Jak přežít těhotenství se žaludeční neurózou nebo vředy?

relay
8. dub 2015

Ahoj, otázka na vás je jednoduchá, jsou tu určitě i maminky, které vedle těhotenských nevolností trápí i jiné žaludeční problémy, který určitě nevolnosti v těhotenství maximálně komplikují.
Já osobně trpím žaludeční neurózou u které stačí opravdu málo a mám ze života peklo, většinou mi pomůže lexaurin, ale to teď v těhotenství užívat nechci. Jsem v 6tt a trápí mě nechutenství a velké bolesti žaludku. Zatím nezrvracím, ale nemám k tomu daleko
Je tu nějaká maminka, která má podobný problém? Ráda bych o tom s někým pokecala

ruzicka77
31. črc 2016

Ahoj, ja jsem v sestem tydnu tehotenstvi. Dostala jsem obrovske krece do zaludku, ktere me trapi uz treti den. Mam to spojene i se zacpou, ktera me take trapi take treti den. Byla jsem na ultrazvuku, protoze jsem se bala, ze bude neco s embryem a ukazalo se, ze embryo je zahnizdene, srdicko tam je, ale zatim bez odezvy. Modlim se, aby embryo bylo v poradku a srdce se rozbehlo. Zatim nic neberu, protoze mam po umelem oplodneni a beru Utrogestan a Estroferm a bojim se brat neco na vic. Za 10 dni me ceka ultrazvuk a potom, pokud ty krece neprejdou, tak pujdu k doktorce. Bojim se, kam me posle a co mi budou delat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru