icon

Krvácení a křeče v 14tt, jedná se o hrozící potrat?

petushqa27
2. bře 2016

Ahoj holky mam na vas velku prosbu. Dnes som zacala mat mierne krece v podbrusku a taktiez mierne krvacanie.neni to nic strasne ale krv ako pri slabej menstruacii. Bohuzial som odisla na tyzden v zahranicia a preto vas prosim o radu ci sa jedna o hroziaci potrat alebo je to v 14tt bezne alebo mam okamzite vyhladat lekara v zahranici. Dakujem za odpovede

tehulka1167
•
2. bře 2016

@petushqa27 No bežně nikdo nekrvácí v těhu,ale stává se to. Může to něco znamenat,ale zrovna tak nemusí. Já byt na tvým místě jednoznačně se jdu nechat zkontrolovat. 🙂

irennn
•
2. bře 2016

No ja bych letěla k Dr ., muze to byt začínající potrat

pratensis
•
2. bře 2016

Zkontrolovat se raději nechej (kdyby jen pro klid, ten je taky hodně důležitý). Ale nepanikař, může se to stát a nemusí to vůbec nic znamenat, měla jsem něco podobného.

kercitka
•
2. bře 2016

Taky záleží jestli byla krev tmavá nebo světlá. Světlá je prej problém. Tmavá je stará krev, kvůli té není potřeba tolik stresovat.

serrena
•
2. bře 2016

@petushqa27 mně se to samé stalo v 16tt, mohla za to nízko položená placenta. Teď končím 23tt a zatím vše ok, ťuk ťuk. Taky to může být prasklá žilka. V takovém případě je to nepříjemné, ale ne nebezpečné. A nebo jak píše @irenn, může se jednat o začínající potrat. To ti ale bez kontroly nikdo neřekne. Doktora určitě vyhledej.

petushqa27
autor
•
2. bře 2016

Holky za hodinu idem na pohotovost drzte vsetky palce moc sa bojim ;(