Kopřivka v těhu
Ahoj holky
Už nevím jak dál...už týden se jen drbu, sem celá oteklá, zobu Dithiaden a pořád se to vrací. Sem v 8. týdnu a nikdo neví z čeho to mám a hlavně co s tím. Co sem četla tak se to většinou objevuje až na konci těhu a mizí po porodu. Nesetkala se některá z vás s tím už na začátku jako já? Už sem vážně zoufalá 😢
Mě na začátku těhotenství vyskočily suché červené flíčky, svědilo to..zabíral mi jedine Bepanthen sensiderm..Po pár týdnech to ale samo zmizelo..Bepanthen používám na syna, který bohuzel AE trpí...

Podle me to muze byt i potravinova reakce. Ja 3m po porodu mela alergickej sok z potraviny, kterou jsem i v tehu jedla bezne (musela jsem na injekci, kojeni nekojeni) a nasadit dietu. Ted na zacatku tehu jsem mela koprivku taky. Pomohla mi zase dieta. Muzes zkusit prisnou tak 3 dny (ne mlecne vyrobky, lepek, z ovoce jen banan pripadne pecene jablko...) zbytek tydne pak mirnejsi (tj napr kysany mlecny uz ano). Uz si presne nepamatuju, co vse se muze a nemuze, koukni na netu na diatu u alergickeho soku. To je tsk jedine, co me napada. Jako decko jsem mivala koprivky (tyden az 14 dni) a taky nikdo nevedel z ceho. Jen mi nasadili vzdy dietu a pak to zmizlo..