Hematom. Máte zkušenosti?

majaa123
6. led 2022

Máte někdo zkušenosti: Hematom vedle plodů velikost 5x10mm já v 6 týdnů 6 dnů. Lékař mi k tomu nic extra neřekl jen že se to můžu vstřebat nějaké zkušenosti pro uklidnění děkuji za odpověď

marketaholasova
6. led 2022

@majaa123 mela jsem to u prvni dcery. Ted tady sedi dvouleta cacora. Me doporucili nic netahat. Velke bolesti nebo krvaceni ihned vyhledat lekare. A zadny sex. Vse se vstrebalo do dalsi kontroly.

rebekabebe
6. led 2022

@majaa123 taky jsem to zažila nasadili mi magnesium a musela jsem ležet já Teda byla v hospitalizována protože jsem měla celkově zle těhotenství nakonec se vzttebal a připravili mě i na to že může odejit a já budu krvácet naštěstí to dopadlo dobře a dneska je malé 7 měsíců

siera1
6. led 2022

Tak já měla celkem velký hematom asi kolem 8 nebo 10 tt, už nevím přesně a prasknul mi. Krve teda bylo hodně, ale naštěstí se nic nestalo a mám krásného syna ☺️.

majaa123
autor
6. led 2022

Děkuji za podporu hned jsem klidnější děkuji 😇❤️

zelenaesmolda
6. led 2022

@majaa123
mela jsem ho,doporuceno aspon tri tydny byt doma a nic nedelat,nakonec se vstrebal a mala je naprosto zdrava.

aselluska
6. led 2022

Měla jsem 2. Oba praskly. Při prvním krvácení jsem jela na pohotovost (13tt) tam bylo zjištěno, že jeden praskl a druhý tam stále je a že může prasknout taky. Druh den znovu krvácení a pak už vše v pořádku.

vrndul212
8. led 2022

Dobrý den,
chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenost, budu ráda, když se podělíte o ty své.
Po pozitivním testu jsem se objednala na gyn.prohlídku k potvrzení těhotenství. Tu noc před ní jsem jednorázově zakrvácela a měla slabé křeče v podbřišku. Dorazila jsem tedy na pohotovost, kde paní Dr. 5+0 zjistila větší hematom na ultrazvuku pod gestačním váčkem, zatím bez viditelného plodu. Upřímně mi řekla, že zřejmě potracim že to nejspíš nevyjde a při odlučování hematomu sebou vezme i váček. Za 4 dny jsem objednaná na kontrolu v nemocnici kde by byla provedena chirurg.revize v případě, že by se to nevyloučilo samo. Prosím stalo se to některé z Vás? Dr říkala, že naděje je,ale že by bylo pro další průběh lepší aby to nevyšlo. Od té doby už nekrvacim jen lehce špiním a mám tupou bolest v podbřišku jako při MS.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru