Komplikace v prvním trimestru
Ahoj. Prosím vás, chci se zeptat. V 6 a 7tt jsem začala špinit a lehce krvácet, chvíli jsem si poležela v nemocnici a dostala Utrogestan a jsem v domácím klidovém režimu. Navíc beru GS Mamavit. Již druhý týden se potýkám s zažívacími problémy. Průjem a křeče v břiše. Je to normální? Už jsem ze všeho hrozně vyplašená. Tim Utrogestanem si taky nejsem moc jistá, jelikož jsem měla v minulosti trombózu a jakýkoliv hormon je riziko (ale dali mi to v nemocnici). Moje lékařka mne objednala až na 8tt s tím, že jsou tak zvyklí (dokonce mi ani nepotvrdili graviditu). Jsem dost nervózní z toho všeho. Moc děkuji za vaše názory.
@jana088 taky jsem na začátku trošku krvácela, už v 5tt... dostala jsem taky Utrogestan, je lepší ho zavádět. Problémy s trombozou nemám, ale utrogestan obsahuje hormon, který tělo normálně tvoří, tak si nemyslím, že by to měl být problém. Pokud jsi jim to v nemocnici řekla, tak bych se nebála. Jinak mně doktorka doporučila brát ještě Ascorutin (proti krvácení, volně dostuupný v lékárnách) a konzumovat dostatek citrónů - jedla jsem, resp. pila s vodou 3 citrony denně. A hlavně dodržovat přísný klidový režim, ale to ti určitě řekli v nemocnici. Držím palce, ať je dobře, krvácení na začátku je normální, tak zbytečně nestresuj 😉
Jo, vidíš to, já ještě jedla hodně céčka 🙂
Děkuji. Jsem fakt hysterická asi. Mam den kdy si říkám, že pokud se to má udržet tak se udrží. Ale pak mám den, kdy bych jen bulela a vidím jen to nejhorší. Můj partner je fakt nejlepší opora. Doma fakt odpočívám. Ono si asi tělo řeklo, že dvě práce a hromada stresu není to pravý. Uvidíme co bude dál. Snad bude všechno ok. Moc děkuji za podporu.
u
Já krvácela po stresu a námaze při stěhování 🙂 tělo si prostě jenom řeklo, že chce odpočívat 😉

Ahoj, já taky špinila v 6tým a 7tt 🙂 dostala jsem Utrogestan, nejdřív polykat a pak zavádět, což ze mě udělalo v podstatě ležáka, protože mi ten Utrogestan nedělal dobře. Průjem mám celý první trim, no a taky jsem šla až na 8tt týden na prohlídku, ale do té doby jsem přestala krvácet 🙂 hodně mi pomohl přítel, měla jsem vážně přísný klidový režim, jen jsem párkrát dojela do školy, ale jinak jsem odpočívala, nevařila, neuklízela, hodně jsem mluvila na miminko a koukala na romantický filmy, celkově jsem se hodila do pohody a do dvou týdnů bylo vše ok 🙂