu krasny skoro vstrebany hematom co jsem mela od 6tt, genetika v poradku, vsechno krasne- vcera odpoledne najednou bolesti, trocha tmave krve- v nemocnici nasli dalsi hematom primo u branky. Krvaceni bylo jen doma jednorazove, ale po odchodu z pohotovosti najednou jako by mi dole prasknul balonek s vodou- je to krev, ale hodne tekuta, vypada "vodnate" a dr rikal, ze je mozne ze odteka plodovka.
Hospitalizace, XY kapacek a leku, stery, a ted cekam na ranni utz a na vysledky.
Stale doufam ze jen praskl hematom, ale bojim se, ze jeho obsah by nebyl takto "tekuty", ale spis by byly cucky krve.
Nema nekdo prosim zkusenost?

luciaanaa
31. kvě 2023

@veru1820 Ahoj jak to prosím dopadlo? Též mám hematom a hodně velký a mám hodně málo plodové vody, čekáme co se za ten týden stane a pak se uvidí jaký bude další postup,ale osobně už asi moc nedoufám a taky jsem byla na genetice a vše ok.

veru1820
autor
31. kvě 2023

@luciaanaa ahoj, dopadlo to dobre, jsem ted 20tt, plodova voda neodtekala a postupne se doplnila. Hematom mam porad, ale neohrozuje mimi (nad vnitrni brankou). Pokud je dite zdrave, roste jak ma a hematom neodlupuje placentu, tak to neni takove riziko 🙏🏻 a hlavne cim vyssi TT tim mensi je riziko nejakeho prusvihu. Moc drzim palce at to zvladnes!