icon

Krvácení v 7. - 8. tt. Brát jako ms nebo potrat?

velkatynka
16. dub 2021

Ahojte. Jsem nejspíš na začátku 8.tt.
V středu večer jsem začala lehce špinit.
Ve čtvrtek ráno jsem byla u své Dr. Ta mi řekla že kdyby se to rozjelo nějak moc nebo to dlouho trvalo tak ať dojdu k ní nebo do nemocnice. Dále mi řekla že ta struktura je pořád hrozně malinká. A že pokud se to udrží tak za 3 týdny uvidíme zlepšení. Krvácím už 3. Den. Teď bych nejspíš měla ms. (Mám ji nepravidelnou)
Takže nevím jestli to brát jako ms nebo potrat.
Máte některá zkušenost?

amazonkajanik
16. dub 2021

@velkatynka 8tt a teď by měla být ms? To byste měla být cca 4-5tt. Jinak měla jsem podobnou zkušenost s tím, že z růžového špinění začalo lehké krvácení, silné bolesti a v 8tt revize. Ale to nemusí být váš případ. Jinak kolem toho 5tt to bylo bráno spíše jako biochemické a to odešlo se silnější ms

velkatynka
autor
16. dub 2021

@amazonkajanik bylo to myšleno tak že by mi teď vynechala druhá ms. Jenže je, slabší ale je. Jestli to teda je ms 🤦🏻‍♀️

miskatus
17. dub 2021

@velkatynka a je to čerstvá krev?

amazonkajanik
17. dub 2021

@velkatynka tak to potom jo. Fakt záleží na tom, jak vám je, jaká ta krev je. Jestli růžová v prubehu dne, tam to má spousta ženských během celého těhu. I jasně červenou. Ale jak začne tmavnout a vypadat jako menstruacni, tak je to většinou blbé. U mě byl nejhorším signálem ta bolest, to mě poslalo i do kolen. Měla jsem u sebe i papír pro záchranku,kdyby to se mnou seklo,aby věděli co a jak(mudr mě nechala chodit do práce 😟)

velkatynka
autor
17. dub 2021

@amazonkajanik už se to asi vyřešilo samo :(
V noci příšerné bolesti břicha. Začala jsem i víc krvácet. Ráno ze mě krom té tmavé sraženiny vypadlo něco průsvitného plného vody velikostí bobule hroznu. :'(

alik20
17. dub 2021

@velkatynka jj to jsem mela taky, bez k dr. Ja musela na revizi

amazonkajanik
17. dub 2021

@velkatynka 😥 to mě mrzí jestli to takhle dopadlo. Ale zase lepší než revize. Brečela jsem jak želva a doufala, že je to jen špatný sen ...chtěla jsem domů, že bude vše v pohodě a sestry mne držely za ruku, že bude lépe...

eviknufik
21. led 2022

Ahoj holky pripojuji se taky s dotazem. Poslední menzes jsem mela 2.12, kdyz mi další MS nepřišla, tak test - negativní, další jsem s dělala 36 dC a zase nic, mirna čarka se objevila až 41 DC, Tak jsem jela k dr na kontrolu a HCG 43 DC pouze 70 jednotek a nic nebylo vidět. nicmene TT silil a MS porad Nikde, tak jsem 48 DC jela opet na kontrolu a HCG stouplo na 134 (vyska sliznice 16 mm oproti předešlým 10mm). - to bylo 18.1. Od té doby mne zacalo pobolívat bricho jako na MS a pobolivají mne kříže, z hnedeho spineni, ktere je teda pouze jen na Wc to přechází do krvavého spinění, pouze na WC. MYslíte, že se mirozjíždí MS, nebo je to problém mimoděložního? S dr jsem domluvená, že pokud se pres vikend MS nerozjede, pujdu na dalsí KO..ale zajimaly by mne vase zkusenosti, jak vam to zacalo?