Jak poznám tvrdnutí břicha?
Ahojte! Mam dotaz, porad někde čtu o tvrdnutí břicha a ze to jsou v podstatě předčasně kontrakci, takze by se s tim mělo urcite k doktorovi. Ale jak to poznám? Od te doby co me bříško začlo rust( kolem 9 tt) me porad bud poboliva, nebo ho nějaké divné citim... K čemu byste tvrdnuti břicha popsali kdo s tim mate zkušenosti? A jak poznám ze to není jenom nafouknuti třeba z přejezeni?
@atenka46 mě v obou těhotenstvích začalo tvrdnout břicho cca ve 20tém týdnu. dostala jsem magnezium a pila ho až do porodů. až to přijde, tak to poznáš 😉, je to pocit, jako když se ti ,,stáhne" kůže na břiše a břicho je tvrdé jako kámen. chvilku to trvá, pak to povolí a je zase normální.
Já myslím, že bys to poznala, je to dost nepříjemné, někdy až bolestivé, jakoby se ti napnuly všechny svaly a na dotek je strašně tvrdé.
To bys poznala...je to jak křeč a to bříško je tvrdé jako kámen...kup si magnesium, jedla jsem ho u prvního těhu, protože mi břicho tvrdlo od 22tt až do porodu, teď ho jím preventivně taky 🙂

Ja som mala parkrat pocit, akoby mi niečo ťahalo bruško smerom dovnútra, bolo aj tvrdšie na dotyk....tiež som nevedela, čo mám cítiť, ale skrátka som to poznala.