icon

Hořkost v ústech. Co to znamená?

pepsinka
25. led 2010

Chtěla bych poprosit jestli některá nevíte co by to mohlo znamenat. Už 5 den mám strašnou hořkost v ústech, nejde to přepít, zajíst nic. Jsem ve 21 tt a začínám z toho být vyplašená. K dr. jdu až za 3 dny, tak to nejdřív zkouším tady. Děkuji

bzzmajka
•
25. led 2010

Ja som to mala od dna ked sa vajíčko uhniezdilo ale to sme nevedeli, že sa niečo deje a trvalo to do 11 týžna...potom Bohužial " nevidíme akciu" zaznelo od gynekologa, takže ja len tolkoto.
Takže kludne mi to pošli, ja budem len rada..ha ha

sue
•
25. led 2010

moze to byt zo zle fungujuceho zlcnika a zlcovych ciest,vtedy ti nastava nepravidelne travenie obsahu zaludka so zlcou a traviacimi enzymami a vznika tzv.horkost v ustach,bolo by dobre si dat urobit sono zlcnika a dovtedy pit nejake cajiky na upravu travenia.

...toto som našla na nete...a tiež písala nejaká babula,že jej na základe tohto príznakudiagnostikovali neskôr cukrovku...takže to môže byť aj to...

sarlotta
•
26. led 2010

hmm, já jsem mala takovou pachuť taky před MA v minulém těhu, bohužel.
Ale ve 21tt to nebude nic s mimískem. Zkus mléko a určo zajdi k obvodní, může Ti udělat krevní obraz a test na CRP-zánět v těle. Gynekolog Ti myslím ani moc neporadí, max že jsi těhulka tak co bys chtěla 😅 takže já bych spíš šla k obvodní.

mamina
•
26. led 2010

Já bych to taky viděla na ten žlučník. 😒 Zkus dojít k doktorovi.Vím,že moje kamarádka s tím měla problémy celé těhotenství.Už existujou léky,které neohrozí plod.Brala je celé těhu a ona i mimi byly naprosto v pořádku,tak se neboj... 😉

bubla87
•
27. říj 2012

holky, mám hrozně hořko v puse, už asi týden, čím to může být, jestli jsem těhu nevím, možné to je...MS mám mít příští týden..