icon

Krvácení, následně hnědé sražené kusy. Jsem v 19tt

pitrisss
21. zář 2015

Ahoj holky, potrebuju poradit. jsem v 19tt a zhruba pred dvemi tydny jsem po styku zacala hodne silne krvacet , za 3dny jsem sla k dr a vse v poradku. Potom asi dva dny klid a ted pri utirani na wc i sprchovani jdou ze me hodne tmavě hnedé srazene kusy. Měla jste to nektera? Jinak mam za sebou dva samovolné potraty, prvni: rijen 2014 8tt a druhy brezen 2015. Děkuji Vám

cabalkova
21. zář 2015

@pitrisss Byt na tvem miste, tak mazu k doktorce.

markyska88
21. zář 2015

@pitrisss ahoj. Ja myslim, ze to bude jeste pozustatek po tom krvaceni. Jakoze nejake zbytky, co se postupne dostavaji z tela... Ale bylo by vhodny zavolat tvymu dr., jestli se mas znovu zastavit na prohlidku. Pro tvůj klid 😉

marton
21. zář 2015

@pitrisss měla jsem to při dvojčatech,ale hned jsem mazala do špitálu na UTZ.Vše bylo ok.

markyska88
21. zář 2015

Ja sama mam problemy se spinenim i ted v 2. trim. a moje gynekolozka mi vysvetlila, ze vetsinou se jedna o krev z cipku po zatezi (styk, dlouha prochazka, zvednuti neceho tezkeho apod.) ale pokud je to vylozene krvaceni nebo jsou bolesti, je potreba prohlidka. Navic tmava krev = stara krev , takze ja si myslim, ze to bude opravdu pozustatek po tom predchozim krvaceni a bude to v poradku., ale urcite se zeptej doktora 😉
@pitrisss