Hematom ve 12. týdnu těhotenství: Je to v pořádku?
Ahoj, dnes jsem 12tt malinko jsem zakrvácela a pak nic, ale radši jsem jela na gyndu a našli hematom 3+1mm prý je to moc malé a neohrožuje plod a je spíš vedle ne úplně blízko něj. Měl to taky tak někdo a bylo to v pohodě? Děkuji
@annoonniimm já byla v 10 týdnu když jsem začala lehce krvácet, jela jsem na pohotovost a že mám hematom nad miminkem, klidový režim a že může prasknout, přijeli jsme domů a hematom mi rupl samozřejmě, po dvou hodinách jsme jeli radši znovu na pohotovost já se bála a brečela, protože to byl masakr kolik toho bylo. Miminko se udrželo 🙏 hematom se vyprázdnil a miminko bylo v pořádku ale dost se divil že to vydrželo mimčo a já mu hned na to řekla že to je určitě holčička. Měla jsem dva týdny klidový režim mohla jsem jen na záchod a jen lezet nic víc, dodržovala jsem to jedla prášky. Hematom se mi pak udělal další ale menší a mimčo bylo větší měla jsem rizikové těhotenství a hlásím že mimčo je opravdu holčička a naši Gábince bude už 7 měsíců a je naprosto zdravá ❤️ všechno bude v pořádku 🌸

Nechapu proc se stresujes z tak malinkeho hematomu.Ja mela ve 13+6tt hematom 20x21x20 mm hematom který tam byl i 15+2tt.Nic se nestalo taky není blizko miminka.Je spis pod nim.No a jsem zvědavá jestli tam bude i na další poradně 29.3.Ale slysela jsem ze bud odkrvaci, nebo se odspini a nebo se muze vstřebat. Tak bud v klidu,dr by ti určitě řekla.