Hubly jste v těhotenství?

kralicekkralikarna
5. črc 2016

Ahoj, hubly jste v těhotenství? já jsem v 13.tt a už mám dole 6,5 kg (za 6,5 týdne) kvůli zvracení a nevolnostem a jsem z toho docela vynervovaná..má to některá taky tak?

nomidlo
5. črc 2016

Hubla jsem v podstatě asi až do 23 týdne, dohromady -9. Teď už se tu zpomaluje a váha v podstatě stojí. Pokud dítě dle ultrazvuku prospívá a roste, případně pokud máš trochu nadváhu, tak bych se opravdu nebála.

kralicekkralikarna
autor
5. črc 2016

@nomidlo díky trochu za uklidnění, měla jsem velmi mírnou nadváhu, ted už nemám..no 1. trim screening mě teprv čeká, tak uvidím,..ale právě, že se ho z tohoto důvodu docela bojím..

zmrzlinka
5. črc 2016

U prvního jsem zhubla 12 kg.Hodne jsem zvracela a taky skoncila na kapackach.Maly byl v pohode.Ted jsem zhubla 5 kg a uz je mam zpátky,tak jsem zvedava kolik jeste di konce těhotenství priberu 🙂

kralicekkralikarna
autor
5. črc 2016

@zmrzlinka ježiš..no s kapačkama nestraš..ale k těm se snad "nedopracuju"

zmrzlinka
5. črc 2016

@kralicekkralikarna pro mne to byla neskutecna uleva.Pomohli mi.Ale nepreju Ti to.Drz se.

kralicekkralikarna
autor
5. črc 2016

@zmrzlinka díky!

kuratkol
5. črc 2016

V kazdem ze 3 tehotenstvi jsem sla s vahou dol kvul zvraceni a nevolnostem. Ani do porodu jsem tu vahu zpet nenabrala na hodnotu pred otehotnenim. Ted po porodu jsem minus 10 kg oproti vaze pred otehotnenim.

kralicekkralikarna
autor
5. črc 2016

@kuratkol a všechny děti se narodily v pořádku?víš co, já to nějak zvládnu, hlavně abych neublížila malému..

operetka
5. črc 2016

Ahojky, já jsem teď minus tři kila a teď se váha zastavila. Nezvracím, ale nevolnosti mám téměř celý den. Nadváhu nemám, ani jsem neměla. Okolí zatím o těhotenství neví a chválí mě, jak teď vypadám super :D Necítím se tak, ale asi mám dobrý make-up a umím se přetvařovat nebo co... U prvního jsem nabrala 23 kilo, tak doufám, že tentokrát to nebude tolik.

kittynka
5. črc 2016

Ahoj,nic si z toho nedělej. Miminko si vezme i tak co potřebuje. Já to prozvracela do konce 7.mesice, 8.mesic zaclo nechutenství,takze jsem jedla jen sporadicky teď začínám 36tt a přibrala jsem díky tomu,ze měsíc nezvracim 3,5kg. Přeji ti ať to brzy přejde,je to hnus pořád zvracet,ja nebLa schopna fungovat a nic. Zkus alespoň hodně pít a trochu teda pomáhá led. Cucej kostku ledu. Jinak sem vyzkoušela všechno co šlo a nepomáhalo to. 😉

bielanevesta
5. črc 2016

Najprv som chudla kvôli značnému nechutenstvu a nevoľnostiam. Zhodila som 4.5 kila a ešte teraz v 22 tt mám stále mínus jedno kilo.

hrasok100
5. črc 2016

Nebuď vystresovaná, někdo to prostě tak má. Já měla u prvního dítka v den porodu -4kg proti váze před těhotenstvím a u druhýho -3kg. Prostě jsem se nemohla přejídat a jedla mnohem menší porce (a taky měla nadváhu před těhotenstvím). Ale nikdo to moc neřešil, děti prospívali.

kuratkol
5. črc 2016

@kralicekkralikarna Jasne, po porodu apgar skore 10-10-10. Vyvojove v pohode nebo dopredu. V tehotenstvi hubnou predevsim silnejsi holky, coz ja jsem.

bartovka83
5. črc 2016

Ja jsem sice nezvracela, ale přesto jsem že začátku zhubla 6kg. Kolem půlky jsem začala pomalu váhu nabírat zpět a nakonec jsem měla o trochu navíc než před tehotenstvim. Malý se narodil v pořádku, normálně v termínu, s váhou 3420g.

kralicekkralikarna
autor
5. črc 2016

děkuji dámy za uklidnění..už mi z toho jebe..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru