icon

Kopřivka v těhu

pajuska17
28. říj 2017

Ahoj holky
Už nevím jak dál...už týden se jen drbu, sem celá oteklá, zobu Dithiaden a pořád se to vrací. Sem v 8. týdnu a nikdo neví z čeho to mám a hlavně co s tím. Co sem četla tak se to většinou objevuje až na konci těhu a mizí po porodu. Nesetkala se některá z vás s tím už na začátku jako já? Už sem vážně zoufalá 😢

leki
29. říj 2017

Podle me to muze byt i potravinova reakce. Ja 3m po porodu mela alergickej sok z potraviny, kterou jsem i v tehu jedla bezne (musela jsem na injekci, kojeni nekojeni) a nasadit dietu. Ted na zacatku tehu jsem mela koprivku taky. Pomohla mi zase dieta. Muzes zkusit prisnou tak 3 dny (ne mlecne vyrobky, lepek, z ovoce jen banan pripadne pecene jablko...) zbytek tydne pak mirnejsi (tj napr kysany mlecny uz ano). Uz si presne nepamatuju, co vse se muze a nemuze, koukni na netu na diatu u alergickeho soku. To je tsk jedine, co me napada. Jako decko jsem mivala koprivky (tyden az 14 dni) a taky nikdo nevedel z ceho. Jen mi nasadili vzdy dietu a pak to zmizlo..

andiienka
5. lis 2017

Mě na začátku těhotenství vyskočily suché červené flíčky, svědilo to..zabíral mi jedine Bepanthen sensiderm..Po pár týdnech to ale samo zmizelo..Bepanthen používám na syna, který bohuzel AE trpí...