Klion-d 100. Máte s tím zkušenost v těhotenství?

domulinkaa
27. kvě 2021

Ahoj holky, prosím vás má některá z vás zkušenosti z tímto v těhotenství? Předepsal mi to gynekolog na zluty vytok, beru to už druhou noc a každé ráno ze mě jdou hleny s příměsí krve. Přes den je klid a normálni zluty vytok. Jen ráno ten hlenovity s tou krvi. Taky mě to po zavedení docela pálí. Jsem na začátku 19 to. Děkuji.

handulkak
27. kvě 2021

@domulinkaa i já jsem po něm krvacela. Po zavedení mě to hrozne palelo. Nedalo mi to a jela jsem do nemocnice. Dali mi něco jiného.

domulinkaa
autor
27. kvě 2021

@handulkak děkuji za odpověď, a ty jsi byla těhotná když jsi ho brala ? A jak moc jsi krvacela ? Já to mam právě jen ráno a ne moc, tak nevím jestli se na to nemám vykašlat 😒

kocvarovas
27. kvě 2021

@domulinkaa ahoj, beru právě teď.. Těhotná teda nejsem, ale při zavedení mě ani nepálí ani nešpiním, nekrvacim.. Asi bych zavolala doktorovi, ať to aspoň ví..

domulinkaa
autor
27. kvě 2021

@kocvarovas No zítra tam zavolám a zeptám se jeti mám pokračovat, zas je fakt ze přes den mam vytok už minimálně oproti tomu co jsem mívala než jsem začala zavádět, tak to asi zabírá ale znepokojuje mě to ranní krvaceni, možná je to tím že je v těhotenství všechno prekrvene, kdoví 💁‍♀️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru