Krvácení a křeče v 14tt, jedná se o hrozící potrat?

petushqa27
2. bře 2016

Ahoj holky mam na vas velku prosbu. Dnes som zacala mat mierne krece v podbrusku a taktiez mierne krvacanie.neni to nic strasne ale krv ako pri slabej menstruacii. Bohuzial som odisla na tyzden v zahranicia a preto vas prosim o radu ci sa jedna o hroziaci potrat alebo je to v 14tt bezne alebo mam okamzite vyhladat lekara v zahranici. Dakujem za odpovede

tehulka1167
2. bře 2016

@petushqa27 No bežně nikdo nekrvácí v těhu,ale stává se to. Může to něco znamenat,ale zrovna tak nemusí. Já byt na tvým místě jednoznačně se jdu nechat zkontrolovat. 🙂

irennn
2. bře 2016

No ja bych letěla k Dr ., muze to byt začínající potrat

pratensis
2. bře 2016

Zkontrolovat se raději nechej (kdyby jen pro klid, ten je taky hodně důležitý). Ale nepanikař, může se to stát a nemusí to vůbec nic znamenat, měla jsem něco podobného.

kercitka
2. bře 2016

Taky záleží jestli byla krev tmavá nebo světlá. Světlá je prej problém. Tmavá je stará krev, kvůli té není potřeba tolik stresovat.

serrena
2. bře 2016

@petushqa27 mně se to samé stalo v 16tt, mohla za to nízko položená placenta. Teď končím 23tt a zatím vše ok, ťuk ťuk. Taky to může být prasklá žilka. V takovém případě je to nepříjemné, ale ne nebezpečné. A nebo jak píše @irenn, může se jednat o začínající potrat. To ti ale bez kontroly nikdo neřekne. Doktora určitě vyhledej.

petushqa27
autor
2. bře 2016

Holky za hodinu idem na pohotovost drzte vsetky palce moc sa bojim ;(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru